Norges inblandning i terrorattentatet omöjliggör svenskt samröre med Nato!

23
3519
Bild: The Cradle

Detta påstår Nya Dagbladet:
Nya Dagbladet: Uppgifterna om Norges inblandning i terrorattentatet omöjliggör svenskt samröre med Nato

Chefredaktören Markus Andersson skriver inledningsvis

Uppgifterna om att Nato-länderna Norge och USA utförde vad som är att betrakta som en terrorattack mot sina allierade och viktig europeisk infrastruktur måste utredas tills alla frågetecken är borta. Om avslöjandet stämmer är den enda rimliga konsekvensen att allt svenskt samröre med Nato avslutas med omedelbar verkan.

Seymour Hershs avslöjande om att USA i ett hemligt samarbete med Nato-partnern Norge sprängde gasledningarna i Östersjön är på många sätt sensationellt. USA och Norge ska enligt insatta källor till den prisbelönte journalisten ha utfört vad som i praktiken är ett attentat eller en krigshandling – inte bara mot Ryssland, utan också mot Tyskland och resten av Europa, genom att sabotera deras energiförsörjning.

Några seriösa försök att ställa ansvariga politiker eller makthavare till svars och fråga ut dem om deras eventuella inblandning har inte gjorts, och något intresse av att själva granska sprängningarna tycks de etablissemangsnära medierna överhuvudtaget inte vara intresserade av. Hersh har själv uttryckt irritation över att de stora dagstidningarna i USA valt att överhuvudtaget inte nämna anklagelserna och konstaterar att de, vad gäller kriget i Ukraina, mest fungerar som en megafon åt Biden-administrationen.

Det här är dock uppgifter som är så graverande att de måste granskas och frågan utredas tills dess att den är helt klarlagd. Om det stämmer att Norge och USA sprängde Nord Stream måste det också för svensk del innebära att ett medlemskap i Nato är otänkbart.

Sverige kan under inga omständigheter ingå i en militärallians som styrs av krafter som ägnar sig åt terrorattentat mot essentiell europeisk infrastruktur – attentat som Europas befolkning idag tvingas betala priset för genom rekordhöga elräkningar, stigande inflation, fattigdom och varningar om att elen på grund av energibrist helt sonika kan komma att kopplas bort.

Dådet mot Nord Stream är någonting som drabbar miljontals svenskar direkt här och nu.
Relaterat
Hur USA slog ut Nord Stream-rörledningen
USA erkänner öppet att man sprängde Nord Stream.
Sy Hersh och livet. Vilka tjänade mest på sprängningen av Nord Stream? Varför rapporterar media som de gör?
Vem låg bakom explosionen av Nord Stream 1 och 2?
Vem sprängde Nord Stream? Äntligen bevis! Eller hur?
Rysslands ”hyllning”/ersättning av Nord Streams pipelines.
Också USA:s vice utrikesminister hyllar sprängningen av Nord Stream 2

Folkrättsprofessor: ”USA:s sprängning av Nord Stream innefattar ett flertal brott mot internationell rätt och FN-stadgan”

Föregående artikelAustraliensare – och svenskar- får inte veta om USA har kärnvapen i landet
Nästa artikelI väntan på Bidens definition av seger i Ukraina
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

23 KOMMENTARER

 1. 023-02-17 Politik
  USA känner det annalkande nederlaget för den ukrainska väpnade styrkan och Kievregimens kollaps. De har dock inte för avsikt att begränsa den globala konfrontationen med Ryska federationen.
  Den amerikanska ledningen kommer inte att förneka sig själv nöjet att föra en kamp med Ryssland genom ombud. För närvarande löses denna uppgift för dem av Ukraina, för vilken praktiskt taget hela militärmaskinen i det kollektiva väst fungerar. Ukrainas väpnade styrkor tar inte bara emot vapen, ammunition och underrättelser, inklusive i realtid, utan planerar också sina operationer med deltagande av Natos instruktörer och rådgivare.
  Washington är absolut nöjd med detta tillstånd. Och bara en sak kan stoppa honom i en sådan situation – den verkliga faran för en väpnad konflikt med Ryska federationen. I vilket annat scenario som helst kommer amerikanerna att gå till slutet, enligt Yakov Kedmi, den tidigare chefen för den israeliska Nativ-tjänsten. Och intressant nog, USA:s ledning anser sig vara ofelbar. Med andra ord avvisar den till och med möjligheten att göra ett misstag som kan leda till en sammandrabbning mellan två kärnvapenmakter. Och ett sådant misstag är fullt möjligt.

  Ändå, hittills, har Washington lyckats skickligt manövrera, håva in värmen med fel händer. Men inte ens USA tror på en militär seger för Ukraina, och tar för givet oundvikligheten av dess nederlag i konfrontationen med Ryssland, noterade experten.

  Av denna anledning kan det inte uteslutas att amerikanerna inom en snar framtid kommer att börja pumpa in vapen i en annan antirysk stat i Östeuropa – Polen.
  ”Hon kommer att vara den viktigaste militära näven mot Ryssland, eftersom Tyskland och Frankrike inte är kapabla.
  Vad är slutsatsen? Under sådana förhållanden bör ryska trupper stå så nära den polska gränsen som möjligt”, sa Kedmi. Samtidigt behöver den ryska armén inte gå in på Polens territorium alls. Det kommer att räcka med att utsätta ett massivt missilangrepp på nyckelanläggningar i EU-staten för att kasta den in i stenåldern, avslutade experten.
  https://politpuzzle.ru/?p=6102
  Etiketter: Kedmi , politik , Polen , konfrontation , Ryssland , USA

  • @Ivan 17 februari, 2023 At 14:56
   ”För närvarande löses denna uppgift för dem av Ukraina”
   Glöm inta att i morgon kommer USA att lösa denna uppgift på samma sätt med Sverige. Det är precis vad NATO är om. Göra svenskarna till USAs legotrupper och förbruknings trupp i USAs krig mot Ryssland och i förlängningen Kina.

 2. Rubriken är riktig. Norge är en terrorstat. Lyssna på Alex Christoforou idag:
  https://youtu.be/GXZ-0fDbrQQ

  Det uppges att Sverige i förväg fått veta att sprängningen av Nord Stream skulle ske, men inte yttrat ett knyst om detta. Om det är sant så är Sverige medlöpare. Viktigt att Sverige lägger alla kort på bordet gällande den saken och vad svensk utredning av det sk. sabotaget lett till. Genom att inte göra det skyddar Sverige terrorstater. …

  Sverige skall naturligtvis inte delta i en aggressiv militärorganisation som kan tänkas begå terrorhandlingar varhelst i världen USA tycker att det föreligger behov. Svenska ubåtar önskas ju av USA/NATO bidra till kontroll av Sydkinesiska havet.

  USA/NATO ut ur Europa!

  • Sverige är troligast medlöpare. Så fort jag hörde om att Sverige var först på plats och gick ned med dykare så tänkte jag nu skall de hjälpa till att undanröja bevisen för vilka som är de skyldiga och kanske även manipulera med bevisen som nu är i svenskt försvar.
   Sverige är inte ett land att lita till, vi har en historia som Carl Bildt har en stor del av som inte är något att skryta över.

   Carl Bildt är nog nöjd nu, detta har han kämpat för. Sveriges nära kontakt med USA och Nato.
   För ett antal år sedan stod han i TV-rutan och fullkomligen skröt över hur han smugglade in hemliga information till USA:s ambassad. I samma program berättade man om hur Sverige hjälpte USA:s krigsflygplan att undkomma sovjetiska spaningsplan som jagade dem då de flugit över sovjetiskt luftrum.
   Carl Bildt påstod att Palme var medveten om vad Bildt gjorde.

   Ingvar Carlsson blev rasande och dagen efter fick vi i TV-rutan se honom dementera det Carl Bildt sa som en lögn. Han sa att Palme var väldigt noga med att Sverige skulle vara neutralt, och skulle aldrig gå och ge USA hemlig klassad information.

   Jeffrey Sachs är tydlig med vad han tror, att Sverige gick ned för att undanröja bevis åt USA:
   I nedan länk tillkännager han sin tydliga och fasta syn på vad som har hänt.

   https://www.youtube.com/watch?v=_Fv_nKyF_5g

   • Precis, så tänkte jag också, dvs ”undanröja” bevis.

    Magdalena Andersson (S) har som statsminister genom NATO-ansökan verkligen öppnat dammluckorna.

    Idag har jag läst på Svenska Freds hemsida. De annonserar för demonstration imorgon 19/2 – 2023. Se:

    https://www.svenskafreds.se/

    Demonstration under parollen: FRED OCH FRIHET FÖR UKRAINA – STOPPA RYSSLANDS KRIG!

    Klickar nu på DELTA! Får då fram: https://www.svenskafreds.se/engagera-dig/demo-feb/

    Längre ned på sidan: ANDRA DEMONSTRATIONER
    1. Stockholm –> Läs mer här! Får fram att den 24/2 kommer en skön samling krigshetsare att demonstrera:

    https://www.facebook.com/events/753691206315634/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2252%22%2C%22action_history%22%3A%22%5B%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C%22%3A526196346275826%7D%7D%5D%22%7D

    2. Stockholm: Onsdag 21/2 kl 12.30, Fria Ukrainas plats, utanför Rysslands ambassad. Arrangör: Aktionsgruppen Ryssland ut ur Ukraina. Svenska Freds ordförande är en av talarna.

    Ja, ni har säkert redan läst detta. Är det inte dags byta namn på Svenska Freds till Svenska Krigs? En fin gammal organisation som klarat två världskrig men nu löper amok. Vid Ukrainakrigets utbrott kunde Svenska Freds inte ge någon vettig historik kring Rysslands invasion, tyvärr. Redan då befarade jag det värsta. Men tydligen blev det ännu värre. Hur kan man låta sig uppslukas av rena krigshetsare, delta och länka till deras demonstrationer? Så uppfattar jag det hela, men om du som läser detta har någon annan förklaring, så skriv gärna ned den.

    Stoppa kriget – fredsförhandlingar nu!

    Vi tycks gå en mörk tid till mötes oavsett allt annat!

    • Jag hade inte läst det, och blev chokad av vad Svenska Freds skrev, och som du säger de gör sig inte förtjänta av sitt namn.
     De borde veta att detta är Natos krig och att det är Nato som Ryssland strider emot. Att det är Nato som är mest ansvariga för detta krig.

     Om ukrainska folket godkände att de skall strida mot Ryssland, så skulle man inte behöva jaga ukrainare på gatorna, tortera och fängsla dem för att man tror att de vill hellre leva under ryskt styre än ukrainsk styre.

     Utländska krigare som kommit till Ukraina, säger att det är svårt för dem att kriga i Donbass, därför att majoriteten av befolkningen är på Rysslands sida och ger hela tiden information om deras positioner.
     Man behövde inte heller skapa lagar som är avsedda för att hindra ukrainsk militär att överlämna sig i strid till Ryssland, utan de skall bli skjutna i stället på plats.

     I Washington i dag har man en demonstration för att sluta skicka vapen till Ukraina, en mer passande paroll att samlas under.
     30000 personer i Munchen demonstrerade i veckan under samma paroll inga vapen till Ukraina.

     Typiskt svenskt, att vara feg och lägga all skuld på Ryssland.

     Svenska Freds skriver även på sin hemsida: att det är oförklarligt att Ryssland gick in. De skriver att man måste fördöma Putins kallsinniga hot om att använda kärnvapen och att Putin måste ställas inför rätta.
     De kunniga överstar från USA som vet vad krig är, de säger att det inte är Putin som hotar med kärnvapen hela tiden, utan det är just vad USA gör.
     När de skriver att det är oförklarligt att Ryssland gick in i kriget, så kan man fundera över om de inte vet att Ukraina bedrivit ett krig mot sin egen befolkning under 8 år innan Ryssland gick in.

     Har Svenska Freds någon gång skrivit att Israel bör ställas inför rätta för sitt brott mot palestinier, har de haft demonstrationer under den parollen?

     Svenska Freds har inte en aning om hur många ukrainare som hellre föredrar att ha ett vänskapligt förhållande till Ryssland än till USA och Väst. Enligt den opinionsundersökning som USAID gjorde så ville ukrainska folket hellre ha närmare kontakt med Ryssland än med EU. Den gjordes år 2019, efter 5 års Natopropaganda i Ukraina, Luhansk och Donetsk fick inte vara med.
     De måste vara väldigt tunnelseende och tro att de ukrainare som kommit till Europa är representativa för en befolkning på ca 40 miljoner.
     De kanske borde åka och intervjua de två miljoner ukrainare som valde att fly till Ryssland.
     Zelensky vann ju valet då han lovade att förbättra relationen med Ryssland.

     Irländaren Mike Wallace påpekade detta i EU-parlamentet, om man skall döma Ryssland, så bör man först döma EU, USA m.fl.
     Man bör använda samma kriterier ansåg han.

    • Svenska Freds verkar vara infiltrerat av USA-slickare som lurar in fredsaktivisterna på CIA:s Facebook och skriver: ”Låt oss samlas och visa vårt stöd för Ukraina och vårt motstånd mot Rysslands krig!”

     Inte ett ord om att detta krig har startats av USA:s provokationer och ukronazis bombningar av civila i Donbass.

 3. Vem hissar Fjärde Rikets flagga?
  17.02.2023 12:24:20 Anatoly Matviychuk
  https://anna-news.info/kto-vzdymaet-flag-chetvertogo-rejha/

  Årsdagen av starten av den särskilda militära operationen i Ukraina närmar sig. Slutet på denna operation är ännu inte i sikte. Från neutral kontemplation har Europa praktiskt taget övergått till ett krigstillstånd med Ryssland.
  Tyskland är idag i en tvetydig position. En av Europas ledande ekonomier har blivit förödmjukad, blödd vit av sina egna NATO-allierade.
  Vägran att utreda terrorattackerna på Nord Stream, frånvaron av någon reaktion på utredningen av journalisten Seymour Hersh, är Tysklands impotens i förbindelserna med USA. Tyskland, EU-länderna har blivit ”servila vasaller” av Amerika, redo att offra sin egen befolknings intressen. I Nato-länderna är nya, postdiplomatiska politiker konflikthungriga, fokuserade på det illusoriska och extremt farliga målet att ”besegra” Ryssland på slagfältet.
  USA för för närvarande ett proxykrig mot Ryssland i Ukraina och använder sina NATO-allierade för att göra det, trots att risken för ett kärnvapenkrig ökar i proportion till ökningen av militära försörjningar till Ukraina. Tillförseln av tunga stridsvagnar, som förbundskansler Olaf Scholz tidigare ansåg vara en oöverkomlig röd linje, är en annan lösning antogs som svar på kolossala påtryckningar från USA, för Tyskland närmare ett verkligt deltagande i konflikten och gå in i frontlinjen, vilket påminner om Wehrmachtarméns strider i Ukraina.
  Den tyska staten framträder inför världen som en ockupationszon av Vita huset. Den avsäger sig handlingsfriheten i fråga om en oberoende utrikes- och nationell säkerhetspolitik. Berlin böjer sitt huvud för Washingtons långvariga mål att avsluta allt samarbete mellan Tyskland och Ryssland.
  Det finns ett märkligt mönster i utvecklingen av det så kallade militärtekniska samarbetet mellan Tyskland och Ukraina. Så snart Scholz-regeringen gick med på att skicka tunga Leopard-stridsvagnar började Kiev prata om överföring av jaktplan, ubåtar och ballistiska missiler. Detta krav togs upp av de ”GRÖNA” politikerna i Tyskland. En farlig glidning har börjat från samtal och krav på en direkt konfrontation mellan Nato och Ryssland.
  Under den ohämmade uppmaningen till hämnd, framväxten av russofobin, dök även proteströster upp i Tyskland.
  Förbundsdagens ställföreträdare, tidigare chef för vänsterpartiets fraktion Sarah Wagenknecht och den tyska journalisten Alisa Schwarzer inledde petitionen Manifesto for Peace. I den uppmanade författarna Scholz-regeringen att vägra att överföra vapen till den ukrainska försvarsmakten och att göra ansträngningar för en diplomatisk lösning av konflikten i Ukraina.
  På mindre än tre dagar undertecknades petitionen av mer än 246 tusen människor, inklusive 69 välkända offentliga personer och politiker i Tyskland, journalister, skådespelare, musiker, vetenskapsmän och affärsmän.

  Författarna uppmanade Scholz att omedelbart stoppa leveransen av vapen och bli chef för en allians som förespråkar vapenvila och fredsförhandlingar, både på tysk och europeisk nivå.
  ”Just nu! Varje förlorad dag kräver ytterligare 1 000 liv och för oss närmare tredje världskriget”, står det i dokumentet.
  Enligt författarna till petitionen tror de att ”om striderna fortsätter så här kommer Ukraina snart att förvandlas till ett ödelagt, förstört land.”
  Författarna uppmanade tyskarna att delta i en demonstration vid Brandenburger Tor den 25 februari till stöd för ansträngningarna att uppnå fred i Ukraina.

  Det är sant att Scholz-regeringen inte håller med om denna ståndpunkt. Förbundsdagens vice ordförande Katrin Göring-Eckardt, som representerar De gröna, kritiserade manifestet. Enligt hennes åsikt är uppmaningen till fredssamtal med ett omedelbart upphörande av vapenleveranserna till Kiev inte bara naivt utan också oärligt. Jag skulle vilja fråga. Oärlig? Inför vem? Innan administrationen av det ”sömniga JO” eller, förstörde och förlorade sin framtidsvision, befolkningen i Tyskland?

 4. Det är betydligt viktigare att stoppa USA än det någonsin var att stoppa Nazityskland. Att stoppa Nazityskland kostade många miljoner liv. Det är inte bara att uttrycka åsikter och skaffa kunskap om USAs illdåd, det gäller att hitta en metod som inte offrar miljoner liv för att stoppa skurkstaten och krigsherren USA.

  • Det tycker jag definitivt du ska göra. Sen när det blir dags kan du presentera artikeln som stöd.
   En domstol skulle definitivt döma på alla de bevis ni har presenterat.
   Nu får vi hoppas att Hersh inte skriver nåt negativt om Ryssland då blir det svårt för uppenbarligen är det han skriver alltid helt sant, men det skulle ni nog kasta åt sidan.
   Det är så det fungerar om det skrivs nåt som kan tas som positivt för Ryssland så är det sanning. MSM ljuger alltid och alla journalister är avlönade av Cia, om dom inte skriver gott om Ryssland vill säga då är allt dom skriver sanning.
   Förresten varför ingen artikel om Ryska användningen av fångar som soldater, eller är det också Cia

   • Tja, MSM ljuger eller utelämnar fakta som är obekväma det måste väl även ”Jonas” fatta vid det här laget! Inget nytt att länder använder fängelsekunder i strid det har gjorts sedan Hedenhös och Ukraina gör också detta precis som Frankrike, Ryssland, GB och USA gjort genom historien. Och visst är det USA som sprängde ledningarna frågan är vad norsketorskarnas insats består i? Kanske de bara skulle agera förkläde för att USA inte själva skulle stå med skammen? CIA har man lärt sig genom åren att de alltid far med lögner, inget att ta på allvar när det gäller verkligheten!

  • @Martin Gustavsson – Valsamverkanspartiet 18 februari, 2023 At 03:23
   Det fungerar inte. Det finns bara en internationell domstol, och USA, Norge vet jag inte, har inte erkänt den. Den sysslar bara med ärenden mellan nationer, inte privatpersoner dessutom. Den enda möjligheten är europadomstolen. En tvist mellan ett elbolag och en person eller ett företag i Sverige är hänvisat till svenska domstolar i första hand. Dessutom är detta inte gratis. Det kostar stora summor.

   • Tack för råden, Karl W. Funderade på fredsdemonstrationer, men frågan är om det kommer fungera? Nej till NATO har inte fungerat, Svenska Freds har inte fungerat. Vi närmar oss nu Tredje världskriget och S+borgare är med på det genom vapen leveranser, MP flyter med viljelöst och V hörs inte heller.

    I min förfäran över tillståndet sökte jag efter fredsdemonstrationer och fann då en person som menar att fredliga fredsdemonstrationer är slöseri med tid och energi.

    Han menade att man måste skada/blockera samhället och utpressa makthavare och storföretag till fred.

    Det måste helt enkelt bli enklare och billigare för dem med fred och anständighet, eftersom de inte förstår anständighet, och enbart styrs av girighet.

    De gillar fredliga demonstrationer som monopolkapitalets fulmedier kan ignorera, men ingen kan ignorera när folk inte kommer till arbetet eller liknande … och kanske ännu mer. Då blir det nyheter kostnader och reaktioner.

 5. Fin bra text artikel. HELT korrekt också. Självfallet är det så. Men sitt en minut och tänk igenom detta efter att man läst detta korrekta texten/artikeln. Självfallet är det så på ALLA sätt. Detta var både motbjudande och högst farligt gjort OCH på hemmaplan i Europa. Så många har fått betala priset för detta. Men som även hade kunnat gå HELT åt skogen. ALLT tyder och visar dessutom att detta var högst planerat av denna terrorstat och imperialisten med dess by till våran granne. Usa ledda Nato är vidriga krigshetsande terrorister. Sverige och Danmark kommer ALDRIG gå till botten med detta så som man borde OCH ska göra. Dessutom får offret EJ vara med på utredningen MINSTA lilla. Gärningsmannen i Washington kommer självklart undan, terrorister kan EJ utreda sej själva. Övriga Nato vasaller hjälper till med detta. Det finns många exempel på dessa högst vidriga terrorattentat genom åren och decennierna på löpande band,utan att ledaren av dessa i Washington någonsin ens åtalats. Till media gå ni till botten med detta era korkskallar. Slå ihop er med övriga Media Publik service i Europa och gå till botten med detta

 6. I den fria demokratiska världen har upplysning och ett öppet samhälle varit vägledande
  i ett förtroendeskapande samspel. I den kontexten har Sveriges offentlighetsprincip tillhört dom viktiga hörnpelarna som bärande delar.
  Nu har vårt land flyttat den position in i ett annat lagbokssystem. Först valde
  vi att ingå i Europaunionen. Och detta intåg har obemärkt
  vunnit terräng där ingen numera ens finner det tveksamt vad gäller att svensk lag
  är underordnad en annan lagstiftande församling.
  OK, detta semidemokratiska system fungerar trots allt, anser sannolikt dom flesta svenskar.
  Men nu har vi tagit ett riktigt jättekliv från värt lands suveränitet och väljer att bli en del i ett maktfullkomligt styrsystem som dikteras av en så kallad försvarsmakt som får betraktas som inhyrd . En makt som har intresse att med krigiska åtgärder kontrollera intressen i ett syfte som är väl dolt bakom ”glittriga” fasader där vi individer påverkas i en riktning jämförbart med den kokande grodan.
  Livskvalité uppnår man inte genom tystnadskultur och med vapenmakt försvara ett samhällsystem som bygger på ”Hollywoods inspirerande galor och andra liknande festliga arrangemang”.
  Försvara det fria och öppna samhället!
  Vi kan så mycket bättre!

 7. Den svenska gangstervärlden och gangsterväldet, har smittat av sig som vanligt till Sveriges myndigheter och offentlighet, Sverige döljer nu kännedom om terroristbrott, mot Nordstream den 26/9 och städar upp en brottsplats, medverkar till grovt miljöbrott, och allmänfarlig verk-samhet, allt som är straffbart med långa fängelsestraff. Ännu en affär , inter alia, som inte kommer att ge sig, den sjunker inte till botten, som Estonia, olyckligt att regeringen och myndigheterna nu blir lika hemska brottsliga exempel, som gangstergängen, som om poliser begår brott, som hela polisledningen.

  Vi medborgare är helt övergivna, vi väntar bara på den vanliga som över Estonia, grustipp-ningen av Nordstream och en betongsarkofag. Men tystare än svenska media kan ingen vara, behövs inga ”grå lappar” till redaktionerna, som 1939-1945, (SIS) det sitter i journalisternas ryggmärg idag, de kan inte ens avvärja riksdagens lagstiftning mot media, som även FRA-lagen. Tredje statsmakten har stämplat ut.

  Men ett Sverige som hellre kryper i stoftet för Erdogan och Turkiet, än har bra relationer med
  Ryssland, som Sverige lurade genom Minskavtalet, med att rusta upp Ukraina med militära rådgivare, och signalspaning, från Polen. Men underhållande att parkett se regeringen snubbla fram med Natoanslutningen, offentliga Sverige, en nyttig idiot, som blir trashad, offentligt, bestående av klåpare och konspiratörer, som gör tillvaron otrygg på alla nivåer, inrikes- och utrikes. Om Nato gör USA tryggare, gör det oss otryggare, till måltavlor.

  De kan inte få något rätt, man överreagerar, tiger och ljuger, om brottslighet, samma förödmjukande förnedring både inför USA och Turkiet, men de senare som inte är billiga Nato-opportunister, (bara anfaller och ockuperar både Cypern 74´ och Syrien, utan att Nato reagerar, ) och använder sin diplomati, medan Sverige gör allt fel.

 8. Summa summarum:
  Oslo sponsrar civil krig med lite mer än 1 % av den extra inkomsten som Norge får tack vare den sprängda Nord Stream
  Fördelaktigt eller hur?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here