Personuppgiftspolicy för prenumeranter enligt GDPR:s regler

Vad innebär Dataskyddsförordningen (GDPR) för dig gällande Globalpolitics.se?

Globalpolitics.se är en partipolitiskt oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

Bakom Globalpolitics.se står som chefredaktör och ansvarig utgivare Anders Romelsjö. I samband med att du registrerar dig för ett nyhetsbrev per e-post samtycker du till att Globalpolitics.se får använda din e-postadress för dessa gratisutskick.

Vi delar aldrig ut dina kontaktuppgifter till en annan part utan ditt medgivande. Dina uppgifter behandlas med respekt och sekretess. I varje e-postmeddelande vi skickar finns en länk där du enkelt ändrar eller avbryter din e-prenumeration.

Så länge du är prenumerant sparas dina personuppgifter. Avslutar du din prenumeration plockas dina personuppgifter bort omedelbart eller senast inom en månad.

Globalpolitics.se använder ett WordPress-formlär för att samla e-postadresser så att du som läsare kan bli notifierad varje gång vi uppdaterat Globalpolitics.se. Du styr din prenumeration helt själv via denna sida Subscribe.wordpress.com. WordPress.com ägs av det amerikanska företaget Automattic Inc. Vi har inte på något sätt medgivit att Automattic får använda din e-postadress för sina egna syften.

Globalpolitics.se använder slutligen tjänsten Get a Newsletter som är en svensk tjänst som hanterar nyhetsbrev per mail. Här finns merparten av alla de e-postadresser som vi har och som är kopplade till prenumerationer på Globalpolitics utskick.

Avregistrering

Du kan avregistrera dig från framtida utskick när du vill, antingen genom att klicka på avprenumerera-länken i de e-postmeddelanden du får från  eller genom att kontakta Globalpolitics.se.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig. Du har rätt att kostnadsfritt få ut en kopia på dina personuppgifter genom att kontakta oss och då identifiera dig med en giltig ID-handling. Du kan även klaga hos Datainspektionen.

Ansvarig part

Personuppgiftsansvarig: Anders Romelsjö.
E-post: . Fråga : Ska man ha särskild e-postadress ? Krångligt.

Relaterat