Syrien. Manifestation utanför SvT

1
1000

Läsare ”Vore det inte bättre att demonstrera för fred och nej till Nato utanför propagandamaktens kommunikationscentral, (dvs TV-huset) i stället för på ett torg någonstans mitt i ”fjollträsk” ? För det är ju därifrån lögnens megafoner opererar och hjärntvättar folk till idioter. Kanske en enda begåvad (icke köpt) journalist skulle kunna titta ut och fråga vad som står på (förhoppningsvis).”

Svar Sådana manifestationer har skett, har själv varit med.
Nämligen för exakt 10 år sedan, 24 januari 2013! ordnad av föreningen Syriensolidaritet. Det passerade 10-20 personer och ingen ville stanna till (och verka visa intresse som kunde ses av kolleger).

Föreningen Syriensolidaritets paroller.
Föregående artikelSka Jens Stoltenberg få Nobels fredspris?  
Nästa artikel”Klimatboken” till varje riksdagspolitiker! Manifestation 25/1 Mynttorget kl. 12.15
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

1 KOMMENTAR

  1. Det är bra. Gillar raka ärliga språket också i artikeln👍 Det är många gånger man önskar vara med på dessa olika träffar, demonstrationer, och liknande men bor för många mil bort åt fel håll. Men jag hejar på er👍

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here