Barn i Israel sjunger ”Vi ska förinta alla i Gaza.”

5
1001

Israels nationella TV-bolag Kan laddade upp denna sång till X (tidigare Twitter) där israeliska barn sjunger för att fira och stödja den israeliska arméns massutrotningskampanj av palestinier i Gaza.
Barnens söta ansikten utgör ett olämpligt ackompanjemang till de folkmordsliknande texterna i den så kallade Friendship Song 2023.

”Höstnatten faller över Gazas strand, flygplanen bombar, förstörelse, förstörelse”, sjunger barnen med änglalika röster. ”Inom ett år kommer vi att förinta alla, och sedan kommer vi att återvända för att plöja våra åkrar.”

Texten översattes för The Electronic Intifada av den oberoende skribenten och filmskaparen David Sheen. https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/watch-israeli-children-sing-we-will-annihilate-everyone-gaza

Föregående artikelCraig Murray: Rätten till självförsvar
Nästa artikelTal av Hans Öhrn, ordförande i Sveriges fredsråd vid manifestationen i Stockholm 19/11: ”Ockupationen av Palestina måste upphöra.”
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

5 KOMMENTARER

 1. Barnen i Gaza har det inte lätt. Bland problemen finns 6 miljoner förintade judar och ett antal miljoner förintelseöverlevare som samtliga riktar sitt missriktade hat mot Palestina och nu senast mot barnen i Gaza. Tillkommer en konstgjord stat som ersatt en skriven konstitution med Gamla testamentets anvisningar om relationerna med sina grannar.. Utöver detta har vi hundratals miljoner européer som dagligen påminns om fädernas synder. Ett annat stort bekymmer är västerlandets sanningsminsterium, dvs msm, där sanningen är en alltmer sällsynt gäst. Sist men inte minst har vi förödelsens styggelse i form av hundratals olagliga kärnvapen på helig mark. Var terrorstämpeln hör hemma kan man meditera över i bifogad statistik.
  https://ifamericansknew.org/

  • Israel som gärna vill likställa sig som en stat med västvärldens generellt öppna toleransnivå, där var och en fritt utövar sin religion samt därtill att den inte är statsbärande, borde fundera över sin självbild och överge den utgamla tanken om att anse sig tillhöra det enda av Gud utvalda folk.
   Innan detta sker kommer det inte bli fred i området. Därför i min värld borde målet vara en gemensam stat där medborgarna lever sida vid sida oavsett religiös tro och härkomst.

 2. Goebbels modus operandi i sionisttappning. Helt otroligt och dom moralbefriade politikersvinen i väst lallar med.
  Jag har aldrig haft något förtroende för våra politiker, men att det var så här illa trodde jag inte. Dom stöder massmord på civila och bombning av sjukhus, skolor och bostadsområden. Sedan kallar dom alla med hedern i behåll som protesterar mot vanvettet för antisemiter. Dom vet inte ens att Palestinierna också är semiter och det sannolikt i mycket högre grad än befolkningen i Israel, som till stor del är inflyttade amerikaner. Dom som är emot Palestinas självklara rätt att försvara sig emot israels ockupation är dom verkliga antisemiterna.

  Fy fan. Stanken från Enskilda banken har spritt sig till buset i riksdagshuset.

 3. Barn kan man få till vad som helst. De begriper ju inget än det staten, föräldrar och medierna tutar i dem. Har inga referenser eller kunskaper om vad som faktiskt händer, tills de själva drabbas.
  När jag var barn tvingades vi rabbla en massa psalmverser utantill som läxa, vad nu det tjänade till och att man skulle se upp till” överheten”.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here