”Aldrig mer (Never again) betyder aldrig mer för alla inklusive palestinierna

2
713

Förhandsgranskning av bild

 

Föregående artikelEn årsdag – 27 januari – som västvärlden helst vill glömma
Nästa artikel”Det svenska ubåtskriget”: Om hur Sverige lät sig luras i det internationella maktspelet.
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

 1. https://iz.ru/1640887/2024-01-27/putin-zaiavil-o-namerenii-rossii-sdelat-vse-dlia-okonchatelnogo-iskoreneniia-natcizma?from=read_more
  Putin meddelade Rysslands avsikt att göra allt för att helt utrota nazismen
  Ryssland kommer att göra allt för att stoppa och helt utrota nazismen. Detta tillkännagavs lördagen den 27 januari av Rysslands president Vladimir Putin .”Vi kommer att göra allt för att stoppa och helt utrota nazismen.

  De nazistiska bödlarnas anhängare, oavsett vad de kallar sig idag, är dömda”, sade den ryske ledaren vid öppningsceremonin av ett minnesmärke till minne av civila i Sovjetunionen – offer för det nazistiska folkmordet under det stora fosterländska kriget.
  Putin påpekade att ingenting kan stoppa önskan från miljontals människor, inte bara i Ryska federationen, utan över hela planeten, efter ”verklig frihet, rättvisa, fred och säkerhet.”Enligt presidenten har nazistiska brott ingen preskriptionstid och är straffåtgärder.”Vår medkänsla går i arv från generation till generation och har ingen preskriptionstid.

  Precis som Hitlers fanatikers och deras medbrottslingar – de som kallblodigt planerade och grymt begick folkmordet på det sovjetiska folket – inte har någon betydelse”, sa han.Dessutom noterade chefen för den ryska staten att Kievregimen fortsätter att döda civila, och i europeiska länder främjas russofobi som en officiell politik.

  Tidigare, den 26 januari, sa Putin, i en hälsning med anledning av Förintelsens minnesdag, att Ryssland alltid kommer att minnas kostnaden för segern över nazismen under andra världskriget. Han betonade att minnet av segern är heligt för landet, och att dess bevarande är Ryska federationens och dess samhälles principiella ståndpunkt.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here