Presidentkandidat till storms mot ”Demokraternas korrupta elit”. Tulsi Gabbard versus Hillary Clinton – fred kontra krig

2
1444

Hillary Clinton har beskyllt presidentkandidaten Tulsi Gabbard för att vara en agent för Ryssland, utan bevis. Hillary Clinton manar till osaklig russofobi för att stoppa fredskandidaten Tulsi Gabbard.

En tankeställare för dem som fortfarande tror att könet bestämmer politikens inriktning,

Nu får hon svar på

* DN har uppmärksammat detta Clinton pekar ut ledande demokrat som utsatt för rysk påverkan.
* Hillary Clinton insinuerade att också att Jill Stein de Grönas presidentkandidat 2016 är en rysk tillgång. Jill Stein svarar skarpt. DN: ”Jag är inte rysk spion” – amerikansk politiker svarar Clinton

En längre version med Max Blumenthal finns:

Föregående artikelGreta blev en massrörelse
Nästa artikelTrudeau vinner valet i Kanada, ”världsledande i kampen mot klimatförändringar” – och bygger ny stor oljeledning.
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Clinton måste ha väldigt mäktiga ”vänner” som lyckats hålla henne från både åtal och fängelse! Men detta visar väl bara hur avgrundsdjup krisen är i USA och frågan är väl bara när folk fått nog på riktigt av träsket i Washington. Och visst är ”deep state” orolig för hur folk skulle reagera om man gjorde sig av med Trump på samma sätt som med Kennedy. Därför försöker man med ”mjuka” metoder som påhittade orsaker till riksrätt etc. Tulsi Gabbard är väl den enda som kan besegra Trump i ett val men hon skulle ju kunna bli ett ännu större problem för ”deep state” än Trump är för närvarande så bli inte förvånade om Gabbard råkar ut för en ”olycka” om hon skulle bli demokraternas kandidat och opinionen skulle vara stark för hennes kanditatur!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here