”Going Underground” – Vad är det?

0
1059
Några av USA:s militära baser.

 

Bertil Carlman kommenterar:

När nu programmet ”Going Underground”, med Afshin Rattansi som intervjuare, åter kan läsas efter åtta månaders censur av RT i England, rekommenderar jag första inslaget. Det presenteras så här:

Going Underground är tillbaka i luften för första gången sedan april och sänder nu till dig från Dubai, hjärtat av Mellanöstern! För vårt återkommande avsnitt pratar vi med Alastair Crooke, grundaren och chefen för Conflict Forum. Han diskuterar Europas och USA:s vikande narrativa hegemoni, där Kina, Indien och Brasilien tar sina egna oberoende ställningstaganden om kriget mellan Ryssland och Ukraina, den kommande uppgörelsen med Kina. Också hur USA använder Europa som brickor för att hetta upp rivaliteten, den ekonomiska Europas självförstörelse via sanktioner mot Ryssland, den ekonomiska skilsmässan med Kina som resulterade i att USA plockar bort icke-konkurrenskraftiga industrier, den nuvarande konflikten med Ryssland som en del av en historisk lista över europeiska konflikter mot andra nationer, och mycket mer!

https://swentr.site/shows/going-underground/567537-alastair-crooke-europe-us-vassal/

Föregående artikelI Ukraina står framtiden för den globaliserade kapitalismen på spel 
Nästa artikelDel 2. Tankar om socialism – alternativ filosofisk grund
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here