Är Biden kanske ett monster ”också” i migrantfrågan? Slår SD?

8
1548

Läsaren Vivianne Månsson har skrivit ”Skrämmande mörkläggning av medier i Sverige när det gäller övergrepp som Biden gör. Biden gick till val på en human migrationspolitik, och Jimmy Dore blev attackerad om du inte röstar på Biden är du en dålig person och ett monster som är emot migration till USA.
Nu kan Jimmy Dore visa att allt var en lögn. Gränspolisen ridande på hästar piskar migranter som försöker ta sig in i USA. När man ser piskorna vina över migranterna kommer tankarna tillbaka till slavtiden i USA: Detta skulle varit förstasidesstoff om Trump varit vid makten i USA. Vartenda litet felsteg och det var många han var rätt klumpig och ej den smartaste när han tog beslut, vilket gjorde att han blev extra mycket utsatt. Han hade helt rätt att man borde utreda Bidens son Hunter med sina skumma affärer med Ukraina, men han valde fel sätt att göra det på, så att han istället själv framstod som en skurk som försökte muta Ukraina att utreda Hunter.

Bild från Youtube-videon

Biden säger: ”Kom inte hit”
”Agerar för att stoppa dem”
”Sänder tillbaka dem”
”Nekar dem den rättsliga rätten att söka asyl”

Så vad är skillnaden mot Trump? Trump deporterade enbart hälften av dem som Obama deporterade”
Nedan Jimmy Dore som säger att Biden är ett monster, en rasist, arkitekt bakom det fängelsesystem som är i USA
Helt tyst i svenska medier om Bidens migrationspolitik och hur man piskar migranter, skulle varit förstasidesstoff om det varit Trump som var president.

Föregående artikelViktigt möte: Sveriges regering måste anta FN:s kärnvapenkonvention om förbud Nu!
Nästa artikelVad visade svenska FOI:s analyser av blodprov som sägs komma från Navalny?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

8 KOMMENTARER

 1. Biden är en mördare. kongressledamot i over 40-år har Biden gett sitt stöd till alla krig. Alltså, en krigsbrottsling på frifot

  • Nja, jag har för mig att Biden var just emot första Irak-kriget 1990/91. Däremot är hans omdöme inte alls klart och klokt i hans utrikespolitiska förutsägelser, men det är ju få amerikanska politiker å andra sidan.

   Det är ju märkligt att höra hans gammelidealiastiska amerikanska pratmakeri i FN:s generalförsamling häromdagen; att ”Amerika är tillbaka för att guida och leda” -det tåget har ju gått för länge sedan!

   Alla normala politiker i framför allt Europa måste ju klart inse att ge sig i lag med de amerikanska äventyren medelst stridsvagn och stridsflyg varhelst i världen sedan 2001 har varit groteskt kontraproduktiva misstag, oavsett Biden eller inte.

   Trump hade den unika förmågan på presidentposten att inse det ekonomiskt katastrofala i ”de eviga krigen”(hans egna ord) och mitt i all hans i övrigt okunniga politikergärning drog han där en fullständigt korrekt slutsats och ville till och med lämna Nato, som har tjänat ut sin roll i Europa i vår epok.

   • Skulle Biden varit emot Kuwaitkriget som ändå var sanktionerat av FN, men som visat sig sedan börjat pga falska rykten, men för anfallskriget mot Irak år 2003 utan stöd av FN.
    Max Blumenthal brukar vara noga med att inte skriva falska nyheter på sin twitter, på länken nedan attackerar veteraner Biden för hans krigiska insatser bl.a. Irakkriget
    Max Blumenthal retweetade Coleen Rowley som är politisk aktivist och f.d. FBI-agent.
    Hon skrev på sin twitter: Wow. These veterans confront Biden for his having helped launched the war on Iraq and other illegal wars of aggression and illegal ”regim change” coups, which have taken millions of lives. Needlessly.
    Sedan hade hon lagt ett videoklipp som jag inte kunde kopiera men hittade exakt samma på you tube.
    https://www.youtube.com/watch?v=wZQO0KeMiRU

    • Jodå, Biden lär ha varit emot Kuwaitkriget och det ledde till att han tappade politiskt stöd hemma i USA. Därefter beslöt han att aldrig mer, och blev hökarnas hök. Också hemma då han öppnade ingångsporten till fängelserna och stängde utgångsporten.

     Kuwaitkriget var Bush den äldres projekt och Biden trodde möjligen att opposition kunde ge ökat stöd. Det fanns ju ett närmast klart kompromissförslag för att avvärja kriget som Jevgenij Primakov utarbetat på direktiv av Gorbatjov. Fast jag menar förstås inte att Biden skulle ha tagit intryck av ett ryskt initiativ. Genast när demokraterna kommit till makten började de bomba och strypa Irak genom sanktionsprogrammet.

     Men vem hade trott att Biden stod på sig och kom ut från Afghanistan ? ”Det goda kriget”, enligt Obama och fastän Trump försökte saboterades han av etablissemanget. Många som gnisslar tänder bakom Bidens rygg.

     • ”Hökarnas hök”? Mycket kan man kalla den halsstarrige Biden, men nog finns det mycket värre politiska patienter som helt tappat kontrollen över verkligheten och världens tillstånd i Washington, trots allt.

      Så fort det blir någon slags debatt vill ju senatorer som Mark Rubio bomba Havanna och liknande -och den typen av politiker är tyvärr både farligare och på tillväxt, för att inte nämna en kristen fanatiker som Josh Hawley som hejade fram pöbeln som ville storma det amerikanska parlamentet i januari i år.

      Förenta staterna är idag med sina ändrade sociala förhållanden i befolkningen den industriella världens mest instabila politiska system -och det måste vi förhålla oss till. Vi kommer förmodligen att få se allt mer desperata och ogenomtänkta politiska drag från vem som än är inhysning i Vita huset.

     • Kan man bli president i USA, om man är emot krigsindustrin och vill avsluta alla regimförändrings krig i världen. Trump gav order om att USA:s krigsmakt skulle lämna Syrien, men de löd inte order från högsta befälhavare i USA och stannade kvar. Det blev inga påföljder för de som trotsade hans order. När det gäller kriget i Afghanistan, så var nog även Tulsi Gabbard på Obamas linje som det goda kriget. Tulsi Gabbard som ägnade hela sin presidentkampanj på att USA borde sluta med sina krig för regimförändring. I nedanstående intervju med henne, så är Afghanistan det land som hon tvekar ett kort ögonblick, och säger att det är lite annorlunda i Afghanistan, men ja, vi borde även avsluta kriget där. Tulsi Gabbard blev väldigt hånad i medier i USA under presidentkampanjen, för att hon bl.a. hade rest till Syrien. Hon gjorde några väldigt personliga och fina intervjuer där. En ung flicka, student frågade henne : ”Varför vill USA bomba oss, vi är ett godhjärtat folk som tycker om alla människor. Vi har inte gjort USA illa.”
      Tyvärr verkar det som Biden vill öka krigsinsatserna i Syrien. Han sa i en intervju att han skall avsluta i Syrien det som inte Trump klarade av.
      https://www.youtube.com/watch?v=_MehfqTLKRo

 2. Även om Biden inte är ett monster så är han i alla fall en skurk med ett uselt beteende
  För att bara nämna ett fåtal av hans skurkaktiga beteende, han har nämligen gjort gigantiskt många. Vi har inte fått reda på dem i våra medier, bara allt dåligt som Trump gjort, så därför är vi väldigt okunniga. Att välja mellan Trump och Biden är meningslöst, och visar att USA:s demokrati är en skam säger Roger Waters till RT: ”Det är Wall Street och krigsmaskineriet i USA som bestämmer politiken”. Krigsindustrin gav sitt största stöd till Biden i presidentvalet. Så det är Biden de tror kommer inleda fler krig.
  ”US vice-president Joe Biden has asked Ecuador to turn down an asylum request from National Security Agency leaker Edward Snowden, the country’s president said Saturday.
  But if you protect this man, if you let this guy out of Russia, there will be consequences. We’re not going to say what they’re going to be, but there will be a response.”
  Biden hotar alltså andra länder för att ge asyl till Snowden. Snowden hade sökt asyl till 27 andra länder, och Biden ringde dem personligen för att hindra processen.
  Bidens första dag som president är att skicka mer trupper till Syrien. Det första beslut han tar är 40 tanks och 200 US-trupper till oljefälten i Syrien. Stjäla mer av syrisk olja, och alla länder tycker det är okej, precis som USA stjäl olja från Irak. Han kunde tagit ett beslut om sjukvård till alla men gjorde inte det, eller något annat välfärdsprojekt men gjorde inte det. Istället gick pengarna till mer krig.
  ”Biden kallar Assange för cyberterrorist.”
  Biden har anställt Richard Stengels som högsta chef för statliga media. Han har tidigare tillhört Obama administrationen och har en lång historia av statliga propaganda.
  Han har blivit värre med åren och har offentligt sagt att han är för propaganda. Han vill införa. en massiv censur av den fria pressen, och han ser det största hotet mot USA som främst Ryssland och Kina tätt följt av Iran.

  @MaxBlumenthal
  på sin twitter:
  The Biden administration cheers the shut down of three TV stations that were critical of the pro-NATO rule of Ukrainian President Volodymyr Zelensky

  Washington sees foreign media as an instrument of its imperial control, and is content to crush it when it resists.

  Ben Norton intervjuas av Red Lines, han har gjort grävande journalistik om den PR-firman som ligger bakom falska nyheter och störtande av Boivias Morales. Han säger i intervjun att han tycker att det är så viktigt att avslöja att det är Bidens anhängare, som står bakom PR-firman. PR-firman är länkad till demokraterna. Det är snart val i USA, och Ben Norton vill upplysa om vad som förmodligen händer med USA:s latinamerikanska politik om Biden vinner valet. Norton tror att flera av dessa som arbetat med PR-firman kommer bli nyckelmedlemmar i Bidens utrikesteam.
  Norton har grävt djupt och en av huvudgrupperna i kuppen i Bolivia är nynazister som härstammar från nazister som flydde från Tyskland efter andra världskriget. PR-firman organiserar möten mellan extremisthögern och toppfigurer i USA:s politik.
  Samma PR-firma står bakom kuppen 10 år tidigare i Honduras menar Norton.
  Facebook tillåter dem att skriva falska nyheter på facebook, medan de tar bort de som de anser vara falska nyheter från Ryssland, Kina och Syrien.
  Norton tycker det är skandalöst att denna PR-firma även får stora bidrag av Facebook.

  ”Joe Biden Supports Unelected Juan Guaidó in Venezuela, Says U.S. Should Keep Sanctions Against Cuba”

  Bidens stimulering av multinationella energibolag till Honduras, driver många urbefolkningar på landsbygden i en liv- och död-kamp.
  Bolagen använder soldater och skurkar för att förtrycka demonstranter. Den amerikanska regeringen skickar fler soldater till Honduras, och förstärker därmed en av de faktorer som genererar mest våld i samhället.
  Demonstrationerna fortsatte mot Hernandez och hans korrupta administration.
  Joe Biden kom rusande i mars 2015 för att omfamna Hernandez och återställa förtroendet för sin plan: Alliansen för välstånd”. Han skröt om sin Plan Colombia och såg sig själv som dess arkitekt.
  Efter Bidens besök fortsatte privatiseringen av den honduranska ekonomin snabbt och korruption, förtryck och det otrevliga stödet från Washington gjorde det också
  Max Blumenthal skriver i Grayzone om Bidens planer för Colombia och Honduras.
  https://thegrayzone.com/2019/07/28/biden-privatization-plan-colombia-honduras-migration/

 3. Onekligen uppkommer frågan i varje statssystem där det sker några slags maktskiften av personer efter en valprocess: vilka styr den som styr?

  När president Eisenhower lämnade Vita huset år 1961 för John Kennedy, så förvånade denne gamle general och militär precis hela världen i sitt avskedstal. Han varnade för det ostyrbara militär-industriella komplexet, ett ord och samhällsskikt som därmed blev kända för en hel värld.

  Det politiska kaoset i Ukraina och konflikterna i Mellanöstern, visar det sig, har verkligen gynnat det amerikanska MIK, som tjänat mer än normalt på dessa konflikters utveckling och tillväxt. Vi kan direkt dra den snabba slutsatsen att pengarna som ramlar in i vapenindustrin är de som annars vore öronmärkta för till exempel den ukrainska sociala infrastrukturen liksom andra berörda länders.

  Vapenindustrin i Washington och dess krigslobby -i världens mest skuldsatta stat- RÅNAR och PLUNDRAR helt enkelt de berörda ländernas civila sektor.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here