Misslyckas Nato så i Ukraina? Struntprat?

11
1158

Detta är del 2 i ett samtal med pensionerade USA-översten MacGregor.

Del 1 har nyligen publicerats Håller kriget i Ukraina på att gå in i en avgörande fas?

Föregående artikelUkraina: Merkel raderar sitt säkerhetspolitiska arv, nu måste vi säga stopp
Nästa artikelOm Kievs angrepp på Donetsk
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

11 KOMMENTARER

 1. En förledande titel. Det är inte Nato som slåss för sin överlevnad utan Ukraina, och det lyckas, till ett mycket högt pris. Ukraina betalar för den ryska imperialismens blodtörst.

  • Maurice, du e ju sannerligen som en vindflöjel. Har du inte fattat att alla krig som startats från år 1900 (framförallt från och med 11sept), har startats av city of ’london/njatjo.

  • @Maurice Nowell 18 december, 2022 At 13:37
   Det är väl snarare så, och mycket tydligt så, att USA brukar ukrainarna som sin legosoldater och kanonmat i sina väldokumenterade ansträngningar att erövra, kontrollera och plundra andra folk i hela världen. Ryssland räddade världen från nazismen i Berlin 1945, vi får verkligen hopps att Ryssland även denna gång kommer att rädda världen från dagens USA backade nazism i Kiev.

   Inte heller att förglömma att ett svenskt medlemskap i NATO är USAs frikort för USA att beordra och bruka svenskarna som USAs legotrupper, precis som USA gör idag med ukrainarna. USA avser att det skall vara ukrainare och svenskar som kommer tillbaka från USAs krig i liksäckar, inte amerikanare som i Vietnam.

   Maurice Nowell, det förefaller i alla fall mig som om du är en medlem i CIAs omfattande troll armé. Kanske du vill svara till det. Vem är du? Vilka avsikter har du? Betalar CIA dig?

  • Har du inte hört det? NATOs (Nord Atlantiska Terror Organisationens) vapenförråd har börjat sina. Man är i barskrapa stadiet härnäst 🤣🤣🤣. Det innebär bland annat att Nato kan varken kriga för eller försvara Sverige. Och det tog nio månader att syna lögnimperiets tomma svansföring om att ha ”the best weapons in the galaxy”. Det visade sig vara tomma ord mer eller mindre. Återstår nu för Nato/lögnimperiet att villkorslös acceptera Rysslands krav, exempelvis styckningen av ukrozionazi enheten i minst tre delar och gå med på att dra sig tillbaka till 1997 år gräns. Om inte så fortsätter Rysslands ”militär-tekniska åtgärderna”, oks ”OPERATION Z”.

  • Nog är det Nato som slåss för sitt existensberättigande alltid. En helt onödig anfallsorganisation som dessutom visat sig vara både dyr och ineffektiv! Eller som någon sa ”vad f-n får vi för våra skattepengar”? Och nu är det väl ändå så att det är USA-imperiet som visat sig blodtörstig om man vill se sanningen om det ruttna imperiet. Man började sin bana med att utrota miljoner indianer och har fortsatt av bara farten med mördandet. Våldet verkar sitta i blodet i USA och det ser man om man ser på den närmast horribelt höga antal mordfall och kriminalitet som härjar. Ukraina betalar för att man lierat sig med nazister och började bomba de östra delarna 2014. Och brottslingarna bakom kriget förutom nazisterna d v s Poroshenko, Zelensky, Nuland, Biden ska alla inför rätta för sina brott! Och det hela kan mycket väl sluta så för de här figurerna när Ryssland ställer sina krav för Ukrainas kapitulation.

 2. Stollenberg uppmanar och kräver fortsatt stenhårt stöd både militärt och ekonomiskt utan att någonsin nämna fred någonstans i intervjuer efter intervjuer. Det är vidrigt hur dessa Nato klantskallar uttalar sej ständigt i intervjuer efter intervjuer utan att ha minsta lilla fred i sikte, HELT tvärtom låter de bara. Stollenberg kräver och uppmanar väst/Nato länderna Europa att ALDRIG sluta stötta Ukraina militärt och fortsätta som man gjort utan minsta lilla prat om fred. Vad har hänt senaste över halvåret om att Ryssland hade slut på manskap och ammunition? Dom krigiska och vidriga Nato blir ALDRIG granskade av några seriösa journalister under all denna tiden,hela året nu? Det vore så bra och seriöst om Nato blev granskade.Det finns MASSOR att hämta där,jävla Usa valpar hela bunten.OCH vi fjantiga Sverige ska ingå i denna så krigiska och otroligt vidriga korrupta krigsorganisation inom mycket snart

 3. Mycket bra historie och korrekt beskrivning av båda herrarna. Högst intressant att lyssna på båda så korrekta och seriösa konversationer fram och tillbaka. Detta är nog bästa seriösa konversationen mellan två herrar jag sett på länge måste jag säga

 4. FIFA förbjöd Zelensky att tala inför den sista matchen i VM

  Internationella fotbollsförbundet har vägrat Ukrainas president Volodymyr Zelensky att leverera ett ”fredsbudskap” innan avsparkssignalen av den sista matchen i VM i Qatar. Chefen för FIFA, Gianni Infantino, sa att ”fotbollsplanen inte är en plats för protester.”

  Den principiella positionen som chefen för FIFA chockade Zelensky och hans följe. Tidigare använde de trots allt internationella evenemang som en plattform för sin nynazistiska retorik. Zelensky fick möjligheten att tala vid G20-toppmötet, vid Grammisgalan och filmfestivalen i Cannes.

  Som det blev känt blev Ukrainas presidents kansli förstummad över vägran. Enligt företrädare för kontoret trodde de ”att FIFA vill använda sin plattform för det gemensamma bästa”. Zelenskiys kontor försöker fortfarande att säkra ett tal och för samtal med FIFA.
  https://anna-news.info/ukraina-itogi-16-dekabrya-2022-goda-fifa-zapretila-zelenskomu-vystupit-pered-finalnym-matchem-chempionata-mira/

  • Hur reagerade Ze🐽 då han fick ett fett NJET från FIFA?
   Ze🐽 utbrast, Fifa-n!👹

 5. FIFA gjorde rätt även om dom också misslyckades totalt och gjorde bort sej,då man helt uteslöt Ryssland från VM dit man nådde kvarsfinalplats 2018. Nä finns INGET som är fredad år 2022 och 2023 verkar EJ bli bättre. ALLT och alla hängs ut och Nato medierna är fan EJ kloka som nu kört samma skitsnack HELA året med lögner. Granska och utred Nato för en gång skull det finns MASSOR av korrupt SKIT att hämta därifrån

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here