Om påstådda valfusket i USA – nu är gåtan löst!

9
2332

Nu är gåtan lös. Återpublicerar utdrag början av Zoltan Tiroler på hemsidan för svenssk-kubanska föreningen.
Trump: ”Chávez och Kuba ligger bakom valfusket i USA!”


Trump: ”Húgo Chávez bakom valfusket!”

Trumps advokater hävdar nu att det är en mjukvara som togs fram på order av den sedan sju år avlidne president Hugo Chávez som ligger bakom ”valfusket” i USA.

Vid presskonferensen hävdade Trumps advokater att de hade bevis för valfusk i flera delstater. Advokaten Sidney Powell försäkrade att de känner till ”massivt inflytande av kommunistpengar via Venezuela, Kuba och förmodligen Kina för inblandning” i USA-valet.

Enligt Powell så hade Chávez koordinerat skapandet av ett valsystem ”Dominion” och en mjukvara från Smartmatic för att garantera att ”han aldrig skulle förlora ett val.” Denna teknologi användes vid röstsammanräkningen efter valet i USA enligt Trumps advokater.

”Mjukvaran skapades med många variabler och många bakdörrar som kan förbindas med Internet eller USB-minnen…en av dess viktigaste egenskaper är möjligheten att ändra rösterna”, sa Powell.

Hugo Chavez håller tyst

Trumps personlige advokat Rudy Giuliani säger: ”Vi har i huvudsak använt en venezolansk valmaskin för att räkna rösterna. Om vi tillåter detta blir vi som Venezuela.”

Venezuelas regering tar påståendena som ett skämt när advokaterna, utan bevis, pekar ut landet. Landets utrikesminister twittrade: ”Det finns olika nivåer; lögn, det absurda och det löjliga. Att anklaga Chávez för Trumps förlust 2020 är extremt löjligt. Det visar svaghet och har en tjusning i att det är extremt löjligt.”

Företaget Smartmatic publicerade en presskommuniké där det försäkrar att företaget ”aldrig” varit egendom för någon regering och aldrig finansierats eller fått stöd från någon regering. Vad gäller Smartmatics påstådda relation till Dominion säger Smartmatic att det i verkligheten handlar om två olika och konkurrerande företag.

Cubainformacion 201120 (nedkortat)

Relaterat
Maduro kallar till nyval i Venezuela alltmedan dialog pågår

Föregående artikelSverige i krig! Avslå regeringens proposition om fortsatt svenskt deltagande i den USA-ledda krigsinsatsen i Irak!
Nästa artikelTal av konstnären Johan Hamrin: Från manifestationen för Julian Assange och yttrandefrihet i Stockholm 14 november
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

9 KOMMENTARER

 1. Det är svårt att hålla sig borta från att kommentera sånt här.
  Om nu döda kan rösta i USA, så borde venezolaner kunna välja Hugo Chávez till president igen. Han verkar ju vara i fin form, där han sitter och koordinerar olika skeenden.

 2. VALET I USA 2020 ÄR DET STÖRSTA FÖRSÖKET TILL BEDRÄGERI NÅGONSIN I AMERIKANSK HISTORIA OCH I EN DEMOKRATISK STAT.

  Många inom MSM- media i Sverige (SVT, SR, TV4, DN, Expressen, Aftonbladet m fl) och i USA (CNN, ABC, MSNBC, CBS, NBC, US Today, New York Times, Washington Post m fl) och Big Tech (Twitter, facebook, Goggle m fl) har en agenda där det ingår att manipulera fakta.

  Noterade i början av juli 2020 att det fanns en agenda beträffande det amerikanska valet genom de undersökningar som presenterades i både USA och Sverige av MSM (Mainstream Media). Noterade också att mina algoritmer förändras när jag på fb (facebook) skrev kritiskt om Joe Biden. I oktober 2020 börjar Twitter och facebook att systematiskt utestänga inlägg, länkar och media (bl a New York Post) men även från privatpersoner till kritiska inlägg om Hunter Biden och Joe Biden.

  Beroende på ovanstående åtgärder från Big Techbolagen har det de senaste veckorna två senatsförhör med representanter för Big Tech (Twitters vd Jack Dorsey, Facebooks vd Mark Zuckerberg och Googles vd Sundar Pichai) Det är mycket troligt att det inom kort blir en styckning av Big Tech-bolagen (Standard Oil) och att ”Section 230”, en lag som skyddar Big Techbolagen från ansvar för användarinlägg kommer att förändras.

  Med början kl 04:00 (amerikansk tid) den 4 november började siffror på sammanräkningen i bl a Wisconsin, Michigan och Pennsylvania visa på märkliga förändringar där röster flyttades från republikanerna (D Trump) till demokraterna (J Biden) o s v.

  Valet av president är ej klart i USA trots vad många MSM-media i USA och Sverige hävdar.

  Den 8 december 2020 skall det vara sluträknat och ev tvister avgjorda och klart med ett slutgiltigt resultat så att samtliga stater kan utser sina elektorer.

  Den 14 december 2020 beslutar och utser elektorskollegiet vem som skall väljas som president fr o m den 20 januari 2021. Kan igen av presidentkandidaterna presentera minst 270 elektorer på grund av valfusket går omröstningen till kongressen där varje stat (50) har en (1) röst och republikanerna har 52 röster.

  Se bifogade länk som ger en bra sammanfattning vad det i stora drag handlar om:

  https://www.youtube.com/watch?v=h1FwH9xHs0s&list=PL4HtakqtWMdx2U9azaDtytUFrO3DKTxDz

 3. Tror allt är fusk.
  Finns USA?
  Lever Trump?
  Min mormor dog 1974, hon påstår bestämt att hon sett Trump sedan 1989.
  Vad ska man tror, vad ska man tro.
  Hur ska det gå, hur ska det gå.

 4. Bra i USA kan de döda rösta. Och bara i USA kan döda utländska ledare konspirerar för att påverka landets val. Men det var inte Chavezs spöke som sade att det demokratiska partiet har satt upp ett omfattande bedrägerimaskin, utan självaste sleepy Joe Biden.

  • Alla döingar som röstade på Biden gjorde det för att han ser ut som en Zombie, det är min fasta övertygelse hehe..Som vanligt blev detta ”val” ett spektakel utan like och fusket grasserade på alla plan! Media tycks för övrigt ”glömt” bort förra valet där demokraterna påstod sig ha förlorat för att Ryssland blandade sig genom det s.k ”Russiagate” som senare visade sig vara en total bluff iscensatt av Clinton och det ”demokratiska” partiet i samarbete med Deep State. Minnet är kort hos en del…Och hos fulmedia existerar den knappt då alla lögner staplas på varandra och de vet knappt varken ut eller in längre vilka lögner de spridit genom åren!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here