Första maj med försvarsminister Peter Hultqvist…

9
1948
Försvarsminister Hultqvist undviker att titta på uppmaningen att öka landets säkerhet genom att Sverige skriver på kärnvapenkonventionen.

I kvälls-serien ”Aktuella artiklar för ett år sedan och idag” återpubliceras denna artikel. Detta uppmärksammades av vänner av fred och demokrati. Låt oss på liknande sätt manifestera mot denna fara för Sveriges säkerhetspolitik som försvarsminister Hultqvist utgör!


Första maj med försvarsminister Peter Hultqvist…

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist höll 1:a maj tal i Ronneby år 2019.

Hos oss blev han uppmärksammad på att svenska folket vill att Sverige ratificerar FN:s konvention om globalt kärnvapenförbud. Tyvärr är inte försvarsministern överens med utrikesminister Wallström om det, säger fredsaktivisten Ronny Stark i Ronneby.

Även i grannstaden Karlskrona var FiB/K på plats.

Folket i Bild/Kulturfront i Blekinge manifesterade mot Nato och krävde att Sverige skyndsamt ska ratificera FN:s konvention om kärnvapenförbud. ”Kärnvapen är det allvarligaste och mest akuta hotet mot mänskligheten” hävdades i 1 maj-flygbladet som delades ut.

Nej till Nato-tidningar såldes och många bra samtal fördes vid socialdemokraternas, vänsterpartiets och sverigedemokraternas samlingar. Sveriges mot Pentagon och Vita huset devota försvarsminister stod för huvudanförandet vid socialdemokraternas möte. Rapport i Folket i Bild Kulturfront

Relaterat
Peter Hultqvist vill minska yttrandefriheten – får kritik av pressombudsmannen.
Stora risker i Peter Hultqvists försvarspolitik.
Kvinnor för Fred kräver Peter Hultqvists avgång!
Bör försvarsminister Hultqvist avsättas?
Den farliga Hultqvistdoktrinen

Föregående artikelSVT:s bristande allsidighet av svenska insatser i Ukraina
Nästa artikelFrige Julian Assange!
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

9 KOMMENTARER

 1. Det vore synnerligen osmart av en imperialiststat att inte köpa upp politiker för sina intressen och lojalitet?
  I vems ledband går våra politiska företrädare?

 2. Sverige är odemokratiskt! Regeringen och oppositionen driver samma politik. Våra val är meningslösa.
  Vanligt folk blir fattigare och fattigare, pensionerna räcker knappt till mat för dagen och sjukvården håller på att bryta samman!
  Vi behöver en statskupp! Fan att vi inte har någon olja…..

  Eller….har vi kanske redan haft en statskupp??
  Nu blev det svårt!

  • Sverige är odemokratiskt p.g.a. fulmediernas ägarförhållanden, samt att SVT/SR inte utför sin uppgift, men kopierar lögnerna från monopolkapitalets medier.

   De som granskar förhållandena brunsmetas eller tystas på olika vis. Rabani blev förmodligen mördad för att han gick rakt på en av monopolkapitalets grindvakter, som inte får kritiseras.

   ”För att ta reda på vem som styr över dig, tag helt enkelt reda på vem du inte får kritisera.”
   /Voltaire

 3. Väldigt mycket tyder på att vi redan ovetandes fått genomgå en ”statskupp” i smyg, utan adekvat information sedan länge. För vad ligger det för intressen och drivkrafter bakom i att dra in oss i EU och Nato-samarbeten och ta 30 miljarder ur statskassan för att köpa in krigsmateriel och rusta upp, då inget land överhuvudtaget ens uttalat det mista hot mot oss svenska folk?. Alltihop tyder utan tvekan om en sedan flera år tillbaka planterad ”propagandakupp” i svenska medier (huruvida de ska betecknas som svenska med ”globalistiska aktieägande”, måste man fundera på) Och vems intressen går dessa medier tillmötes.
  Behöver den frågan ens ställas?
  Varför ställer sig våra regeringsföreträdare så manngrant upp för vad USA föreslår tex i Syrien och även i Venezuela och även på sanktioner mot de länder som USA hyser agg emot.
  Kan man undgå tanken på att de är köpta eller bara rädda för att hamna på sanktionslistan för obeväma länder som inte lyder ”husse”?

  • Folket väljer detta och är därmed medansvariga för den psykopatiska kriminalitet som drabbar dem.

   Men folket kan skapa nya partier, som inte innehåller psykopater, skydda partierna från infiltration och förstörelse, valsamverka med de nya partierna brett och på så vis erbjuda folket fredliga alternativ som har en chans att få mandat.

   Om det INTE sker så tyder det på att partiernas ledningar INTE har ambitionen att ge sina medlemmar fredligt inflytande på politiken. Frågan är då onekligen – Varför? – Redan infiltrerade av psykopater eller mentalt efterblivna? Bryr sig inte om barnen eller framtidens barn?

 4. Jag undrar om verkligen folkmajoriteten ”medvetet” valt den här globalistiska kapitalistliberala EU-agendan? Så korkade är de nog inte. De är snarare offer för public service och pressens liberala globalist-propaganda. Det är just de stora medierna som har makten att döda all debatt genom medveten styrning eller censur.
  När EU-frågorna inte längre får debatteras offentligt jämlikt i direktsändning i en demokratisk ordning, då vet männikor inte vad som händer eller vad de ska tro på.
  ”Demokratin” är kapad av maktetablisemanget. Det är bara de som ska synas och höras i offentligheten. Det är de som företräder EU och Globalismen. Folkförädare!

  • De är antingen omedvetna eller medvetna.

   ”… globaliseringen av information gör människor medvetna om vad de har – och inte har. Problem och förtryck är omöjliga att dölja, och de nya kraftfulla verktygen för information ger oss fler möjligheter än någonsin att reagera och agera.”
   / Anna Lindh

   Om de är medvetna så är…

   ”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
   / George Orwell

   Om de är omedvetna beror det på att…

   ”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera?. Klart att den inte kan det.”
   /Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

   …och då är demokratin satt ur spel.

   Om det är det senare så måste alla vi medborgare tala med varann och organisera nya partier som valsamverkar sig över 4%.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here