Hur USA planerade att “slå ned” 7 länder i Mellanöstern. Vad säger Hultqvist?

7
808

General Wesley Clark, f.d. Nato-chef, f.d. presidentkandidat för Demokraterna berättade om detta första gången i mars 2007. Nato-chef då Jugoslavien bombades 1999.

Historien visar att han tyvärr fick rätt. Vad säger den svenska regeringen om denna information? Lämplig kompis (USA) att helt lita på?

Lika viktig information idag!Politik

7 COMMENTS

 1. Frågan är varför just dessa länder? Lägg märke att alla dessa länder ligger i det sk MÖ eller i närheten av regionen. Vad är det som så speciell med denna region och varför vill USA förstöra dessa länder trots att inga av dessa länder hotade eller hotar USA? Förklaringen ligger i marktjuvarnas enhet israel. Dessa länder blev föremål för attack därför att sionisterna vill. Vi vet att USAs politiker är i sionisternas fickor. Hur konstig det må lpta faktum är att USAs politiker sätter israels intressen före USA självt. Kolla bara på vad Trump gör: “skänka” Golan Höjderna till marktjuvar, erkänna Jerusalem som israels huvudstad, ekonomisk terrorism mot ran, mm. Allt för att gagna israel. Kort och gott: israel beställer krig och dess torped USA verkställer.

 2. Försvarsminister Hultqvist är inte särskilt populär på den här bloggen men jag läste på SVT hemsida försvarsministern har det största förtroendet hos svenska folket. Det enligt en undersökning. För flera andra viktiga ministrar inklusive statsministern är förtroendet fallande. Hultqvist är USA vänlig. Kan det möjligen spegla den allmänna uppfattningen hos svenska folket?

  Skulle det kunna vara så den USA hatande vänstern är ett demokratiskt problem för statsminister Löfven och ett sänke för regeringspartiet Socialdemokraterna?

  Jag funderar på om det är så Vänsterpartiets ledning resonerar med tanke på deras försiktiga hållning till både USA och Israel. Vänsterpartiet gör alltså allt de förmår för att bibehålla en vänsterregering för landet Sverige.

  • Det vore illa om den prodemokratiska, fredsivraande delen av befolkningen är ett problem. 82 % av befolkningen var emot Värdlandsavtalet som sedan infördes, medan 85 % anser sig sakna politiskt inflytande mellan valen…

   • “82 % av befolkningen var emot Värdlandsavtalet som sedan infördes,”

    Ja, varför skulle dom inte vara det?
    De flesta är i första hand konservativa. Särskilt arbetarklassen. De vet vad de har men inte vad de får. Med borgerskapet är det något annorlunda. Borgerskapet är i första hand progressiva och är positiva till förändringar. Särskilt förändringar med betydelse på lång sikt. Men tveksamma förändringar är de flesta emot än för. Ett nej där är säkrare än ett ja. Det är naturligt. Men massiva kampanjer kan göra skillnad. Tradition är viktigt och säkert grundläggande. Sverige har en tradition att vara alliansfritt. Det är inte så enkelt för politikerna att ändra på det.

 3. Det var inte enda gången Wesley Clark offentligt vittnade om denna krigsplan. Gå till 4.20 i denna video:
  https://youtu.be/hIgTvZxPhpw
  Videon handlar i övrigt om den statskupp som skett i USA, en kupp våra vanliga media genom sin tystnad medverkat i. Och fortfarande gör.
  Trots att en grupp jurister nyligen lyckats få myndigheterna i New York att föranstalta en “Federal Grand Jury” med uppgift att granska 9-11, rapporterar man inte detta i våra mytmedia.
  https://www.ae911truth.org/languages/swedish
  Längre ner på sidan finns “Välj en video” där det finns länkar “Choose…” till sveskspråkiga alt textade klipp.
  Märk väl att det krävs mycket påtagliga bevis på kriminell verksamhet för att enGrand Jury ska beviljas.

 4. Att slå ut dessa länder började med den sk. Yinonplanen som publicerades i den hebreiska tidningen” Kivunim” 1982, som senare utvecklades av bl.a. Richard pearl till det som kallades “A clean break”.Planen är att slå ut länderna och stycka upp dem i exempelvis en sunni,en shiitisk och en kurdisk del som i Irak.På så sätt kastreras dessa länder och anses inte komma att utgöra ngt hot mot Israel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here