Tulsi Gabbard hos Jimmy Dore!

3
1217

En läsare skriver ”Tulsi Gabbard har kvalificerat sig till november-debatten i Altanta, Georgia nästa vecka, okänt i skrivande stund om hon kvalificerar till debatten i Los Angeles den 19 December)

Jimmy Dore har en otrolig förmåga att vända sina opponenter upp och ner (jag har dock mkt svårt att uräkta hans ideliga svärande).
Här har han lyckats få Tulsi Gabbard, möjlig kandidat till USA valen 2020, att komma till hans ”Garage Studio”. Inte dåligt!! En vänlig och sympatisk interview.

En stor del av tiden, ca 20 min, används till att behandla lögner inom USAs politik, MSMs lömska taktik mot personer som vurmar för fred, speciellt nu riktat mot Tulsi när man motvilligt tvingas inse att T. Gabbard är en tung faktor att räkna med.

@ 14 min : Tulsi säger till Jimmys stora tillfredställelse, att många personer hon träffar dagligen på valarenan, uppger att de får sin opartiska upplysning om det politiska läget i USA – just från Jimmy Dore!!”

Föregående artikelVem i Irak stödjer svensk militär? Avslå regeringens proposition om stöd till USA-Irak!
Nästa artikelVarför säger världsledande företag att de vill stödja FN:s klimatarbete?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

3 KOMMENTARER

 1. På en punkt har Tulsi fel. Det var inte Saudier som genomförde 9/11 – det hela var ett inisder jobb noga planerat av CIA/Mosad och dirigerat av bl a Cheeney. Bland de 19 sk flygplanskapare är det flera av de som hört av sig undrade varför deras namn är på listan av 19 kapare. En av de lever i Marocko. En annan lever i Saudi Arabien självt.
  Däremot finns de dansande israelerna som fångads på video och som sade att de var där för att dokumentera eventet. https://www.globalresearch.ca/israelis-not-muslims-cheered-in-jersey-city-on-911/5491920

  Dock vet hon också Tulsi att hon inte kan säga sanningen om 9/11 för då skulle hon bli rökt, direkt.

 2. Varför är USA i Ukraina? Som inte är ett viktigt amerikanskt nationellt intresse vilket de flesta, både de republikanska och demokratiska ledarna- och mycket av de amerikanska medierna förklarar nu. Å andra sidan är Ukraina ett avgörande ryskt intresse av varje geopolitisk eller helt enkelt mänsklig räkning.
  Varför är Washington så djupt engagerat i Ukraina? (Det föreslagna nästan 400 miljoner dollar i USA:s militära bistånd till Kiev skulle naturligtvis innebära ännu mer påträngande engagemang). Och varför är Ukraina så djupt involverad i Washington, på ett annat sätt, att det har blivit ett påskott för försök att anställa president Donald Trump? Det korta men väsentliga svaret är Washingtons beslut som fattades av president Bill Clinton på 1990-talet att utvidga Nato österut från Tyskland och så småningom till Ukraina själv. Ända sedan dess har både demokrater och republikaner insisterat på att Ukraina är ett ”väsentligt amerikanskt nationellt intresse.” De av oss som motsatte sig den dårskapen varnade för att det skulle leda till farliga konflikter med Moskva, tänkbart till och med krig. Föreställ dig Washingtons reaktion, påpekade vi, om ryska militära baser började dyka upp på Kanadas eller Mexikos gränser med Amerika. Vi hade inte fel: Uppskattningsvis 13 000 själar har dött i det ukrainska-ryska kriget i Donbass och cirka 2 miljoner människor har fördrivits.

  Det blir troligtvis värre. Demokraterna kritiserar kraftigt Trump för att hålla tillbaka storskalig militärhjälp till Kiev (även om president Obama, trots det starka trycket, klokt gjorde det). Ukrainas nyligen valda president Volodymyr Zelensky, efter att ha dragits in i Washington-skandalen, är inte längre lika fri att förhandla om fred med den ryska ledaren Vladimir Putin som han hoppades och lovade under sin kampanj.
  Och kandidater för den amerikanska demokratiska presidenten nominering 2020, med undantag av Tulsi Gabbard, kommer sannolikt att tävla om rollen som Kievs största militära booster. Här, som vanligtvis i USA och Ryssland, håller demokraterna på att bli ett krigsparti.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here