Nio tecken på att schackpjäser flyttas på plats för ett stort krig i Mellanöstern

43
2244
Schack. Bild i artikeln.

Denna artikel av Michael Snyder ”9 tecken på att schackpjäser flyttas på plats för ett stort krig i Mellanöstern” har översatts av Rolf Nilsson, liksom så många andra artiklar. Tack Rolf! Jag har lagt in länkar till artiklar jag själv publicerat.


Nio tecken på att schackpjäser flyttas på plats för ett stort krig i Mellanöstern

Det amerikanska folket kommer verkligen att ångra att de valde att åter placera krigshetsarna i förarsätet. Joe Biden har varit i Vita huset i mindre än två månader, och de krigshetsare som Biden har valt att omge sig med, har febrilt krattat manegen för nästa krig i Mellanöstern. Jag tror inte att det kommer att börja nästa vecka, men jag tror att det är oundvikligt.

Medan president Trump var i Vita huset i fyra år, startade USA inga nya konflikter, men nu är Biden-administrationen ganska beslutsam att börja projicera ”amerikanskt inflytande” över hela världen igen. De flesta amerikaner förstår inte den större bilden, men sanningen är att detta kommer att få mycket allvarliga konsekvenser under de närmaste åren.

I den här artikeln vill jag undersöka några av de schackdrag som gjorts sedan Joe Biden gjorde entré i Vita huset. Som du förstår kommer en mycket oroande bild fram när du börjar sätta samman alla bitarna.

# 1 Angrepp på Syrien

Bokstavligen en dag efter att Biden svors in rullade en massiv amerikansk militärkonvoj in i Syrien … En stor amerikansk militärkonvoj kom på torsdagen in i nordöstra Syrien, rapporterar den syriska statliga nyhetsbyrån SANA och citerar källor på marken. Enligt rapporten inkluderade konvojen ett 40-tal lastbilar och pansarfordon och backades upp från luften med helikoptrar. Biden bombar åter i Syrien – bra stöd till terroristerna. Vad säger Syrien, Ryssland – och USA-demokraterna?

President Trump hade mycket starkt försökt att dra sig ur kriget i Syrien, men Biden har gjort det kristallklart att USA framöver kommer att vara starkt involverade i den konflikten.

# 2 Angrepp mot antiterroristiska iranska styrkar i Syrien

Bara några veckor senare genomförde Joe Biden sin första flygattack mot iransk-stödda styrkor inne i Syrien …  USA har genomfört en flygattack riktad mot Iran-stödd milis i Syrien, i den första militära åtgärden som genomfördes av Biden-administrationen.Pentagon sa att attacken förstörde ”flera anläggningar” och beordrades som svar på attacker mot amerikansk och koalitionspersonal i Irak. Militära talespersoner sade att en person hade dödats men en krigsövervakare rapporterade minst 22 dödsfall.

# 3 Lovar angrepp i Irak

Naturligtvis var det oundvikligt att iransk-stödda styrkor skulle svara, och de hämnades genom att skjuta raketer mot en militärbas i Irak, där amerikanska styrkor är stationerade. För bara ett par dagar sedan sa den nya försvarsministern Lloyd Austin att det kommer att komma ett amerikanskt militärt svar ”vid en tidpunkt och plats som vi själv väljer”

Försvarsminister Lloyd Austin säger till @MarthaRaddatz att USA fortfarande efterforskar vem som nyligen genomfört en raketattack på basen i Irak, som rymmer amerikanska trupper – och att om USA bestämmer sig för att svara kommer det att vara ”vid en tid och plats efter eget val.”

 # 4 USA sänder sex stora B-52-bombplan till Diego Garcia.

Fler amerikanska flygattacker kan komma, snarare förr än senare. Faktum är att det rapporteras att USA just har skickat sex B-52-bombplan till Diego Garcia .. US Air Force skickar sex B-52 Stratofortress-bombplan till Diego Garcia, ett militärt nav som fungerar som en strategisk utgångspunkt för operationer i både Mellanöstern och Stilla havet.Med hänvisning till en amerikansk tjänsteman rapporterade CNN på måndagen 1 mars att bombplanet från det kalla kriget kommer att vara ”tillgängligt för operationer mot Iran om det beordras.”

# 5 USA sänder ytterligare 10 000 militärer till Mellanöstern.

Biden-administrationen skickar också cirka 10 000 fler amerikanska trupper till Mellanöstern …  r det amfibiska angreppsfartyget Bataan, som rör sig mot Mellanöstern, anländer, kommer USA att ha tillfört cirka 10 000 personal till området under den senaste veckan, enligt The Wall Street Journal.

# 6 USA fortsätter oljestölderna i norra Syrien.

Ryssland har också varit upptaget med att göra drag i regionen. På fredagen ​​genomförde Ryssland en flygattack på en oljelastningsanläggning i Syrien som används av oppositionsstyrkor, som stöds av Turkiet, Saudiarabien och Biden-administrationen ..

Ett misstänkt missilangrepp på en oljelastningsanläggning, som används av Turkiet-stödda oppositionsstyrkor i norra Syrien, utlöste en massiv brand över ett stort område, där oljetransportbilar normalt är parkerade, vilket kan ses på flyg- och satellitbilder.Syriska oppositionsgrupper och minst en krigsövervakare lade skulden på Ryssland för attacken fredag ​​kväll, nära städerna Jarablus och al-Bab, nära gränsen till Turkiet. I en rapport sa Syrian Observatory for Human Rights, baserat i Storbritannien, att ryska krigsfartyg i Medelhavet hade avfyrat tre missiler, som träffade primitiva oljeraffinaderier och tankbilar i regionen.

# 7 Israel fortsätter att bomba i Syrien.

Samtidigt fortsätter Israel att regelbundet attackera strategiskt viktiga mål i Syrien. Följande kommer från en nyhetsrapport som publicerades i slutet av februari .. Syriskt luftförsvar aktiverades i huvudstaden Damaskus och dess södra förorter söndag kväll, för att avvisa en israelisk missilattack, rapporterade statliga medier. Det fanns inget uppgifter om skadade. Statlig TV citerade en icke namngiven militärtjänsteman, som sa att de flesta av de israeliska missilerna sköts ner innan de nådde sina mål nära Damaskus. Läs även Tidigare ÖB i Israel medger att Israel stödjer terrorister i Syrien.

# 8 Israel är berett att angripa Iran.

Israel är särskilt intresserat av att hindra Iran från att utveckla kärnvapen. I en intervju med Fox News sa Israels försvarsminister Benny Gantz nyligen att Israel är redo att attackera Iran utan någon amerikansk hjälp …  Den israeliska militären uppdaterar planerna för att attackera iranskarnkraftsinstallationer och är beredda att agera självständigt, berättade den israeliska försvarsministern Benny Gantz till Fox News. Israel har identifierat många mål inom Iran som skulle skada dess förmåga att utveckla kärnvapen. Om världen stoppar dem tidigare är det väldigt bra. Men om inte, måste vi stå självständiga och vi måste försvara oss själva, sade Gantz i sin första intervju med amerikansk media.

# 9 Israel meddelar USA att man berett på att angripa Iran.

Under ett telefonsamtal förra torsdagen mellan Kamala Harris och Benjamin Netanyahu gjorde Israels premiärminister det ytterst klart att hans nation är redo att göra vad som än krävs för att hindra iranierna från att utveckla sina egna kärnvapen …  ”Premiärministern sa att vi skulle fortsätta att stärka vårt underrättelse- och säkerhetssamarbete och sa under deras samtal att han som Israels premiärminister är helt engagerad i att hindra Iran från att utveckla kärnvapen, som är avsedda för vår förstörelse.” Naturligtvis har iranierna inga planer på att backa, och det gör en militär konflikt mellan Israel och Iran oundviklig.

Det kommer att bli krig i Mellanöstern, och fasan från den konflikten kommer att skaka hela planeten.  Och när kriget väl börjar, kommer det att påskynda våra ekonomiska problem och den pågående politiska oron i detta land.

Så njut av denna korta period med relativ stabilitet medan du kan, för vår värld håller på att börja förändras på ett dramatiskt sätt.


Om författaren:

Jag heter Michael Snyder och min helt nya bok med titeln ”Lost Prophecies Of The Future Of America” ​​finns nu tillgänglig på Amazon.com. Förutom min nya bok har jag skrivit fyra andra som är tillgängliga på Amazon.com, inklusive The Beginning Of The End, Get Prepared Now och Living A Life That Really Matters. (#CommissionsEarned) Genom att köpa böcker hjälper du till att stödja det arbete som min fru och jag gör, och genom att ge det till andra hjälper du till att mångfaldiga den påverkan som vi har på människor över hela världen. Jag har publicerat tusentals artiklar på bloggen om ekonomisk kollaps, slutet på den amerikanska drömmen och de viktigaste nyheterna, och artiklarna som jag publicerar på dessa webbplatser publiceras på dussintals andra framstående webbplatser över hela världen. Jag tillåter alltid fritt och glatt andra att publicera om mina artiklar på sina egna webbplatser, men jag ber också att de innehåller detta avsnitt ”Om författaren” med varje artikel. Materialet i denna artikel är endast av allmän information och läsare bör rådgöra med auktoriserade yrkesverksamma innan de fattar några juridiska, affärs-, ekonomiska eller hälsobeslut. Jag uppmuntrar dig att följa mig på sociala medier på Facebook, Twitter och Parler, och alla sätt som du kan dela dessa artiklar med andra är till stor hjälp. Under dessa mycket utmanande tider kommer människor att behöva hopp mer än någonsin tidigare, och det är vårt mål att dela Jesu Kristi evangelium med så många människor som möjligt.

 

 

Föregående artikelMånga EU-länder – men inte Sverige- stoppar AstraZenecas Corona-vaccin. 50 länder, men ej EU använder Sputnik V. Politiska påtryckningar? Senare omvända världen?
Nästa artikelDN Åsikt. ”Hysterin kan vara värre än viruset”. 2500 dog i influensa förra året.
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

43 KOMMENTARER

 1. Särskilt intressant blir det om punkt 8 blir av, nämligen att Israel attackerar Iran. Måtte sionisterna begå deras största misstag någonsin! Varför? Jo då för att händer det så har Iran redan meddelat självaste USA att Israels livslängd är en halv timme. Iran har sagd come on walk the walk till marktjuvarnas ansamling. Världen väntar … vilken global glädjeyra det blir! Försvinner israel så kan världen äntligen andas verklig och varaktig fred.

  https://www.reuters.com/article/us-mideast-iran-israel-idUSKCN1TW2MO

  • Du har aldrig tänkt på att vi då kanske får se Teheran förvandlas till världens största, grusade parkeringsplats?

   • Förutsatt att marktjuven hinner 😉 Att Hell Aviv blir en soptipp är garantera också.

    • Hart svårt att förstå din uppenbara njutning av att drömma om mördade judar i Tel Aviv? Trodde att sådana drömmar dog ut med WW2?

 2. USA är allt mer desperata, och det är en farlig situation. Även i vasallstaten Sverige har hat och rasist propagandan trappats upp. Media släpper fram rena fanatiker som går i taket om dom inte tillåts sprida sitt har och rasism på media.

  • Idag, 18 mars, är det sju år sedan Krim och Sevastopol återvände till Ryssland.
   Det var den 18 mars som Ryssland och Republiken Krim undertecknade ett avtal om bildandet av två nya ämnen i Ryska federationen: Republiken Krim och den federala staden Sevastopol.
   Den 17 mars utropades den oberoende republiken Krim (som inkluderade tidigare ARC och Sevastopol). En dag tidigare, den 16 mars 2014, hölls en folkomröstning på Krim och Sevastopol om Krim till Ryssland.

   Hela tiden, på årsdagen av annekteringen av Krim, talades det om vad Ryssland gav halvön. Och Ryssland gav verkligen mycket. Också återställningen av de förstörda under åren efter ukrainskt styre och skapandet av en ny transportinfrastruktur, inklusive Krimbron, enorma investeringar i utvecklingen av halvöns ekonomi, autonom försörjning av Krim med el, den moderna nivån av medicin, adekvat utbildning på modersmålet. En kraftig nedgång i korruptionsnivån. Och många andra saker, som med tiden börjar tas för givet, även om det i februari 2014 verkade som en ouppnåelig saga.

   Krim, centrum för den ryska positionen på södra flanken, är den viktigaste bastionen som säkerställer landets säkerhet. Så länge den ryska garnisonen är på Krim kan inga ”missiler och stridsvagnar nära Bryansk” dyka upp. Fråga Hitleriternas generaler som inte ansåg det möjligt att bryta igenom till Kaukasus och Volga tills Manstein tog Sevastopol. Krim är ett för allvarligt hot mot den djupa kustflanken och baksidan av alla markstyrkor som går fram genom Ukraina för att försummas när man planerar en kampanj mot Ryssland.

   Nu måste kompensationsåtgärder beräknas av alla ryska motståndare. Krim har utjämnat vikten av det ukrainska brohuvudet och räddat det ryska försvaret med en sådan mängd pengar och resurser att alla investeringar i det lönar sig med ränta. Allt annat – från historiska och kulturella monument till rekreationsmöjligheterna på sydkusten – är en trevlig bonus för halvöns strategiska betydelse.

   Före Krim trodde våra västerländska ”partners” att Ryssland aldrig skulle gå i direkt konfrontation med väst.
   Kanske i denna upplysning av väst är själva Krims roll indirekt – det visade sig vara en punkt för militär konfrontation mellan Ryssland och väst, under vilken väst tvingades dra sig tillbaka och faktiskt erkände sitt nederlag utan militär handling.
   Men Krim valdes av väst som en plats för konflikt eftersom dess strategiska betydelse för Ryssland var enorm, och om Moskva hade förlorat här, skulle frågan om ytterligare konfrontation ha lösts till förmån för väst.

   Så Krim är inte bara en ”smedja och kurort”, först och främst är det en utpost för Ryssland, en ogenomtränglig bastion som kontrollerar Mellanösternregionen, vilket är nyckeln ur den globala politikens synvinkel. Dessutom är detta platsen för en tyst och blodlös seger för Ryssland i den allmänna striden med väst, en seger som säkerställde vårt lands fredliga utveckling i flera år, om inte i årtionden.
   Men naturligtvis är allt detta dubbelt trevligt att vara medveten om, medan du kopplar av i skuggan av parker vid stranden av det milda havet.
   https://ukraina.ru/exclusive/20210318/1030858085.html

 3. Har Åkerblad tänkt på att gör man Teheran till en grushög blir man i USA också en grushög när missilerna börjar falla? Tänkte inte på det…Ja, det är verkligheten och det enda sättet att bli av med detta dilemma är ju att avskaffa terrorstaten Israel som aldrig borde bildats men tyvärr så sitter den koloniala hybrisen fortfarande djupt i västvärlden som tydligen aldrig lär sig av historien! Galenskapen 1948 borde aldrig sjösatts och att sedan framhärda med sitt misstag är ju dårhusmässigt…Gör om och gör rätt det är enda sättet och låt islamisterna fortsätta att slåss med sina religionskrig därnere för sig själva tills de kommer på bättre tankar!

  • Alternativet är ett förrött Irak, eller ett förrött Libyen under kontroll av USA och IS och andra terrorister.

   Ett demokratiskt alternativ är att ”Världssamfundet” äntligen vänder USA:s krigspolitik ryggen…

  • Helt sant, Bo. Vare sig Iran eller Ryssland har intresse av ett självständigt Syrien. Iran vill ha ett Syrien som de kan dominera och skapa sin shiitiska halvmåne till Medelhavet och använda som bas för sina hegemonistiska strävanden. Och ryssarna är nöjda med att ha flyg- och flottbaser vid Medelhavet – sedan struntar de i resten. Syrien har ju ur rysk synvinkel varit ett utmärkt tillfälle att få testa vapen och taktik mot motståndare som inte kunnat skjuta tillbaka. Skjutbanor med riktiga offer. Dessutom lär väl ryska firmor få kontrakt på återuppbyggnaden vilket ju gör det till en win-win situation för Ryssland.

   • Sionisterna är utom sig för att deras våtdröm om ett ”stor israel” som sträcker sig från Eufrat till Nilens mynning grusades av Ryssland. Minns hur världen njöt av att se Rysslands flygvapen förinta jihadister för israel som hade förpestat Syrien. Tack vare Irans markinsatser är Syrien fritt från terrorister till 80%. Den antisionistiska motståndet har stärkts i o m Hizbollahs viktiga insatser i Syrien. Marktjuvarna vet att att de är trängda i en halvmåne.Dessutom hopar sig problemen över halshuggar-kungadömet Saudi – Jemeniterna är på frammarsch, interna motsättningar växer och världen förkastar ”ben saw” Salmans styre. Mycket tyder på att sionisterna kommer att ha det hett om öronen framöver. Och världen säger som man bäddar …

    https://www.globalresearch.ca/clashes-between-israel-and-hezbollah-and-the-iran-led-resistance-bloc/5433778

    • Ständigt denna Halmgubbe om ”Stor Israel”! Ungefär lika intressant som att det säkert finns några i Sverige som vill återerövra Finland.
     ”Den antisionistiska motståndet har stärkts i o m Hizbollahs viktiga insatser i Syrien.” Tja, det är väl tveksamt. Hizbollahs ställning i Libanon bli allt mer omstridd och organisationen betraktas mer och mer som ett Frankensteins monster som löper amok inom landet.
     På tal om antisionism har du kanske noterat att muslimska Kosovo öppnade ambassad i Jerusalem häromdagen? Samtidigt som Tjeckien flyttade en del av sin ambassad till Jerusalem. Fast det är klart – överblicken från Nasrallahs underjordiska gömställen är kanske inte den bästa?

     • Sanningen är svidande särskilt för sionister. Om den sionistiska våtdrömmen stor israel kan man läsa här:

      https://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815

      En obestridlig indikator på att Hizbollah blivit starkare är budgetposten för blöjor som marktjuvar armén köper in har dubblerats sedan 2006 då IDF fick springa för livet med svansen mellan benen. I händelse av ett krig med Hizbollah, ”the diapers will come in handy” som jänkarna säger.

      Noterbart är att de som öppnat ambassad i Al Quds handlat i stil med ”oss tjuvar emellan” . I själva verket är det en belastning än något man skryter med och ingen sansad person skulle göra stor väsen av det.

     • Att öppna en ambassad i Al Quds viskar om ”oss tjuvar emellan” – världen genomskådar det och säger ”lika barn leka bäst”.

      At Hizbollah blivit starkare är tämligen alla sakexperter överens om (utom sionisterna förstås). Marktjuvar armén fick jo stryk 2002 och 2006 av just Hizbollah. Israel krigsmakt (IDF) är mera känt som blöjornas armé i MÖ – soldaterna skiter så fort de hör att Hizbollah är på väg 😉

   • Så Åkerblad menar att IS och andra terrorgrupper inte kan skjuta tillbaka? Ryssland insats mot IS kostade dem miljarder och att påstå att det skulle vara för att testa vapen mot levande mål är ju ett korkat påstående! Den enda nation som gör sådant är ju USA men idioten Åkerblad är för dum för att ens begripa enkla orsakssammanhang! Syrien har som bekant inga pengar när USA och Israel stjäl oljan så Ryssland får nog bekosta uppbyggnaden från egen kassa i så fall…Tror du själv på smörjan du skriver Åkerblad eller är du en betald propagandist?

    • Benny, du är inte mycket för det här med hövlig samtalston! Den enkla sanningen är att Ryssland var/är berett att betala rejält för sina Medelhavsbaser. De egna förlusterna har varit små – som t ex när syrier eller turkar skjutit ner deras plan. Markförluster har till största delen varit ryska legosoldater från Wagner Group (praktiskt. Putin har inte behövt ge hedersbetygelser till deras zinkkistor när de landat i Ryssland). Jag är helt övertygad om att Syrien kommer att få betala dyrt för den ryska hjälpen på ett eller annat sätt. Jag vidhåller att ryssarna fått vapenträning och behövlig omsättning av sina bomblager. Motståndarna har ju inte haft luftvärnsrobotar i någon större utsträckning utan det har ju mest varit tunga kulsprutor som träffat en eller annan (syrisk) helikopter.

     • Anders, det här är välkända fakta för den som bevakar konflikten. Om Wagner Group kan du ju t ex se
      https://www.aljazeera.com/news/2021/3/15/ngos-file-landmark-syria-case-against-russian-wagner-fighters
      Förutom i Syrien har Putin även använt Wagner Group i Libyen. Det viktigaste ur rysk synvinkel är ju frågan om ”Deniability”. En större styrka från Wagner försökte bl a angripa US-styrkor i Syrien men utraderades eftersom US hade koll på läget. Inga officiella ryska förluster = inget för Putin att bråka om.
      Putin accepterar ju också de israeliska anfallen mot iranska miliser och Hezbollah i Syrien. Verkar vara som att ringa efter taxi: Nu ska vi anfalla! Svar: Jaha.
      Inga S400 SAM-enheter har levererats till Syrien och de S300 och Pantsir-S1 eldrörsluftvärn som finns verkar sakna personal eller är inte påslagna. De lyckas i varje fall inte störa anfallen.
      https://www.youtube.com/watch?v=SKNW6kwBRdA&t=134s

     • Wagner är en privat rysk grupp. Koppling till Ryssland oklar om jag läser rätt. Tror inte att Putin alls gillar israeliska anfall på Syrien.

     • Anders, mer om de ryska legosoldaterna på ”inofficiellt” uppdrag i Syrien: https://www.bbc.com/news/world-europe-43114312
      Nej, jag tror inte heller att Putin gillar de israeliska anfallen mot iranska miliser och Hizbollah i Syrien men han gör ju å andra sidan inget för att avvärja dem heller. Putin och Netanyahu verkar dessutom ha en god, personlig kontakt. Det enda som hänt är att Lavrov häromdagen fräste att Israel borde klaga hos Ryssland över aktiviteter i Syrien i st f a bomba dem direkt. Dock ganska lågmält uttalande jämfört med Lavrovs vanliga tonläge.
      Det är ju heller inte att förglömma att det finns över en miljon ryska judar i Israel som Putin har intresse av att påverka – Good for business!

     • Man ska hålla sig till fakta även om den är obekväm! Och i Mellanöstern finns det riktiga journalister som gräver fram sanningen i stället för den dynga som MSM styrt från USA producerar! Så ett gott råd Åkerblad sluta läsa propagandan i MSM

 4. ”Ett demokratiskt alternativ är att “Världssamfundet” äntligen vänder USA:s krigspolitik ryggen…”

  För det så krävs det att USA’s ekonomi kraschar rejält. Så rejält att man inte har den ekonomiska kraften att hota och terrorisera västländer med hot om straff och sanktioner så att dessa länder stöttar USA’s hot om straff och sanktioner. Först då vågar råttorna lämna det sjunkande skeppet USA (och vända sig mot BRICS).

  Ang. Syrien så ”kommer Syrien vara förött” så länge USA och Israel håller islamistiska proxykrigare flytande

 5. Aggressorn Iran expanderar på Saudiarabiens bekostnad och i strid med Turkiet. Pga Irans hållning har Israel lyckats komma på bättre for med gulfstaterna. Många länder drabbas nu av islams föreställningsvärld, med allt från judehat, månggifte och universellt tolkningsföreträde gör sig gällande.

  • Här är en fin analys av ”judehat” från den oförliknelige Pihil Giraldi. Han spårar paradoxen med att alltid åberopa vara ett offer samtidigt som i realiteten är man en del av eliten till just Ashkenazi konvertiternas föreställningsvärld. Med facit i hand kan man inte annat än hålla med honom

   ”To Bert Stephens and those who agree with his apparent view that Ashkenazi Jews are intellectually and genetically superior to other groups. One can only imagine what the reaction would have been if Stephens had written instead that whites are superior to blacks. And the points that Stephens raises in support of revising the California document to highlight both Jewish suffering and achievements are, of course, extremely self-serving. They are also deliberately deceptive. Yes, Jews have been “victims” of so-called “hate crimes” but the crimes themselves are very rarely violent. It has been demonstrated that many recent so-called anti-Semitic attacks on Jews involve easily recognizable Hasidic Jews and are actually based on community tensions as established neighborhoods are experiencing dramatic changes with the newcomers using pressure tactics to force out existing residents. And after the Hasidim take over a town or neighborhood, they defund local schools to support their own private academies and frequently engage in large scale welfare and other social services fraud to permit them to spend all their days studying the Talmud, which, inter alia teaches that gentiles are no better than beasts fit only to serve Jews.”

   https://www.unz.com/pgiraldi/the-intellectually-superior-perpetual-victim-again-on-display/

  • Det är ju Saudiarabien och de övriga gulfstaterna som är världens största finansiärer av terrorism och spridande av islam! Att Iran bekämpar de andra staterna beror på det religionskrig som pågår i Mellanöstern mellan ockupationsmakten Israels judendom, shia och sunnimuslimer plus en del andra islamistiska trosinriktningar som alawiter m.m. i en enda röra!( Det bästa är att låta galningarna ta död på varandra och inte sälja vapen till dem så lugnar det nor ner sig så småningom!) Israel utnyttjar bråket mellan islams olika fraktioner till egen fördel och kommer att fortsätta med det så länge de kan för om länderna där nere enas så är Israels dagar räknade! Av den anledningen kommer Israel att sponsra och underhålla fientligheten så länge man bara kan i eget syfte och muslimerna verkar för korkade för att förstå att de blir lurade av judarna!

  • Du, Facit, verkar glömma att det är anglosaxarna som sedan länge har satsat på religiös extremism, och Muslimska brödraskapet i synnerhet, för att fortsätta att suga ut världen, såsom världens hegemon.

   Först var det britterna, för över ett sekel sedan, och sen jänkarna, som spelade och fortsätter att spela kortet religiös extremism jorden runt.
   I ”Väst” handlar det om all köns – på ytan flummiga men på djupet giftiga – sekter, I Kina gällde det https://sv.wikipedia.org/wiki/Falungong .
   Gemensamt för nästan alla sekter är förtryck och kontroll av sexualiteten, som i praktiken leder till att för eller senare gurun sätter på adepterna oberoende av kön eller ålder, efter att flått dem på deras eventuella tillgångar. (För en svensk variant på temat https://sv.wikipedia.org/wiki/Knutbydramat. I katolska länder skämtar man om bikt i prästgårdens djupaste snår, varpå tösen eventuellt låstes in på kloster. TélévisionSuisseRomande har berättat om ett fall i modern tid, i vilken en biskop gjorde en tös gravid; sekterna har alltså inte monopol på sexuella övergrepp, fastän de brukar vara bättre på att sätta locket på.)

   Det är USA, inte Egyptens väljare, som valde Muhammed Mursi, som bara ett exempel på användningen av Muslimska brödraskapet för egna syften.

 6. Phil Giraldi är en sån som hjälper sina skenbara motståndare i etablissemanget att få er att tro att dom menar allvar med sin kritik mot Israel. Det leder till att det bildas opinion runt om i världen mot Israel och judarna men inte mot det anglosaxiska kristna imperium som hela tiden varit zionismens skapare och understödjare.
  Giraldi behöver inte vara medvetet falsk själv för att spela den rollen men det funkar som en avledande manöver ändå.
  För han och hans likasinnade gör inget annat än att tala till omvärlden.
  Det är främst för utrikes konsumtion och påverkan.
  Talk is cheap
  När amerikaner har ett verkligt motsatsförhållande tar dom till konkreta åtgärder i alla andra sammanhang eller hur?
  Vidare de pengar som J-lobbyn antas muta amerikanska politiker med är en alldeles för obetydlig summa för att verkligen påverka Usas utrikespolitik som berör summor av minst tusentals miljarder. J-lobbyn begär bara det som US/UK redan vill ska ske.
  Om det vore så billigt att ändra Usas utrikesbeteende skulle alla Usas nuvarande offer villigt köpa sig fria gärna med större summor än de 150miljoner dollar som citeras utgöra mutorna.
  Och det militärindustriella komplexet behöver Israel som aggressor inte som fredlig partner så länge som inte imperiet har lyckats underkuva allt motstånd.
  Tro på oppositionen i Usa först om de visar verkligt motstånd, till dess bör ni se dom som bondfångare och bedragare som försöker dupera er.
  Både hökarna i Israel och US/UK etablissemanget vill ha en fientlig relation mellan judar och övriga folk. Därigenom kan US/UK eller egentligen UK/US utnyttja judarna för uppdrag i imperiets intresse.
  Det är ett minst 500 år gammalt trick som anglosaxerna då influerade av Venedig hållit på med.
  Och finns det nån som tror att man moraliserar över sina kolonialprojekts marktjuvar bland UK/USs etablissemang?
  Det var ju det som var meningen sen omkring år 1800 när Napoleon blev ett hot mot Britternas kontroll av judarna med sin plan att utveckla Egypten med judiskt samarbete. Det blev panik hos britterna och därur kom både förstadiet till nazism zionism och högst sannolikt Sion vises protokoll.

 7. ”sion vises protokoll” är påhittat av ochranan, tsarens hemliga polis. Letandet efter brittiska upphov till allt i hela världen ter sig parodiskt.

  • Någon skrev det, och vi vet inte vem denna någon var. Vad som är mer intressant är att jämföra innehållet i dokumentet, vem som än skapade det, och hur olika parter idag agerar. USA och Israel tycks ju använda det som en aktionshandbok eller manual för att ta kontroll över världen, vilket var ju temat i dokumentet, men det kan ju vara en tillfällighet.

  • Nja, efter att britterna skapat sitt imperium så låg de bakom det mesta av krig och elände i de delar av världen de var mest intresserade av…USA har efter andra världskriget tagit över den rollen!

  • För de okunniga ter det sig parodiskt men för dom som är seriöst intresserade av historiska fakta är britterna verkligen upphovet till det mesta. Dom har mer insyn i frimureriet än någon annan och skapade det med kabalistisk symbolik för att lättare kunna maskera den brittiska aspekten och därmed kunna infiltrera alla rivaler.

   Frimurarna organiserade Sion Vises protokoll med britterna som främsta intressent. För britterna var den enda part som både ville styra judarna för sina syften och försvåra för dom att ha goda relationer till andra.
   Det var inte Ochranan som institution som medverkade till att färdigställa tidigare existerande fragment till slutversionen av protokollen. Utan det var frimurarnas institution som var den verkliga aktören.
   Ochranan i sig var dessutom under starkt inflytande av britterna.
   Flera nationer som råkat illa ut tex Iran och Ryssland hade brittiska organisatörer som byggde upp deras hemliga polisväsende.
   Men det räcker att peka på Sergei Nilus frimuraren som vid Edward VIIs makttillträde gick britternas ärenden och därmed riktade uppmärksamheten bort från britterna varigenom britterna lyckades rikta judarnas misstro främst mot Ryssland trots att deras värsta fiende var just britterna.
   Och beträffande Protokollen dök det första utkastet upp 1858 just när Bismarck konsulterade Rothschilds och erhöll råd som var till gagn för Tysklands enande under denne Bismarck.
   När de preussiska judarna emanciperades 1869 inträffade fler tillfälligheter förknippade med britterna där konsekvenserna var att förstärka tendenser i nazistisk riktning.
   Det var Bulwer Lytton som låg bakom och han hade även 30 år tidigare stimulerat Rickard Wagner i den riktningen.
   Lytton ingick i kretsen kring Palmerston och denne var kanske en av de främsta intrigmakarna på 1800-talet.
   Mönstret britterna arbetar med är att vara på båda sidor som dubbelnaturer och spela ut folk mot varandra.
   Liksom du har många människor svårt att fatta den taktiken och det har möjliggjort för britterna att komma rätt billigt undan med tanke på allt dom ställt till med i flera århundraden.
   Dom är måna om att idka inflytande över unga adepter som kan bringas att gå emot sina mer traditionella landsmän och fungera som splittrare.
   US/UK tillämpar detta överallt.

 8. Jovisst, Israel, USA och UK sitter ihop i sin egen gigantiska maktstruktur genom bankeliten och det militärindustriella komplexet, som varit deras imperialistiska motor sedan århundraden. Genom att medvetet regissera världens konflikter, vinner de både makt och pengar. Council on Foreign relations bildades redan 1913, för att medvetet få grepp om medierna. Sedan lyckades man sno åt sig hela Federal reserve, bara ett par år senare.
  Ur ett historiskt perspektiv kan man allt tydligare se hur Israel varit den perfekta foten in till arabvärldens oljerikedomar. Men man har i lika hög grad utnyttjat den muslimska fundamentalismen, och medvetet gött både Shia och Sunni, exempelvis i kriget mellan Iran och Irak. Man beväpnade också legoarmén, mujjaheddin, för att destabilisera Sovjetimperiets gränser. Men där – liksom i många andra sammanhang – var även fransmännen delaktiga.
  Och när Sovjetunionen väl kollapsade och kalla kriget inte längre var gångbart, lyckades man snabbt få fart på konflikterna i mellanöstern istället. först genom gulfkriget och sedan 9/11. Man har också lyckats över all förväntan med att dupera hela FN. Men frågan är ändå om inte 9/11 var den allra största enskilda händelsen, där man mitt framför världens ögon lyckas spränga tre skyskrapor i luften. Två stycken 417 mer höga torn som sprängs våning för våning ner till marken, på under 13 sekunder. En helt omöjlig ekvation, som i stort sett hela världen ännu tror på, för att inga MSM vågar ifrågasätta Bush-administrationens narrativ. Samma sak med Kennedymordet. Men nu börjar det knaka i fogarna. Alla imperier faller som bekant på sitt eget grepp, och inte på århundraden har den västliga dominansen varit så skakig. Fortsättning följer…

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here