USA militariserar Sverige, Norge, Danmark – hur långt ska det gå?

4
170
Föregående artikelRyssland positiv till fred i Ukraina?
Nästa artikelNavalny: Västerlandets ”hjälte” – ny bok av Jacques Baud
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

4 KOMMENTARER

  1. Det finns ingen gräns, utan Sverige befinner sig redan under USA;s envälde där samstämmighet att så skall råda, från extremhöger till det så kallade vänsterblocket. Och under denna hegemoni befinner sig Miljöpartiet liknandes vid en vindflöjel som numera inte ens förmår att försvara sina viktigaste kärnfrågor.
    I detta politiska tillstånd, där Moderater/Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna numera är väl sammanlänkande med det ”fina” Folkpartiet/Liberalerna, har Socialdemokraterna och Vänsterpartiet helt tappat kompassriktningen och uppträder som lydiga följeslagare efter husbondens röstmeddelande från andra sidan Atlanten.

    • Mig veterligen är Vänsterpartiet och Miljöpartiet klart emot DCA-avtalet, sett hur Riksdagen skall rösta.

  2. Allting handlar som vanligt om olja. Oljan som finns under isen i Arktis.
    USA som är beroende av sin båtflotta kommer befrämja klimatförstörelsen tills NORDOSTpassagen är öppen.
    Arktis ägs av Kanada, Danmark, Norge och Ryssland. USA har Kanada, Danmark och Norge och fixar nu fri lejd genom Sverige norrut – Sverige betalar ju också all utbyggnad av den behövda infrastrukturen åt USA. Att sedan kunna bekämpa Ryssland från att kunna ta del av oljan har propagandan ända sedan 1930-talet bidragit med.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here