Finns rasistiska presidentkandidater i USA?

6
1695
Föregående artikelHur ser dessa kommunister på valet i USA?
Nästa artikelI USA gäller inte en grund för demokrati: En person- en röst!? Va! Korruption?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

6 KOMMENTARER

 1. Assad sa att han tyckte Trump var den bästa president som USA haft, därför han öppet deklarerade USA:s ondsinta politik, med att säga att USA skall stanna i Syrien för vi skall ha oljan. Eller som Jimmy Dore sa att han hellre slåss mot en varg som han vet är en varg, än att slåss mot en varg som döljer sig i fårakläder.
  För mig framstår Biden som en väldigt opålitlig person, och jag litar på de journalister som Max Blumenthal, Ben Norton och Jimmy Dore som försökt att få människor att förstå den oro de har om han kommer till makten. Deras oro handlar om utrikespolitiken.
  Biden skyddas av en kompakt mur som skall hindra hans ondsinta politik att komma i rampljuset.
  Vissa uttalanden har lyckats komma ut ex. nedan:
  I en intervju påstår han att ”Röstar du inte på mig, så är du inte svart”, en kommentar som orsakat en explosion på sociala medier.
  Uttalandet uppfattas som ett ”ägande” av svarta röster och partiet kopplas nu av många till sina gamla rötter som ”slavägarnas parti”. Detta har lett till att uttrycket ”Leaving the Government Plantation ” sprids som en löpeld.
  Även hans motivering till att driva igenom den, för den svarta befolkningen, katastrofala ”1994 Kriminalitetslag” som ledde till att hundratusentals människor fängslades för mindre förseelser, har nu ifrågasatts hårt. Joe Bidens lag medförde en utökning till dödstraff för 53 nya kriminella handlingar,”We do everything but hang people for jaywalking” var hans sarkastiska kommentar om detta.

  • Vinner senilen så sträcker sig inte hans livslängd längre än 19 januari. Kamal H bli president den 20 januari och utnämner Killary som sin vice. efter det blir det apokalyps …

   • Kamal Harris ser jag inte som ett bättre alternativ till president ämne. Hon har byggt hela sin karriär genom att låsa in svarta människor i fängelse. När det kom direktiv ovanifrån att fångar skulle frisläppas så vägrade hon, tre gånger blev hon tillsagd innan hon släppte fångarna.
    Kamala Harris träffade den israeliska premiärministern Netanyahu den 20 november 2017. Vid mötet ignorerade harris lavinen av officiellt sanktionerad antisvart rasism i Israel, vände därmed ryggen till historisk svart solidaritet med den palestinska saken och ignorerade krav på mänskliga rättigheter för de palestinier som lever under apartheid.
    Dagen före mötet tillkännagav den israeliska premiärministern en plan för att utvisa 40000 icke-judiska afrikanska migranter och stämplade asylsökande som ”infiltratörer” vars existens utgör ett hot mot Israels ”judiska karaktär”.
    Detta efter åratal av anti svarta protester i Israel där politiker över hela det politiska spektrumet gjorde uttalanden som hänvisade till afrikanska invandrare som en ”cancer” som ”avger en dålig stank” och ”sannolikt kommer att orsaka alla typer av sjukdomar”
    En vecka efter Harris möte med Netanyahu, besöker Mandla Mandela det ockuperade Palestina och uttryckte att det Palestinska folket är utsatta för den värsta formen av apartheid. han upprepade Nelson Mandelas ord ”Our freedom is incomplete without the freedom of the Palestinians”
    Vid ett tal vid AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) konferensen år 2016, citerade Kamala Harris sin ”biracial” bakgrund som inspiration för att skicka tiotals miljarder dollar i amerikanskt statligt stöd till den israeliska militären.
    Harris desperation för att ha ett gott anseende med en kraftfulla pro-israeliska lobbyn, har hon försökt förena med sin progressiva politik hemma med sitt stöd för en apartheidregim som är ansvarig för rasism och våld mot samhällen utomlands.

    • Håller med. USAs val handlar egentligen om vem som ska serva sionisternas intressen bäst. Kamala H är gift med rätt sort och dessutom en bosättare. Senilen är en ”brinnande sionist” enligt eget utsago. Summan av kardemumman: USAs president blir UTVALD av de som styr utan att synas och inte vald till posten av folket. Valfrihet? Give me a break som man säger på jänkarnas mål.

 2. I det här videoklippet finns en samling av Bidens rasistiska kommentarer. Tim Scott senator i South Carolina säger att Biden har en historia av kontroversiella rasistiska kommentarer.
  I valspurten så går Biden ut hårt med att anklaga Trump för att vara rasist, han har själv levt ett långt liv och först när han står på trappan till presidentpalatset gör han avbön för sina kommentarer det har ingen trovärdighet för mig.
  Vill man höra vad han sagt genom tiderna kan man se nedan videoklipp.

  https://www.youtube.com/watch?v=BccgFmLUd6Y

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here