Ära åt soldater i Irak och Syrien som kämpade och dog i strid mot USA-stödda ISIS!

4
1402

Vi får höra att Isis besegrats i Syrien. Utmärkt! Trots stödet från USA, som samtidigt fört ett lågintensivt krig mot Isis. Starka bevis för att USA stödjer ISIS sedan åratal? Och även Israel har sedan länge stött IS. Newsweek, Wall Street Journal: Israel stödjer terroristerna i Syrien.

All kredit för detta går nu till USA:s allierade kurdiska SDF. Men detta är inte alls hela bilden. Jag publicerar nu en liten text av Jasmin Janabi, som påminner om insatserna av irakiska och kurdiska soldater.

 


Jasmin Janabis text.

Nu har det nästan gått 5 år sedan den barbariska sekten Isis avrättade 1700 shia soldater på en och samma gång i Irak.

Dessa irakiska hjälten tillsammans med de tiotusentals syriska soldater förtjänar att uppmärksammas i alla tidningar världen över, de valde att offra sitt blod för OSS för hela världen, de lämnade tusentals föräldralösa barn bakom sig för att MINA OCH DINA barn ska kunna leva i trygghet, så de kan fortsätta gå i skolan och leva sin barndom.

De krigade för hela världen medan väst tillsammans med gulfländerna blundade för Isis i Irak,( majoriteten av dessa hycklande länder var med och ”vattnade” kriget och nu spelar dom att de är emot terrorism). De förtjänar att hyllas varje dag för utan dom hade Isis fått ett starkt fäste i Mellanöstern som hade lett till att de kunnat etablera sig i Europa.

Det minsta Sverige kan göra är att ställa deras skyldiga Isis medborgare till svars.
Och det minsta ni andra kan göra är att dela detta och sprida rätt info.

Kom ihåg att Isis började också med att bara yttra sig som sedan ledde till hat som ledde till hjärntvättning som sedan ledde till handlingar.

Föregående artikelGlobala fack fördömer stöd till Guaidó, och FN kritiserar USA:s sanktionspolitik mot Venezuela
Nästa artikelMöte 24/3 – 20 år efter det att USA:s/Natos kriminella bombning av Jugoslavien startade

4 KOMMENTARER

  1. IS och andra terrorister har utbildats, betalts av och arbetat åt wahhabismen, nazi-sionismen och USA-imperialismen, ihop med nästan hela den svenska politikeradeln, som varit USA-vasaller i ca trettio år. Det är samma bombliberala politikeradel som röstade för invasionen av Irak och Libyen, baserat på falsk-flagg-operationen WTC/911 som orkestrerades av samma imperialister.

    Svensk politikeradel kommer inte ställa dessa IS-resenärer till svars, eftersom de är i maskopi med dem och medansvariga för 30 års terror-resor. Det är därför svensk politikeradel som är en del av konspiratioen vill ge dem psykologhjälp och jobb, inte straff.

    Syrien och Irak gör bäst i att döma de här individerna till livstids fängelse eller permanent mental vård, för Sverige styrs av människor som också behöver mentalvård. Släpp INTE iväg dem til Sverige!

  2. Befrielsen av Syrien från halshugga-terror pesten är det Syriska folkets förtjänst if rösta hand. Ryssland, Iran och Hizbulla har haft tt avgörande bidrag. Alla andra som säger sig aha krigat med ISIS är faktiskt medlöpare – Kurderna, SDF och framförallt den stora satan USA. ISIS dessutom attackerar ALDRIG marktjuvarnas sammanslutning israel. Det är inte konstigt i och för sig – lika terrorister leka bäst, eller hur? Efter Syrien så måste befrielsekriget fortsätta ända tills alla terrorråttor resans ur Syrien utan även hela Palestina!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here