Jeffrey Sachs om bakgrunden till dagens mycket farliga värld

3
1889
Föregående artikelHöjdpunkter från Putins politiska tal vid S:t Petersburgs internationella ekonomiska forum (SPIEF)
Nästa artikelVar är sanningen? Hur CIA formar åsikter i bland annat USA
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

3 KOMMENTARER

 1. Jeffrey Sachs Douglas Macgregor mfl tror jag släpps lösa delvis eller kanske tom framförallt därför att de är informerade om vilken risk USA självt tar genom att provocera Ryssland mer och mer. Ren självbevarelsedrift motiverar alltså som jag ser det att de på ett anmärkningsvärt sett tillåts gå emot den officiella agendan och erhålla räckvidd med sina budskap. För jag gissar att både de europeiska mediernas bättre medarbetare den politiska sektorn och näringslivet nås av den infon.
  Det betyder inte att USAs eliters provokationer upphör bara att det finns en säkerhetsventil som möjliggör kursändring och att Ryssland har skäl att tro att det existerar en viss sannolikhet för det.

  Likväl är det också av betydelse att det är amerikaner som vi lyssnar på och som är friare att säga sanningar än Europas företrädare.
  Dvs att vi fortfarande är kvar i deras hypnos som jag ser det.
  Och att vi finner oss i att våra vasaller till företrädare inte deltar seriöst.
  Anders Romelsjö tillhör den minoritet som inte slutat försöka etablera en vettig debatt trots systemjournalisternas svaga uppträdande. Medan många av oss andra i realiteten har gett upp försöken att påverka politruckerna och känner total alienation inför den kompakta censurmentaliteten.

 2. Mannen som deltog i tillämningen av shock doktrin i Jugoslavien och Ryssland försöker nu låta vettig…
  Så ursäkta att jag är mycket skeptisk vad gäller Sachs…

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here