Hårda attacker mot Tulsi Gabbard – säger ju sanningar!

5
1628

Föregående artikelDen sega myten att Trump är motståndare till krig
Nästa artikelNATO:s ”Doublethink” om Kina ”som kommer närmare oss” (NATO).
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

5 KOMMENTARER

    • Sverige är i skriande behov av en ”Tulsi Gabbard”. När man läser vad som pågår känns det ibland rent ut otäckt, otäckt likt historien för 100 år sedan i Europa.

      • Håller med, men det svenska partisystemet dödar alla uppstickare direkt och media har inget intresse av något annat än att hålla monstret på gott humör.

  1. TJDS, The Jimmy Dore Show, tittar jag ofta på. Där vimlar det av genomgångar av hur ruttet USA blivit. Vi tycker kanske att det ofta är illa med SVT, SR, DN, Expressen etc. Som nu Konflikt i lördags “Kinas magiska vapen”. Men det är småsmulor jämför med vad man utsätts för i USA. Det är klart att det på ett sätt är värre i Sverige då SVT och SR är ”public service”.
    Det svåra med TJDS för mig är att man där pratar så fort och har fullt med speciella hänvisningar, uttryck och skämt, så det är ofta svårt att hänga med. Men kolla hur många visningar bifogat klipp i detta inlägg om Tulsi Gabbard har: 837 689!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here