Svensk marinofficer talar med överste Douglas Macgregor om Nato mm. Intressant! Översatt!

6
1653
Föregående artikelKrigsförbrytare – en flexibel term
Nästa artikelAnmälan till Granskningsnämnden: Sveriges Radio bryter mot sina regler i dagens Sommarprat och gör Nato-propaganda på bästa sändningstid
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

6 KOMMENTARER

  1. Jag lyssnade på den igår och jag undrar hur många svenska politiker som ens TÖRS att lyssna på sånt på nätet?
    Vore intressant om någon kunde ta reda på politikernas inhämtning av hur den erfarne och beläste amerikanske General Mcgregor kritiserar Sveriges NATO-ansökan.

  2. Grattis Håkan Bergmark för en mycket viktig och intressant intervju med col. Douglas Macgregor! Det är det som svenska folket behöver för att vakna och börja tänka. Vakna aoch använd sunda förnuftet istället för ren krigs propaganda och manipulation på mass media.

  3. Mycket intressant och bra av Macgreagor. Sett mycket intressant av honom sedan förra året. Han är verkligen jäkligt bra och ärlig

  4. Rysslands armé sätter nya rekord som Guinness Book of Records får gärna bokföra s a s.
    Det är nämligen så att 15 Leopards och 20 Bradleys idag förstördes på en dag. I Donbas slätten ligger världens största kyrkogård 🪦🪦🪦för Leopard och Bradley.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here