Boksläpp ”Den vanartige Jan Myrdal” och möte med honom kl 18 idag.

0
1109

Jag vill på detta sätt informera om ett seminarium som säkerligen blir mycket intressant. Vid mötet presenteras alltså boken ”Den vanartige Jan Myrdal” som innehåller föredragen från ett mycket intressant seminarium på ABF i april 2019 med 16 föredragshållare som spänner över ett brett spektrum, alltifrån SvD:s förre chefredaktör, landshövdingen Mats Svegfors, prästen Dag Sandahl över till Jan Guillou – och tretton andra. Jag var på detta mycket givande seminarium och det är fint att alla som inte var där kan köpa boken, och några tar nog chansen att gå till mötet. Själv är jag utomlands och kan inte gå.


Boksläpp med Jan Myrdal

Den vanartige Jan Myrdal diskuteras och hyllas vid seminarium 14 april.

Jan Myrdal, 92 år, har ett intensivt arbetsår bakom sig, i april utkom hans bok ”Ett andra anstånd” som uppmärksammades brett i media. Den 14 april hölls ett stort seminarium i ABF-huset om hans 75 år av skrivande. Boken som nu utkommer samlar föredragen från detta seminarium och ger sammantaget en mångfacetterad bild av författaren.

Inom kort utkommer Myrdal även med en ny upplaga av ”Maj. En kärlek” och på tyska utkommer ”Der Andere Strindberg”, en samling av Myrdals litteraturessäer.

Myrdal kommer i sitt anförande att tala om sitt författarskap och alla de reaktioner han fått under det gångna året.

Stefan Lindgren kommer att presentera den nya stiftelsen och Per-Arne Skansen den nya boken.

Medverkande:
Jan Myrdal, skriftställare, skribent och debattör
Stefan Lindgren, ordförande i Gun Kessles och Jan Myrdals stiftelse
Per-Arne Skansen, redaktör

Samtalsledare:
Karin Rosenqvist, ordförande Folket i Bild/Kulturfront.

Lokal: Palmesalen, plan 1
Observera att föreläsningssal kan ändras vid behov. Uppdaterad information om föreläsningssal finns alltid på skärmarna i ABF-husets entré. Välkommen!

FRI ENTRÉ

Boksläpp med Jan Myrdal

Föregående artikelVärldens rikaste har blivit rikare. Samlas i Davos för PR och för att befästa sin makt.
Nästa artikelUkrainas sönderfallande ekonomi
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here