Senator Black om Djupa staten och korruptionen i USA.

2
1578

Detta är en intervju med en som känner förhållanden från insidan – senator Black i Virgina.

Läsaren Vivianne Månsson skriver i en kommentar idag om nedanstående Youtube, som jag åter publicerar. Hon skriver:

Att övertyga människor att vi behöver NATO för att Ryssland är ett hot, det stämmer och pågår hela tiden i Sverige och övriga EU.
I alla nytillverkade serier som visas på SVT och filmkanaler finns det alltid otäcka ryssar med som är farliga.

Mina grannar ett ungt par i 40-års åldern, blev förskräckta när jag sa att jag ville vaccinera mig med det ryska vaccinet Sputnik V och de utbrast: “Skulle du verkligen våga det”, som det vore något nervgift jag skulle få. Så nog har propagandan genomslag i det svenska folkhemmet.
Den här videon har publicerats tidigare på globalpolitics, jag lägger ut den åter för de som inte såg den då eller vill påminnas om den.

“The Herland Report” intervjuar senator Richard Black. Han har arbetat som “Head of the US Armys Criminal Law Division at the Pentagon”, så mycket erfarenhet som han nu utnyttjar på rätt sätt till skillnad från Bolton som också var med och krigade i Vietnam kriget och som nu ropar efter flera krig så propagerar Richard Black för att USA skall sluta med sina regim ändrade krig och sina barbariska sanktioner som skapar så mycket elände för vanlig människor.

Han berättar om Bolton som sprang och gömde sig då det hettade till i kriget som han deltog i, så är han den i dag som ropar på mera krig och vill skicka ut soldaterna i nya krig. Påminner om Hultqvist som sökte vapenfri tjänst i en tid då det var svårt att få det. Han står bakom alla USA:s krig i dag och stolt flög han med i NATO:s plan över Stockholm, när NATO var här och övade.
1/3 miljoner bomber har USA fällt över Irak. Han säger att USA har militära operationer i 149 länder i dag.

Han säger att USA provocerar Ryssland ständigt och skickar krigsskepp med kärnvapen som åker mot Rysslands territorialvatten och sedan svänger av i sista minuten, enbart provokativt.
Han berömmer både Putin och Lavrov, som högt begåvade och försiktiga personer som tänker innan de handlar.

Han är helt bestämd över att om det blir ett kärnvapenkrig mellan Ryssland och USA, så är det helt och hållet USA:s fel som provocerat Ryssland för hårt. Han är oerhört orolig för ett kärnvapenkrig som han menar kommer att ta oss tillbaka till den mörka tiden, med mass svält och förstöra hela civilisationen. Han tycker att man glömt bort med tiden, generationer har passerat och man tänker inte längre på den förödelse som det kommer medföra.
Einstein sa på sin tid “Jag vet inte med vilka vapen det tredje världskriget kommer att utkämpas med, men det fjärde kommer att bli med sten och yxa” (Slut på Vivianne Månssons kommentar).

Här har tidigare publicerats artiklar om korruption, bland annat i USA. Ericssons mutor – eller “Inget är nytt under solen”. Korruptionen inom läkemedelsindustrin, bland politiker i USA etc…

Föregående artikelHur ska borgerliga väljare rösta när det visat sig att högern har så fundamentalt fel?
Nästa artikelSe och hör från mötet på Odenplan 11 september om Frige Julian Assange-försvara yttrandefriheten och om läget i Chile!
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here