Ryssland låter inte Ukraina bli ett blödande sår

19
1659
Källa: Artikeln publicerades på MK Bhadrakumars blogg 17 juni och är hans bedömning av situationen:https://www.indianpunchline.com/russia-wont-let-ukraine-be-bleeding-wound/
M.K Bhadrakumar

____________________

Moskva hävdar att Ukraina har förlorat 186 stridsvagnar och 419 pansarfordon, och att förlusterna ökar för varje dag.

Den ukrainska offensiven har pågått i fjorton dagar och allas blickar riktas mot slagfälten, och inte minst på Rysslands alternativ framöver. Om drygt tre veckor kommer Nato att hålla ett toppmöte i Vilnius och väst har också val att göra.

Vi har kommit till ett vägskäl.

Nato förväntade sig att de ukrainska styrkorna vid det här laget skulle ha lyckats bryta igenom viktiga ryska befästningar. I verkligheten kämpar de för att komma nära de omfattande skiktade befästningarna och i det desperata försöket att nå dem tar ukrainarna enorma offer, instängda i minfält och sönderslagna av ryskt artilleri och missiler och de fruktade attackhelikoptrarna kända som Alligatorn . _

Vägskyltarna vi står inför syns bäst på den presskonferens som Rysslands president Vladimir Putin höll i Kreml på tisdagen, som varade i över tre timmar, med krigskorrespondenter. Bara en vecka efter att Ukrainas offensiv började har ”25-30 procent av den utrustning som levererats (från Nato) förstörts”, sa Putin.

Red Romelsjö: Läs gärna Putin: Rysslands mål i Ukrainakonflikten och Vad säger Putin egentligen öppenhjärtigt idag till ryska krigskorrespondenter om Ukraina-kriget idag?

Putin betonade tre saker. För det första är målen för de särskilda militära operationerna ”grundläggande för oss” eftersom ”Ukraina är en del av ansträngningen att destabilisera Ryssland.” Vad betyder det?

Det betyder att ryska operationer inte kommer att avslutas utan att uppnå de två målen att ”demilitarisera” Ukraina och få bort den nuvarande nynazistiska regimen i Kiev. Den ryska befolkningens säkerhet och välbefinnande förblir också ett primärt mål – inga fler pogromer. Putin sa att Ryssland är i färd med att förverkliga dessa mål ”gradvis, metodiskt”.

För det andra betonade Putin: ”Den ukrainska försvarsindustrin kommer snart att helt upphöra att existera. Vad producerar de? Ammunition levereras, utrustning levereras och vapen levereras – allt levereras. Du kommer inte att kunna fortsätta länge så här. Så frågan om demilitarisering realiseras i mycket praktiska termer.”

För det tredje har Kremls preferens hittills varit att fortsätta att mala ner den ukrainska militären, samtidigt som de ger ”selektiva svar” närhelst några röda linjer korsas – t.ex. ryska attacker mot Ukrainas energisystem, förstörelsen av den ukrainska militära säkerhetstjänstens högkvarter. Förresten, i den attacken mot Kiev hävdar Ryssland att de allvarligt skadat Ukrainas spionchef Kyrylo Budanov, västerländska mediers favorit.

Framöver sa Putin att ”allt kommer att bero på den potential som finns kvar i slutet av denna så kallade motoffensiv. Det här är nyckelfrågan.” Efter att ha lidit sådana ”katastrofala förluster” är det upp till ledningen i Kiev att tänka rationellt om ”vad man ska göra härnäst”, sa Putin.

Han tillade, ”Vi kommer att vänta och se hur situationen är och ta ytterligare steg baserat på denna förståelse. Våra planer kan variera beroende på situationen vid den tidpunkt vi anser det nödvändigt för att göra vårt nästa steg. Det inkluderar Natos utrustning.”

Putin förlöjligade västvärldens storslagna prat om att matcha Rysslands överlägsna försvarsindustriella kapacitet. Han sa: ”Och när de säger att de vill börja producera det eller det: ja, snälla, sätt igång. Saker och ting är inte så enkla under en lågkonjunktur… De är inte lika avgörande som vi är här i Ryssland. Det finns ingen passion där, dessa är försvinnande nationer; det är hela problemet. Men vi har makten att agera. Vi kommer att kämpa för våra intressen och vi kommer att uppnå våra mål.” 

Med tanke på dessa svåra realiteter borde Kiev rulla tillbaka offensiven. Men det kommer inte att hända. Kiev är under enorm press från Washington med krav på dramatisk framgång. Som sagt, de ukrainska reserverna är inte heller oändliga. Omkring 35 000 till 40 000 ukrainska reserver möter en massiv rysk styrka många gånger starkare i antal (i hundratusentals) med avancerade vapen och de åtnjuter luftöverlägsenhet. Det finns en klar möjlighet att de ryska styrkorna någon gång också kan gå till offensiv.

Mot denna bakgrund hävdar västvärlden att de Nato-allierade ”tittar på ett antal alternativ för att signalera att Ukraina går framåt i sin relation” med alliansen, för att låna den amerikanska ambassadören i Bryssel Julianne Smiths ord. Anders Fogh Rasmussen, tidigare Natos generalsekreterare och för närvarande officiell rådgivare till Ukrainas president Zelensky, har hotat att en grupp Nato-länder kan vara villiga att sätta trupper på marken i Ukraina om medlemsländer inklusive USA inte ger konkreta säkerhetsgarantier för att Kiev vid toppmötet i Vilnius.

Specifikt hävdade Rasmussen att ”polackerna på allvar kommer att överväga att kliva in och sätta ihop en koalition av villiga om Ukraina inte får något i Vilnius. Vi ska inte underskatta de polska känslorna, polackerna känner att Västeuropa har varit döva för deras varningar för länge.” Retoriken tog en intensifierad ton nyligen vid mötet mellan stats- och regeringschefer i formatet ”Weimartriangeln” (Frankrike-Polen-Tyskland) den 12 juni i Paris , där man kom överens om att Ukraina skulle få vissa säkerhetsgarantier.

Tysklands förbundskansler Olaf Scholz förklarade: ”Det är klart att vi behöver något sådant här, och vi behöver det i en mycket konkret form.” Frankrikes president Emmanuel Macron efterlyste också en snabb överenskommelse om ”påtagliga och trovärdiga säkerhetsgarantier”. 

I själva verket är alla dessa tomma hot. Tanken på att Polen ”lägger stövlar på marken” är så uppenbart absurd. Den polska militären skulle falla sönder i en konfrontation med Ryssland. Men sådan teater visar att nerverna är på kant eftersom nederlagets spöke i Ukraina hotar Natos enhet.

Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg försökte ingjuta lite realism i diskussionen och påpekade att det som är viktigast nu är att Ukraina överlever som nation. Stoltenberg uttalade: ”Jag tror att det inte är möjligt att ge exakta datum (för Ukrainas antagande som Nato-medlem) när vi är mitt i ett krig … den mest akuta uppgiften nu är att se till att Ukraina segrar som en suverän, oberoende nation … för om inte Ukraina vinner, då finns det inget medlemskap att diskutera alls, eftersom endast ett suveränt, oberoende, demokratiskt Ukraina kan bli en NATO-medlem.” 

Stoltenberg tog signalen från Washington. När han besökte Washington sa han det i en intervju med PBS .

Ryssland tar inte blicken från slagfältet. I verkligheten trycker Moskva ett historiskt strategiskt nederlag i halsen på väst. Valet för väst är begränsat till att förhandla med Ryssland på deras villkor, eller att förvänta sig en militär lösning, vilket kan innebära förintelsen av Ukraina som nation och Nato:s upplösning.

Man ska inte missbedöma detta. De offensiva ryska planerna har utarbetats. Det pratas bland opinionsbildare i Moskva om att skapa nya fakta på plats – en demilitariserad zon längs den polska gränsen. Det betyder att ryska styrkor korsar Dnepr och befriar Kiev, samt befriar Kharkov och Odessa, två andra ryska städer historiskt sett. Ryssland har inget intresse av att annektera de västra regionerna i Ukraina, som är fientligt territorium som Stalin annekterade.

Ukrainska soldater med nazistiska emblem.

Men västra Ukraina har andra grannar – inklusive Polen – som har oavslutade historiska frågor som man har att lösa. Den olösta nationalitetsfrågan är explosiv, eftersom polacker fortfarande minns morden som ukrainska nationalister begick med nazisterna. Historiker säger att mer än 100 000 polacker, inklusive kvinnor och till och med små barn, dödades i händerna på sina ukrainska grannar. Detta inträffade i en nationalistisk terrorkampanj i områden som då låg i sydöstra Polen och som nu mestadels ligger i Ukraina. För att uttrycka det milt, vad som återstår av Ukraina under tyngden av ett förkrossande militärt nederlag kan ingen förutse.

Kreml kommer att ta hand om sina alternativ beroende på situationens krav. Moskva verkar ha kommit fram till att det inte finns något verkligt alternativ till en militär lösning. Det kommer inte att tillåta Ukraina att förbli ett kroniskt sår infekterat av mikrobiella arter från det transatlantiska universum. De anser att det är nödvändigt att bränna ut såret, med den potentiella risk det medför.


 

Föregående artikelEn modig man i Polen som ger Sydafrikas fredspresident dålig behandling
Nästa artikelUSA:s militära närvaro i världen
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

19 KOMMENTARER

 1. Det är slutsatsen som Scott Ritter, en erkänd militär analytiker, kommer farm till. Han menar att Ryssland är i begrepp att förinta den tredje armén som Nato tränade och utrustade. Utsikten för en annorlunda utgång, d v s ukrozionazi vinner, är försvinnande liten (utom i inbitna ryssofobers och krigsindustrins förvrängda värld). Verkligheten talar sitt tydliga språk. Ryssland har lärt sig sin läxa från Afghanistan. Det är Nato som kommer att förblöda, imte Ryssland.

  ”The reality is that when NATO gathers in Vilnius on July 11, the Russians will be well into the process of destroying the third Ukrainian army built by NATO. The first was assembled during the buffer provided by the diplomatic “sham” of the Minsk Accords, from 2015-2022. Some 260,000 strong, this force was largely destroyed by June of 2022. The second army, consisting of some 80,000 newly trained and equipped Ukrainian soldiers backed by thousands of foreign mercenaries, the direct result of tens of billions of dollars of military aid provided by NATO, was able to launch the successful Ukrainian counterattack in the fall of 2022, before being decimated in the positional war that followed (including the Bakhmut slaughter).

  The 60,000-strong 12-brigade Ukrainian counterattack force currently operating against the Russians, again the result of tens of billions of dollars in military equipment (including modern Western tanks, artillery, and infantry fighting vehicles), will most probably be destroyed, or facing imminent destruction, by the time the NATO summit convenes. The primary question facing NATO is does it have the political, economic, and military capacity to raise a fourth Ukrainian army, and after its demise, a fifth, sixth, and more?

  In Vilnius, NATO will be confronted with the reality of its impotency as a military alliance when it comes to countering Russia in Ukraine. Any military analyst of any competence will know that, as things currently stand, Ukraine simply cannot prevail over Russia. NATO illusions of a “frozen conflict” that seem to drive their insane desire to arm Ukraine to infinity and beyond, moreover, are driven by fundamentally flawed assessments regarding Russian economic competence and capacity, Russian military proficiency, and the will of the Russian people to sustain this conflict.

  This short-sighted posture will result in the inevitable military collapse of Ukraine, probably sometime between late summer/early fall of this year. When this happens, NATO will be left scrambling to construct some sort of face-saving mechanism to salvage its weakened geopolitical position vis-à-vis Russia. What that will look like is unknown at this time. But one thing is for certain—because NATO refuses to consider an off-ramp from the Ukrainian conflict today, there will be no future for Ukraine tomorrow. NATO political pride will be the downfall and destruction of the Ukrainian nation, its military, and its people.”

  https://sputnikglobe.com/20230617/scott-ritter-ukrainian-counteroffensives-second-week-ends-in-failure-1111243899.html

  • Ukraina behöver kureras från ukrozionazi åkomman som förpestat landet. Ryssland gör världen en stort förtjänst genom att rensa bort skiten och se till att den inte sprider och skapar kaos. Operation Z är egentligen en åderlåtning eller rening om du så vill. Begrips @Hans Berg?

   Det märkliga är att USA/Nato vill att ukrozionai sjukdomen sprids vidare och anklagar Ryssland för att ha satt stopp för det.

   Här kan @Han Berg uppdatera sig om åderlåtningen
   https://www.rt.com/russia/578223-peskov-demilitarization-ukraine-achied/

   • Ytterligare uppdatering för @hans Berg

    ”Ukraina förlorade 1.000 soldater och 20 stridsvagnar på en dag” – offensiven ”pausas (pausas 🤣🤣🤣)

    Bara det senaste dygnet har Ukraina förlorat över 1.000 soldater, hävdar Ryssland, enligt RT. Samtidigt rapporterar nu media att Ukraina ”pausar” sin motoffensiv. Under måndagsmorgonen rapporterar media att Ukraina ska ha ”pausat” sin motoffensiv i kriget med Ryssland.

    Enligt Omni har de ukrainska styrkorna haft ”begränsad framgång” i offensiven.

    Samtidigt fortsätter det ryska försvarsministeriet rapportera massiva förluster på den ukrainska sidan. I och runt Zaporozhye och Donetsk ska Ukraina ha förlorat totalt över 1.000 soldater, 20 stridsvagnar, fyra infanteristridsfordon och 15 bepansrade stridsfordon – på en enda dag.

    Ukraina ska också ha förlorat två amerikanska M777-haubitsar och flera artillerisystem, enligt den ryska militären.

    https://nyheter.swebbtv.se/ukraina-forlorade-1-000-soldater-och-20-stridsvagnar-pa-en-dag-offensiven-pausas/

  • Ukraina har gjorts till ett blödande sår av sina utländska herrar i Bryssel och Washington vilket ALLA som läst på vet om! Tyvärr är många för korkade för att inse sanningen att det är MIC-styrda västpolitiker som lurat på oss det här kriget. Om nu ”Hans Berg” är så övertygad om Ukrainas förträfflighet så är det bara att anmäla sig för tjänstgöring i den ukrainska militärens utlänningsavdelning…Kontaktuppgifter finns på nätet! Du kommer garanterat att få en chock när du inser tillståndet i den nazi-styrda ukrainska militären.

   • Om nu ”Benny” är så övertygad om Rysslands förträfflighet så är det bara att anmäla sig för tjänstgöring i den ryska militärens Wagnergrupp. Kontaktuppgifter finns på nätet! Du kommer garanterat att få en chock när du inser tillståndet i den fascist-styrda ryska militären.

    • Benny skulle säkert trivas med att reducerade Leopard 2 och/eller Bradley tanks till skrot på Donbas slätten och på sätt bidra till att världen blir rensa från ukrozionazister.

     • ”Benny” skulle inte överleva en enda minut i en stridssituation. Om man tolkar allt som han skrivit här.

    • Carl,
     Har funderat på det där och konstaterat att krig inte är något för pensionärer.
     Bara trafiken kan vara farlig för en pensionär.
     Hur ogärna man än vill så stelnar kroppen med tiden.
     Som äldre kan man säkert mista livet bara att åka i en stridsvagn.
     Man blir sönderslagen och mörbultad när läget är ansträngt och allt skakar och studsar hit och dit.

     Men man skulle kunna vara behjälplig på annat sätt.
     Ta ett volontärsarbete på en vapenindustri i Ryssland till exempel.
     Västerlandets socialister har alltid ställt upp på volontärsarbeten om de tycker rättvisan kräver det.

  • Om fler vore lika vettiga och förståndiga som denna ukrainska överste löjtnant Denis Desyatnik, så skulle man sitta vid förhandlingsbordet nu och dela Ukraina. På länken nedan kan man höra honom själv säga det självklara att människor i Donbass är helt och hållet pro-ryska och han anser det är bättre att inte Ukraina tvingar in dem i sitt system. Att det inte är bra för landet att införliva människor som är motståndare till dem.

   ◾ Ukrainian Lieutenant Colonel Denis Desyatnik told what everyone knows:

   – I think, that at some stage there will be negotiations. Maybe Ukraine will give something. Maybe it will give the territory of Donbass, Lugansk, because the population of Donbass and Lugansk is completely pro-Russian.

   ◾Follow:
   t.me/UkraineHumanRightsAbuses

   https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/27306

   • Samma intervju som på länken ovan med överstelöjtnant Desyatnik, hade någon lagt ut men någon minut längre. Tillräckligt för att se hur media driver kriget och är värre än militären.
    Det är en otäck kvinnlig journalist som intervjuar honom. När han säger att människor i
    Donbass är proryska och han inte tror att de kommer ändra på detta. Därför en anledning att han vill dela Ukraina.
    Då säger den känslokalla kvinnan, då får ni väl utvisa dem. Desyatnik svarar mänskligt, det är svårt det är familjer kvinnor och barn och det är deras hem där.
    Varpå den iskalla kvinnan säger, om de tycker om Ryssland så måste de gå dit.

    Det var ju det som hände innan Ryssland gick in. Ukraina hade sagt åt människor att lämna landet och åk till Ryssland eller stanna kvar och bli dödade.

 2. Vid krigets inledning visade det sig ukronazis hade satt upp vägskyltar på engelska i östra Ukraina.
  Ryssarna tog omedelbart bort dem.
  Nu tror jag man kan hoppas de vägskyltarna på engelska aldrig kommer upp igen.

  Kommer jag till Ryssland och det finns vägskyltar där på engelska, då blir jag besviken.

 3. De börjar bli tragiskt roligt detta. Efter 16mån kör Usa med sitt Nato redskap EXAKT samma SKIT. Hur många har ens Ukraina kvar som kan strida. Låt oss säga att dom har 60tusen man, dom kommer EJ komma någonstans. Man utför terrorist attacker så ofta och så mycket man kan. Vad gäller Nato också, så blir de INGET medlemskap för Ukraina. Något Usa ledda korkade EU borde sagt om ärligt, och varit ärliga om, FÖRE krisen bröt ut. Men man lyssnade INGET där heller. Man spelade vidriga spel. Så som man gjorde med ALLT de övriga också under årens lopp. Man sket fullständigt i Donbass regionens befolkning. Minsk avtalet var bara HELT lögner år efter år, detta är HELT erkänt idag. Varje gång jag ser tiggaren Zelenski, tycker och känner jag direkt att han är en renodlad nolla. En nolla och diktator samtidigt, som HELT sålt ut sitt land och folk. Förstörelsen nu är massivt och flera 100tusentals man har fått sätta livet till. Pekar även ut vilka, och vem som helst, som har MINSTA lilla kontakter med Ryssland göra. Detta görs på löpande band och MASSOR med företag har också tvingats nu lämna Ryssland, då dessa blivit brutalt och skoningslöst mobbade och hotade, av etablerade västliga propagandan medierna. Det var många kvar detta året, även om många också lämnade förra året. Ryssland kommer köra klart sina mål. Man gör det korkade EU tjänst här också, genom detta. Usa vill EJ ha MINSTA lilla Fred, och har EU i lillfickan på ALLA sätt. Usa Nato har visat sitt fula tryne under HELA denna kris, från början tills nu. Man bara pumpar in tunga vapen TROTS de gått 16mån nu. Usa Nato har INGET annat och vill att detta fortsätter. Motoffensiven som är pågående har också misslyckats, till otroliga stora förluster för Kiev tiggaren och diktatorn. Motoffensiven som i detalj planerades under halvår, och som fick flera 10tusentals nytränade män, som tränades på Nato mark, sedan förra året. Där ALLA vapen också var på plats och allt var redo. TROTS de, har motoffensiven som pågått flera veckor nu, gått åt skogen. Jag tror verkligen jag har prickat rätt på min insändare här i vintras för halvår sedan vad gäller tidpunkten. Då jag skrev att detta blir det sista Usa Nato har, under sommaren nu, så efter sommaren är det slut till hösten. Då kommer dessa Usa ledda Nato valparna att tvätta rent händerna HELT desperata. Vore EJ förvånad om Usa gör detta först för att skylla på andra sen. De går EJ trolla fram en HELT ny arme efter sommaren, när även dessa mals sönder. Det går EJ bra för Usa Nato. Som dessa 16mån också haft helvetets sanktioner mot Ryssland samtidigt. Dessa sanktionerna som saknar motstycke. Nej motoffensiven som planerats i MINSTA lilla detalj under halvår, med FULLT av moderna vapen på plats. OCH helt nya flera 10tusentals nytränade soldater, som tränades på Nato mark, har EJ gett något dessa veckorna. Redan 1a veckan dog 7500 av dessa nytränade soldaterna, och massor med vapen förstördes ihop med det. Så fortsätter det. Västliga propagandan medierna går fortsatt på stenhårt varv, så som man gjort HELA krisen. Men det finns internet, alternativa medier, neutrala medier också från Asien, Afrika, arabländerna och Latinamerika. Massa neutrala sidor och personer som vet vad dom pratar om. Inte samma SKITSNACK och lögner som västliga massmedierna fortsätter producera utan MINSTA lilla stopp, och som totalt tappat ALLA sina skruvar sedan längesen. Det ironiska här är att Ryssland även gör EU värsta tjänsterna här, då dessa EU genom HELA krisen varit dom största korkade idioterna Gud någonsin skådat. Följa Usa ledda Nato linjen, utan MINSTA lilla eget ledarskap någonstans, TROTS att de egna hemmaplan. Ingen som helst MINSTA lilla ledare eller ledarskap av någon som helst av alla dessa EU länderna. Ungerns Orban har varit ensam sistone nu. Oavsett hur man ser på detta, så är det största fiaskot och misslyckandet av EU på så många år

 4. Hans Berg och vi andra bör vara beredda på att anglosaxiska imperiet spelar dubbelspel som vanligt. Jag tänker på det sätt dom har frammanat en chans för de europeer som är förknippade med stöd till nazisterna i förfluten tid både politiker företag och allmänhet. När alla talar om hur USA bedriver sitt proxykrig mot Ryssland kan det vara lätt att förbise att detta med nazisympatierna som vår sida nu blottlägger under skydd av falska propagandalögner kan var ett delmotiv för imperiet och ett sätt för anglosaxerna att ’mata’ de neokonservativa som delegerats uppgifter som hetsare. Dessa har citerats säga rent ut att ett av syftena är att straffa Tyskland. Då tror jag förstås att även Sverige och Finland underförstått kan ingå som måltavlor för bestraffning. Dvs det är inte bara Ryssland de ser som fiender utan det är även europeerna de nu har chansen att göra upp räkningen med.
  Betalt för gammal ost blir min slutsats eftersom de uttalar sig så om Tyskland.
  Det betyder inte att de neokonservativa är en separat makt utan bara att de är välkomna verktyg för anglosaxerna att utnyttja och att både europeerna och de neokonservativa själva kan vara utsedda för senare bestraffningar. All de som blundar för falska argument och tiger om det elaka spelet kan komma att få sota för den roll de accepterat.
  De gamla socialdemokraterna hade nog inte dragits med i detta elände.
  De borgerliga däremot hade alldeles säkert gjort det.

  • Jag har också en känsla av att Socialdemokraterna inte längre är vad de en gång varit.
   De har förändrats över tiden.
   Förmodligen gäller det alla partier inom den liberala demokratin.
   En anpassning till vad borgaren för tillfället kräver kan jag tycka.
   Det som sitter djupast är förmodligen partiernas hjärtefrågor.
   Men även dem kan vara förhandlingsbara.

   Förr kunde svenska partier ha socialistiska inslag.
   Men de inslagen försvann ganska omgående med Sovjetunionens upplösning.
   Idag talas istället mycket om att partier ska vara demokratiska.
   Så fort ett parti av någon anledning inte anses ”demokratiskt” ska det svartmålas offentligt.
   SVT Public Service ställer välvilligt upp.

   Demokrati har blivit att erkänna Västvärlden som ledare samt tjäna och vara en bundsförvant till USA och Storbritannien.
   USA-imperiet och det anglosaxiska världsväldet.

 5. Jo det är tyvärr HELT spiken i kistan för Sverige. Nato medlemskap väntar. Så det är HELT spiken i kistan tyvärr. Sverige som en gång var så respekterade på världscenen och stack ut, 60-70-80-90 talen. På 2000talet började allt gå åt skogen för varje år som gick. Och nu har vi HELT klart nått slutdestination. Renodlad vasall-stat och största nollan. Utan MINSTA egna självständiga försvar säkerhet, och utrikespolitik kvar tyvärr. Renodlad vasall-stat och största nollan passar tyvärr, även om jag ogillar att använda den förmeleringen. Men det är ju sanningen tyvärr. Raka puckar är bäst ibland

 6. VIDEO: UKRAINA SKÖRDAR BARNORGAN I ADRENOKROM LABS
  Av Peter Koenig
  En whistleblower från Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE) som själv har ett skumt rykte främst för sin partiska rapportering, alltid till förmån för det västerländska wannabe-imperiet och dess vasaller, har avslöjat upptäckten av ukrainska nazistgrupper som skördar barnorgan i underjordiska laboratorier. Dessa labb exponerades efter att byggnaderna förstördes under kriget.
  https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2023/02/Most_Lucrative_Business.jpg
  Den 11 minuter långa videon av The People’s Voice är så brutal och grym att den är svår att se och lyssna på.

  De ukrainska grymheterna den beskriver är precis vid gränsen för vad en normal människa kan ta – och fortfarande tror på mänskligheten. För att inte börja skilja människor från omänniskor. Tankar och koncept längs denna linje är inte nya, särskilt sedan början av den nya eran, som man kan kalla det som började med det självförvållade massmordet 11 september – och relaterade lögner, pågår.

  Tanken på att omänniskor styrde världen förstärktes drastiskt när Muammar Gaddafi, Libyens dåvarande ledare lynchades den 20 oktober 2011 på de mest ondskefulla sätt av Nato-styrkor ledda av Frankrike och USA, och när den då- President Obamas utrikesminister, Hillary Clinton, firade med kollegor och journalister och skrattade djävulskt: ”Vi kom, vi såg, han dog.” Den legitima frågan, ”Är den här kvinnan mänsklig?” togs upp av många människor och journalister.

  Sedan kom början på FN:s Agenda 2030 / The Great Reset – skräckspridningen och lögner efter lögner efter eländiga lögner om ett virus som, med rätta kan frågas, har det någonsin funnits? — låsa in människor, hindra dem från att träffa sina nära och kära, äldre föräldrar, döende släktingar.

  En lockdown, varav ett av huvudsyftena var att starta konstruktionen av oräkneliga, bokstavligen miljontals och åter miljoner 5G-antenner runt om i världen, med målet att så småningom hjälpa döda människor och förvandla de överlevande till fjärrstyrda transhumaner, för att genomföra agendan av en sjuk elit. Se detta.

  Den falska plandemin följdes av två intensiva år av påtvingad och påtvingad ”vaccination”, av diskriminering av vaxxed mot unvaxxed runt om i världen, ingen flykt, med ett mRNA-hopkok som var en provinjektion – försök att inte ta reda på vad som fungerar bäst mot influensa -liknande uppfunnen Covid-sjukdom, men ta reda på vilken som dödar bäst och på vilka sätt.

  Målet var och är än i dag – inte helande, utan dödande – en rörelse av massiv avfolkning av världen. Det är där vi står idag, med avslöjandet av tusentals och åter tusentals Pfizer-dokument. Se detta.

  Befolkningen översvämmas av medielögner, regeringslögner, vetenskapliga lögner – allt köpt och korrumperat för att tjäna en djävulsk elitagenda, en agenda som diskuteras ledas av Un-People.

  När det kommer till detta västerländska/NATO-provocerade Ukrainakrig, där den ukrainska nazistregeringen dödar sitt eget folk och förstör sin egen infrastruktur bara så att den kan skylla på Ryssland för det – se särskilt sprängningen av Nova Kakhovka-dammen – korruptionen och handel med barn för elitpedofile, liksom skörd av organ och adrenokrom, i tiotusentals, kommer i förgrunden.

  Bara för att lägga till ännu ett barbari, den målmedvetna förstörda Nova Kakhovka-dammen översvämmar omkring 80 000 människor och förstör deras försörjning – alla bevis som tyder på att det gjordes av Ukraina men västvärlden skyller på Ryssland – alla västerländska mainstreammedia apar samma lögner. Se detta.
  https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2023/06/children_organs_vera_vayiman_tr.mp4?_=1

  People’s Voice-videon beskriver i levande stil hur ryska trupper upptäckte uthuggna kroppar av barn så unga som 2 år till 6 och 7 år gamla. Dödade levande för sina organ. Deras smärtstressade blod skördades för Adrenochrome – det ”leveförlängande” botemedlet för eliten – som handlades för miljoner varje år.

  Barnhandel för sex- och organskörd är den snabbast växande verksamheten i världen, som för närvarande sägs uppgå till tiotals miljarder. Inga exakta siffror finns tillgängliga, och de alltkontrollerande korrupta medierna ser till att inga sådana siffror kommer in i dagens ljus, eftersom detta är den mörkaste av alla mörka företag.

  Det är en världsomspännande verksamhet, men centrum för det är utan tvekan Ukraina.

  Väst vet det, samtidigt som de stöder det också mest oetiska landet i världen. President Biden måste veta om Ukrainas korruption, eftersom hans son tjänade miljoner i denna laglösa atmosfär. Prestituerad media tystar sådana nyheter.
  Europa är fullt medvetet.

  Men EU-kommissionens prioritet är att förstöra Ryssland. Är de som står i spetsen för EG fortfarande människor? Väst kommer naturligtvis aldrig att lyckas med det ukrainska kriget, oavsett hur många hundratals miljarder värde av vapen de levererar till Zelenskij-regeringen. De vet också att 70 % av detta vapen går direkt till den svarta marknaden. Se detta.

  De vet också att Ryssland är vida överlägset och aldrig avsett att dominera Ukraina, bara skydda den ryska befolkningen och deras territorier.
  Ändå följer Europa det vansinniga och omänskliga mandatet från sina Washington-mästare.

  Såväl Europa som Washington är väl medvetna om barnsmuggling och organskörd, ytterligare en miljardaffär. Ändå fortsätter stödet till Ukraina och den motbjudande lögn för människorna runt om i världen.

  Den legitima frågan: är dessa människor eller omänniskor, de som styr världen, de som driver institutionerna som WEF, WHO, GAVI, Club of Rome och fler? Titta på deras ansiktsuttryck, de mörka vibrationerna de utstrålar – och du undrar hela tiden.
  Titta sedan på videon nedan. Samma video som ovan
  https://rumble.com/v2uc4w6-whistleblower-ukraine-is-harvesting-children-in-adrenochrome-labs-for-vip-e.html

  Faktum är att kraften i illdåd är svår att klara av.
  Och svaret på frågan om människor eller omänniskor blir uppenbart.

  Vi, folket, måste vakna upp till en obekväm verklighet, en som inte kan sopas under mattan, utan måste konfronteras för att rädda vår planet och vår civilisation från att försvinna.
  https://southfront.org/video-ukraine-is-harvesting-childrens-organs-in-adrenochrome-labs/

 7. USA erkänner nederlag både i kriget mot Ryssland och i Taiwan frågan.

  Det är den slutsatsen som Moon of Alabama drar med anledning av det smärtsamma nederlaget av Nato i Donbas slätten och officiella uttalanden från USAs utrikesministeriet efter Anthony Blinkens besök i Kina.

  1. The much hyped counter-offensive has indeed become a death trap for the U.S. EU and NATO.

  The Ukrainian counter-offensive has failed. Its army is getting slaughtered on the battlefield. The ’counteroffensive’ of the ’NATO trained’ Ukrainian brigades has made no real progress on any front. The high level of losses of men and material make it impossible that it will ever again regain the initiative.

  2. The other U.S. defeat was acknowledged by U.S. Secretary of State Anthony Blinken at the end of his trip to Bejing:

  The United States will not support Taiwan breaking away from China, Secretary of State Anthony Blinken has said, amid a series of confusing statements by Joe Biden on the issue.
  ’We do not support Taiwan independence,’ America’s top diplomat said in Beijing after meeting with Chinese president Xi Jingping.

  https://www.moonofalabama.org/2023/06/us-admits-defeat-in-war-on-russia-and-china.html#more

  Återstår nu för allehanda svenska rysso- och sinofober att rätta sig i ledet och börja sjunga andra mer Ryssland och Kina vänliga ramsor 🎵🎵🎵 . För DNs Wolodarski och Winiarski så går det även bra att göra det på polska.🎶 🎶 🎶

  Hur går det för den alltjämt så hypade urkozionazi offensiven efter första vågen av förnedrande nederlag? Våg numer 2 blev även den en rejäl utklassning.

  ”Kiev made another major attempt to breach Russia’s forward screening lines. Various frontline correspondents were apoplectic with reports last night that the assault was one of the most brutal defeats of AFU forces of the entire war thus far.

  Casualty figures are reportedly extremely high as Kiev’s forces were thrown head-first into battle without much heavy armor support, this time apparently counting on their light armor to race across the gray zones.”

  https://simplicius76.substack.com/p/afu-suffers-horror-breakdowns-as

  Vi får nyheter om massavhopp och myteri bland ukrozionazi soldater inklusive att förstöra egna Leopard tanks för att slippa strid.

  PS: Rådet till de som väntade på skjuts till Moskva är välj att promenera istället

 8. Och nu ner Twitters ägare Elon Musk uppmärksammas nu sedan han skrivit ”bra sagt” under ett inlägg som är mycket kritiskt till västvärldens narrativ om Nato kriget mot ryssland, så är det verkligen dags för Woloda- och Winiarski att köra med en polonäs i 3/4 takt

  Historiens löjligaste offensiv

  ”För varje dag som går blir det tydligt att den ukrainska motoffensiven misslyckas med att uppnå något av sina ursprungligen uttalade mål. Kom ihåg: Bidenadministrationens satsning var att motoffensiven skulle rulla tillbaka ryska territoriella vinster, skära av landbron till Krim och tvinga Ryssland till förhandlingsbordet. Det kommer nästan säkert inte att hända. Tvärtom är ett dödläge mer sannolikt, eller till och med att Ryssland kommer ta mer territorium och vinna kriget, som Mearsheimer förutspått.”

  https://nyheter.swebbtv.se/ukrainas-offensiv-misslyckas-vasts-alternativ-eskalera-eller-erkanna-nederlag/

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here