CIA, George Soros och Erik Jennisches propaganda för regimbyte på Kuba

1
2104

CIA, George Soros och Erik Jennisches propaganda för regimbyte på Kuba

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2021-08-09 / Den så kallade människorättsorganisationen Civil Rights Defenders (CRD) tar emot 54 miljoner kronor från svenska skattebetalare och ytterligare 14 miljoner [1] från bland annat CIA:s ”biståndsorganisation” NED och finansspekulanten George Soros Fond för att störta progressiva regeringar i Latinamerika. I skottmålet har de främst Kuba, Venezuela och Nicaragua.

Den gamle folkpartisten (L) ERIK JENNISCHE är chef för CRD:s Latinamerikaavdelning. Han är en flitig anlitad gäst i de svenska mediernas tevesoffor som ”latinamerikaexpert”. Att samma medier aldrig hittar en motkraft till Jennisches antikubanska och klassiska liberala ståndpunkter, som nästan alltid stämmer överens med USA:s utrikespolitik, är kanske en illustration på tillståndet i det svenska medielandskapet.

40 000 döda och 2,7 miljoner smittade i. . . Florida

Nu har samme Jennische upptäckt att viruset skördar offer också på Kuba. För att skriva och prata om det betalas han.

”Exponentiell Covid-19 på Kuba”, skriver Jennische i sitt senaste alster. Den korta och magra texten på 2000 tecken med den alarmerande rubriken är det vanliga sublima innehållet. Kuba är en stat i förfall som, och det är den outtalade slutsatsen och drömmen för Jennische och hans uppdragsgivare, att Kuba bör genomgå en humanitär intervention!

På samma sida har han Miamis borgmästare som till och med begärde att Pentagon skulle ”Bomba Havanna” [2] den 12 juli. I den hysterin har de i Jennisches sublima verbala verk ett objektivt stöd.

Florida har knappt dubbelt så många invånare som Kuba, 22 miljoner varav 2,7 miljoner USA-medborgare har smittats sedan mars 2020 och smittas i en grad som förskräcker. Jennische skriver aldrig en rad om hur viruset har skördat 40.000 offer i Florida mot Kubas 3184 avlidna medan 431,013 personer har smittats på den karibiska ön som blev fri den 1 januari 1959.

Det saknas med andra ord orimliga proportioner för att ta upp temat Kuba om grannen Florida registrerar mycket mer dramatiska tal. Men det finns så klart en politisk bakomliggande agenda bakom Jennisches 2000 tecken. I annat fall hade inte CIA & Soros velat pytsa ut sina 1,6 miljoner respektive 3,9 miljoner kronor till Jennisches CRD.

Miamis borgmästare Francis Suarez som på fullt allvar föreslog Joe Biden att bomba Kuba.

 

Två miljoner Fake-Twitter från Miami och Madrid

Jennische slår på stora trumman i sin ”humanitära nit” och skriver den 5 augusti 2021:

I månader har paniken spridits via ljudmeddelanden, twitter-texter och artiklar på oberoende nyhetssidor. De berättar att sjukhusen kollapsar och massgravar grävs. Covid-19 har slagit till på allvar även på Kuba. Enligt officiella siffror testade igår (4 aug.) 8 399 kubaner positivt för Covid-19 och 93 dog. Det är nära de veckor när spridningen och dödsfallen var som värst i Sverige.

Låt oss ta och bena upp ovanstående i följande:

1. ”Ljudmeddelanden, twitter-texter och artiklar på oberoende nyhetssidor”?:

Jennische, före detta sekreterare till det folkpartistiska skolborgarrådet i Stockholms Stadshus, som har ett väl utvecklat kontaktnät med kontrarevolutionen på ön, sägs sig ha hört detta via anonyma (så klart) ljudinspelningar [3] och Twitter. Kan det vara något av de två miljoner Twitter som spreds med blixtens hastighet den 11 juli, men inte från Kuba utan från Miami och Madrid, som den spanske internetexperten Julian Macias Tovar [4] avslöjade bara några dagar efter att ”paniken” hade brutit ut den 11-12 juli på Kuba?

Förmodligen är Kuba den stat och myndigheter som mest och minutiöst informerar befolkningen i de dagliga radio- och teveutsända rapporterna från den nu välkände läkaren Dr. Francisco Durán García, Kubas chef för epidemiologi vid Folkhälsovårdsministeriet i Havanna. I en timme redogör han dagligen systematiskt, metodiskt och detaljerat över utbredningen av smittan.

Den 10-12 juli 2021 ”postades” från Miami och Madrid två miljoner Twitters och andra hashtags med avsikt att skapa en konstlad stämning av missnöje mot den kubanska regeringen, utnyttjande den ökade Covidsmittan och brutaliteten av USA-blockadens verkningar. Nätet är det nya vaonet för CIA och USA i dess Manualer för ”Regimbyte”. Men bluffen avslöjades snabbt. Folken har mer erfarenhet i dag.

 

 

2. ”. . .massgravar grävs”.

Jennisches Fakenews om ”massgravar” är de samma som påstods mot Nicaragua och där den nicaraguanska varianten av lokala ”Jennisches” postade videos från Guayaquil, Ecuador där människor avled på gatorna eller i hemmet men påstod att det var Nicaragua [5].

Kubas utrikesminister Bruno Rodriguez:

«Det finns inga massgravar på Kuba som de i delstaten New York, videosekvenser som du har sett, även om det talas lite om dem. Det har inte förekommit några dödsfall på gatorna, som de hundratals i Guayaquil.  Det har inte förekommit någon korruption i samband med vaccination, till exempel den som omfattar (den f.d.) presidenten (Lenin Moreno) i Ecuador”.

Jennische vill ge en bild av panik på Kuba. Inget kan vara felaktigare för det är ett organiserat och medvetet folk det handlar om som VET att panik är det sämsta för immunförsvaret.

Det enda som är korrekt i Jennisches stycke ovan är ”8 399 (testade) kubaner positivt (4 augusti 2021) för Covid-19 och 93 dog. Det är nära de veckor när spridningen och dödsfallen var som värst i Sverige.

Faken om ”massgravar” av Covidoffer på Kuba avslöjades snabbt. Men Jennische låtsas som ingenting hänt. Det finns gott om bilder och videosekvenser från New Yorks och Guayaquils massgravar.

 

Nästan fem gånger fler dödsfall i Sverige!

Låt oss se på tre länder som nämnts ovan. De tre har nästan lika stor befolkning. Siffrorna är från 4 augusti 2021:

·         KUBA har totalt 431 013 registrerat smittade och 3 184 avlidna.

·         HONDURAS har 304 181 smittade och 8 052 avlidna.

·         SVERIGE redovisar 1 103 693 och 14 657 avlidna i Covid-19.

Jennische spelar på okunnighetens tangenter när han uppmärksammar att Kuba har en dramatisk förändring av nya smittade från juni-juli. Men är landet ensamt i statistiken om att redovisa dessa förhöjda siffror för juli?

För det första är juli 2021 i Latinamerika värre till och med än juli 2020 som i Latinamerika var en oerhörd tuff månad. I Honduras (där jag bor sedan 2006) var källarna i juli 2020 på universitetssjukhuset Hospital Escuela fyllda med svarta påsar av lik. Kylcontainerna utanför sjukhuset var överfulla och stank av förruttnade kroppar för kylsystemet hade kollapsat i den 35-gradiga värmen.

Panik i Europa?

Och frågan man måste ställa sig är om Jennische har förlorat den geografiska kompassen? Eller var befinner han sig?

För även EUROPA upplever nu ett nytt utbrott av en ökning av Covid. Ta en titt på Aftonbladets 1:a-sida igår, söndag där vi verkligen kan tala om alarmerande rubriker:

Deltavarianten sprids med blixtens hastighet nu”!

Nyhetsbyrån IPS rapporterar om USA:

”ALARMERANDE, 100 000 FALL av Covid-19-smitta i USA”!

 

 

Desperationens Florida med 40 000 döda

FLORIDA, där Jennische sägs ha mååååånga antikubanska vänner är desperationen stor, och jag är inte den som ska påstå om att det råder ”panik”. Men glöm inte att det var härifrån många av de två miljoner Twitters postades den 11-12 juli med signaturen #S.O.S.CUBA#. Men rubrikerna i BBC och andra medier är i dag dock annorlunda och handlar inte om Kuba:

”Florida är epicentret för pandemin i landet”! [6]

Reportern Cindy Krischer Goodman skriver för South Florida Sun Sentinel och klockan 15.04 den 17 juli, det vill säga 18 dagar INNAN Jennische publicerade sin ”larmartikel” om Kuba och viruset skrev kollegan Cindy [7]:

”På fredagen (16 juli) rapporterade Hälsodepartementet (i Florida) om 45,604 nya fall, nästan det dubbla av antalet från en vecka tidigare, när hälsovårdstjänstemän rapporterade om 23,697 nya fall. Siffran var 48% högre än föregående vecka”.

Fram tills Cindy Krischers reportage den 17 juli hade sammanlagt 2,406,809 personer i Florida testats positivt för COVID. I dag är det nästan 40,000 personer som har dött.

Men för Jennische, delvis CIA-finansierad (kommer till det senare) är hans huvudvärk Kuba som med sina drygt elva miljoner invånare på en yta lika stor som Honduras´ (112.000 km2) förfogar över två egna vaccin och där en stor del av befolkningen har vaccinerats med två eller tre doser och nästan hälften med en dos, än så länge.

Det kubanska hälsovårdsministeriets dagliga rapportering presenteras på dess webbsida.

 

Kuba gör 20 gånger fler tester än Honduras!

Den 3 augusti genomfördes på Kubas laboratorier 39,671 PCR-tester varav 8399 var positiva. I Kuba finns det flera laboratorier i Havanna och minst ett laboratorium i de 15 provinserna.

Den allmänna sjukvården i Honduras förfogar över ett litet fåtal. De dröjer upp till en vecka INNAN resultatet är klart och då kan patienten ha avlidit. I vårt fall, Miriams och mitt, dröjde det två veckor och vi fick resultatet genom att insistera att ringa till testcentralen i staden Ceiba som först efter två veckor svarade. Vi hade återvänt till Tegucigalpa redan dagen efter testet den 21 juni och jag hade då tangenttestet positivt. Återstod PCR-provet.

Medan Hälsovårdsministeriet i Honduras gör drygt 2000 PCR-prov dagligen [8], redovisar den kubanska motsvarigheten omkring 40.000 prov. Den 8 augusti 2021 gjordes 39,358 PCR-prov. Sedan pandemin proklamerades i mars 2020 har Kuba genomfört 6 miljoner 899,423 PCR-prov [9].

Att Honduras, med sin kollapsade allmänna sjukvård skulle ha drygt 100.000 färre smittade, är orealistiskt. Men det kan förklaras med att landet bara gör fem procent av vad Kuba gör. Laboratoriekapaciteten är mycket lägre i Honduras.

 I Honduras finns det privata laboratorium som tar ut ett pris på mellan 3500-5.000 lempiras, 1275-1821 sv/kr, med löftet att resultatet kommer mellan 24-72 timmar. Honduras är bland Latinamerikas- och Karibiens fattigaste länder. I Kuba är det kostnadsfritt och provresultatet redovisas samma dag.

Vems siffror är i ”underkant”

Men vad säger vår liberale ”referent” från CRD?

Det finns mängder av rapporter om personer som köar i flera dagar för att få göra ett test, och om sjukhus som sedan länge saknar kapacitet att ta emot dem som behöver vård. Så siffrorna är i underkant”.

Konstaterar Jennische trots att han själv redovisar antalet testade i Kuba, nästan 40.000 på en dag och drygt 8000 som positiva. I Honduras är det enligt myndigheternas officiella siffror 20 gånger LÄGRE ANTAL TESTER än på Kuba. Och Honduras styrs av en USA-vänlig högerregering med USAID närvarande i nästan varje kommun.

HONDURAS: Utan en sjukhussäng, brist på syrgas oh ett virus som sprider sig alltmer, det är denna trista verklighet på våra ”Triajes”, testcentralerna.

 

Sjukvårdspersonal i Honduras utan lön i tre månader

I staden La Ceiba, i norra Honduras där vi befann oss när vi insjuknade i Covid i mitten av juni i år, berättade den kvinnliga läkaren från Garifunafolket om att staten Honduras inte hade betalat deras löner under de senaste tre månaderna. Testcentret var överfullt med sjuka människor.

Högerregeringen har stängt nästan hälften av de så kallade ”Triajes”, testcentren i landet med förevändningen att den saknar pengar. Sjukhusen tar inte emot nya covidsjuka på intensivvårdsavdelningarna innan någon avlider eller mot förmodan tillfrisknar och skrivs ut. Sjukhusen är fyllda till 100 %!

150 honduraner avled i väntan på en sjukhussäng

I dagstidningen El Heraldo berättade en av cheferna för de sex ”Triajes” i huvudstaden om att under 2021 har 150 honduraner i Tegucigalpa avlidit [10] på dessa ”Triajes”, som förfogar över ett antal sängplatser i tälten i väntan på en plats på sjukhuset. 150 personer som avlidit i väntekön till sjukhuset. . . .

I dagens edition av samma dagstidning berättar läkare och sjuksköterskor anonymt i staden Choluteca, i södra Honduras, om att de arbetar i en bokstavlig ”tryckkokare” i 36 graders värme [11]. Det är ett av sammanlagt sju mobila fältsjukhus som en korrumperad person som utsetts av regeringen hade köpt från Turkiet kontant för 48 miljoner dollar via en bulvan på ett köpcentrum i Miami. Bara tre av dessa sjukhus anlände och bara ett används för covidbekämpning. Det i Choluteca används för andra sjukdomar.

150 covidsjuka har avlidit i väntan på en sjukhussäng, enbart i huvudstaden Tegucigalpa, Honduras, under 2021, rapporterar El Heraldo.

 

Luftkonditionering som tar ”paus”

”Skulle patienter med Covid placeras här skulle de aldrig överleva för värmen”, säger en sjuksköterska. Hon berättar om att luftkonditioneringen inte är anpassad att stå på 24 timmar utan avbrott. Till det kommer också de regelbundna avbrotten av elen, ett normalt faktum i hela landet.

Så när Jennische ömmar för den kubanska sjukvårdspersonalen så har han aldrig besökt helvetet själv, korruptionens och stöldens Honduras där tre av sju fältsjukhus för 48 miljoner dollar kom fram och bara ett används för covidpatienter i en region med kallare temperaturer än Cholutecas, där kvicksilvret pendlar mellan 26 på natten och 42 på dagen.

Från ”Tryckkokaren” i det mobila sjukhuset i staden Choluteca, nära gränsen mot Nicaragua där temperaturen är 36 grader inomhus och en AC som måste göra ”paus” för att inte brinna upp! Eller toaletter som är ”i dåligt tillstånd”, som skylten informerar för damerna.

 

USA blockerar inköp av sprutor till Kuba

Och Jennische har svårt att få ihop ett antikubanskt tema med Covid och dödsfallen:

”Även om den totala siffran för dödsfall inte är högre än 3184, så har tusen av dem tillkommit sedan den 21 juli”, är hans ”tröst”.

Nu är det så, om vi får tro Aftonbladet, lite panikstämning i Sverige för Sverige har ju faktiskt 4,6 gånger HÖGRE dödstal än fattiga och blockerade Kuba som måste vädja till omvärlden och solidariteten för att kunna vaccinera hela sin befolkning. För det behöver landet 30 miljoner sprutor men förfogar bara över 20 miljoner. Mellan Sverige och Kuba råder det lite annorlunda förutsättningar, eller hur?

Jennische gnyr lite grand om att i vilket land som helst borde det ”rasa en politisk debatt om vad som borde göras (. . .) för att tvingas svara upp mot människors rädsla”.

Ovanstående är egentligen en bekräftelse på att Jennische lever i en helt annan verklighet än den på Kuba. Varje dag redovisar Dr. Fransisco Duran om läget. På eftermiddagen genomförs debattprogrammet ”Mesa Redonda” (Runda Bordet”, där, jag lovar, debatten om Covid hur och kampen mot viruset förs och bör föras. Mycket kritiskt till sitt innehåll. I kommunistpartiets dagstidning Granma beskrivs utan några omskrivningar stöld av mediciner på sjukhusen som måste bestraffas hårt. ”Revolutionärer räds inte sanningen”, sa Che och är ett motto för den kubanska regeringen.

 

Blockaden dödar, Mr. Jennische!

Sedan avslutar denne USA-megafon sin harang med det sedvanliga antikommunistiska svamlet om ”inga bilder på människor som köar trångt i timmar för att köpa mat och mediciner, eller om fattigdomen i sjukdomens spår. Allt är som vanligt. Och så här har kubanerna haft det i 62 och ett halvt år inför den ena katastrofen efter den andra”.

I Erik Jennisches sinnevärld existerar inte blockaden som under Pandemin intensifierades av Trump med 243 nya sanktioner. ALLT är i praktiken sanktionerat; mediciner, råmaterial för framställning av den under pandemin livsviktiga tvålen och tvättmedlet, penningtransaktioner, totalstopp för 250.000 kryssningspassagerare, etc. Men Jennische stöder blockaden, trots att det bara är Israel som backar Vita Husets hyresgäst när FN:s Generalförsamling varje år fördömer den. Men för Erik Jennische ska allt bli ”normalt”, bara den nuvarande regeringen i Havanna ersätts med en i hans och Bidens smak.

 

CIA-dollar till Jennisches `CRD´

Erik Jennisches Civil Defenders Rights är en förmögen organisation som för budgetåret 2019 kunde bokföra 68,765,000 kronor, nästan 70 miljoner kronor varav svenska skattemedel utgjorde 54,265,000 kronor. De utländska bidragsgivarna donerade 14,500,000 kronor, nästan 15 miljoner riksdaler.

Bland de iögonfallande givarna återfinns det internationella spekulativa finanskapitalets egen Guru, George Soros, också en ”vältare” av regeringar [1].

I samma sällskap återfinns en av CIA:s ”biståndsorganisationer”, NED, National Endowment for Democracy. Soros pytsade ut 3,9 miljoner kronor medan Mike Pompeos gamla arbetsplats girerade över 1,6 miljoner kronor till Eriks Jennische & Sällskap på CRD på Östgötagatan 90, på Söder i Stockholm.

Det kan vara bra att ha denna ekonomiska bild framför näthinnan när man läser Jennisches olika alster om Kuba, Venezuela och Nicaragua.

Jag minns en anti-Venezuela-kampanj han inledde 2018 men abrupt avslutade efter att den hjärtskärande kampanjen för Lorent Saleh, en venezuelansk terrorist som blev deporterad från Colombia till Venezuela när inte ens Juan Manuel Santos, en inbiten motståndare till Chavez, Maduro och Venezuela inte längre ville se denne venezuelanske terrorist på colombianskt territorium. Saleh umgicks med det nazistiska nätverket i Bogota och höga militärer inom de väpnade styrkorna [12]. Hans bäste vän och allierade i kampen mot den venezuelanska regeringen var eller är ALVARO URIBE. Och Erik Jennische.

Noter:

[1] Skriftlig fråga 2020/21:697 av Björn Söder (SD)
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/skriftlig-fraga/finansiering-av-civil-rights-defenders_H811698

[2] Miamis borgmästare: ”Bomba Havanna”!
https://oncubanews.com/cuba-ee-uu/alcalde-de-miami-propone-bombardeo-a-cuba/

[3] Exponentiell Covid-19 på Kuba
https://www.facebook.com/groups/36734040462/posts/10165395106640463/

[4] Så skapades masshysterin mot Kuba i den gångna helgen från trollfabriker i USA och Spanien
https://cubadick.blogspot.com/2021/07/sa-skapades-masshysterin-mot-kuba-i-den.html

[5] Mienten sobre fosas comunes en Cuba: El despreciable espectáculo de los carroñeros
http://www.granma.cu/fake-news/2021-08-06/mienten-sobre-fosas-comunes-en-cuba-el-despreciable-espectaculo-de-los-carroneros-video

[6] Coronavirus en Estados Unidos: el récord de hospitalizaciones que ha convertido de nuevo a Florida en el epicentro de la pandemia en el país
https://www.bbc.com/mundo/noticias-internacional-58093300

[7] Los nuevos casos de COVID casi se duplican en Florida, superando al resto de EEUU
https://www.sun-sentinel.com/espanol/fl-es-coronavirus-florida-duplican-casos-20210717-hbileaa72fevzn2owimhpkrjym-story.html

[8] Secretaría de Salud hará unas dos mil pruebas PCR diarias
https://www.salud.gob.hn/site/index.php/component/k2/item/1737-secretaria-de-salud-hara-unas-dos-mil-pruebas-pcr-diarias

[9] Parte de cierre del día 8 de agosto a las 12 de la noche
https://salud.msp.gob.cu/parte-de-cierre-del-dia-8-de-agosto-a-las-12-de-la-noche-2/

[10] La muerte acecha en triajes capitalinos por falta de oxígeno de alto flujo. EL HERALDO conoció que unas 150 personas han fallecido en los centros de captación de la capital
https://www.elheraldo.hn/pais/1483196-466/muerte-acecha-triajes-oxigeno-alto-flujo-honduras-covid

[11] Millonaria estafa: Hervidero en vagones del hospital móvil de Choluteca. EL HERALDO recorrió los vagones del hospital móvil de Choluteca
https://www.elheraldo.hn/pais/1484024-466/hervidero-vagones-hospital-movil-choluteca-honduras

[12] Hur en venezolansk terrorist förvandlas till offer av svenska liberaler
https://dickema.blogspot.com/2018_10_17_archive.html

Föregående artikelMSB ville sälja ut svenska persondata till CIA-anknutna fackföreningsfientliga Amazon, som kommer till Sverige.
Nästa artikelMetaforerna vi tänker med – avgörande för psykologisk krigföring

1 KOMMENTAR

 1. Det mest elementära i politisk analys torde ju lämpligtvis vara att man kan utanför sina egna tankar och åsikter dra såväl objektiva analyser som subjektiva anledningar till praktisk och taktisk handling i verkligheten.

  Den amerikanska modellen saknar det -sedan länge. Den lätt märklige förre detta chefen för CIA, Robert Gates, hade inte sällan den ovan av mig beskrivna förmågan. Han skrev redan för tio år sedan att Joseph Biden, regerings- och statschefen i de amerikanska Förenta staterna: att Biden konstant haft fel analyser och tagit fel beslut i varenda utrikespolitisk fråga under hela sin tid vid aktiv politisk makt sedan Kuwait-kriget år 1991. Robert Gates har kanske helt rätt.

  Det första som alltid tycks uppkomma när tankarna stockar sig i den amerikanska utrikespolitiken är att ta till våld och vapenmakt. Ibland törs, man ibland inte. Doktor Freud skulle nog finna detta tankemönster ytterst intressant.

  Uppenbarar sig en främmande joggare i ett amerikanskt villaområde dagtid under klar sol: ja, vid flera tillfällen har en sådan kringflackande motionär helt enkelt skjutits ihjäl av de boende, i ryggen utan att en enda fråga ställs. Det amerikanska våldsamma och närmast hatiska tankemönster är därför mycket farligt. Jag skulle vilja säga att det inte ens är friskt.

  Det är svårt att ens se mönstren varför de Förenta staterna alltid vill härja och härska i små länder i sin närhet, vissa av dem har inte ens tillräcklig beväpning för ens de egna polisstyrkorna att sköta ens vardagliga fredliga uppgifter i en vanlig landsortsstad.

  Under denna amerikanska våldsbejakande sol ligger många av dessa länder i kombinerad absolut fattigdom och absolut våldskriminalitet – många av länderna är i mångt och mycket failed states, åtminstone failed administrations.

  Befolkningarna får naturligtvis inte göra revolution då det stör den amerikanska civilisationen på ett upprörande vis -hur skulle det se ut om lägre stående folk och undermänniskor fick göra som de vill? Det är ju inte frihet! Man får inte införa ens öppna samhället för normala civiliserade demokratiska val och erhålla social och ekonomisk trygghet. På senare år har man istället börjat promenera, och det långt. Man snörar på sig skorna och beger sig med ofta hela familjen till den amerikanska delstaten Texas gräns, de flesta fastnar dock i det lika våldsamma Mexico. Ingenstans är de välkomna. Det är det som är den fria världen.

  Ja, nu de som inte längre avundsvärt valt att färdas längs den fria världens irrvägar – då är den omedelbara tankereaktionen: att bomba. Det är det amerikanska ryggradstänkandet.

  Jag förstår att det trilskas i tankarna hos bombliberaler och de som fångats in av neokonservatismens fascistiska bomblektioner. Det amerikanska samhällsskicket går nämligen inte att införa någonstans utan att bombas. Men som Olof Palme en gång sade: man kan inte bomba byar till frihet och civilisation vare sig det är Guernica eller Song-My. Det är det som är krigsförbrytelser.

  Det bör tillsättas en uppföljande internationell konferens som i Linus Paulings anda tar upp de amerikanska krigsförbrytelserna i världen, även i fredstid, till fri diskussion och analys och att upprätta en motsvarighet till Simon Wiesenthal-centret i Wien som spårar upp och ser hur de amerikanska politiska och militära krigsförbrytarna, liksom dess tankesmedjor och publikationsorganisationer, lever och för sig och hur de göms och bekostas; för det borde anses som stöd till internationell terrorism. Det
  Det är dags att göra upp på ett civiliserat och demokratiskt liksom humanistiskt vis med den amerikanska exceptionalismen att få bruka våld så fort tanken faller in. Den berömda och nu lika ökända fria världen bygger på detta obestraffade våldstänkande och patologiska beteende, och det är dags att ge också den verklig frihet. Det är dags att befria Washington.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here