Kom till manifestation mot svenskt medlemskap i Nato lördag 26 mars kl 14!

2
1496

 

Föregående artikelKom till ny manifestation för Julian Assange och yttrandefriheten lördag 26 mars kl 12.15!
Nästa artikelPentagon släpper sanningsbomber för att avvärja krig mot Ryssland
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

 1. Dr Grande är en populär YouTube-psykolog som här ger oss en oväntat negativ bakgrundsskildring om president Zelensky. Verkar som att Zelensky i själ och hjärta är en lika korrupt politiker som alla andra ukrainska politiker. Hans popularitet var i alla fall i dalande innan kriget. Nu framställs han som en ny Winston Churchill av våra massmedia. Tyvärr har han ett nihilistiskt personlighetsdrag. Han verkar totalt strunta i mänsklighetens framtid, när han kräver ett flygförbud över Ukraina, som skall upprätthållas av Nato = USA skall skjuta ned ryska plan som bryter mot förbudet.
  Dr Grande är lika oroad som jag över denna narcissism hos Zelensky, att han totalt struntar i om det blir ett tredje världskrig eller inte.
  En fundering: varför är alla, precis alla, politiska ledare sådana knäpphuvuden?
  Fundering nr 2: varför skiljer sig Dr Grandes faktamässigt utan tvivel korrekta bild av Zelensky, så kraftigt från den bild som målas upp i svenska massmedia?
  Svaret är skrämmande, nämligen att vi via tv och massmedias hemsidor dagligen hjärntvättas med en tillrättalagd och retuscherad verklighetsbild. Med andra ord, massmedia och etablissemanget för informationskrig mot oss svenskar.
  Frågan blir varför? För att få med oss i Nato?

  https://www.youtube.com/watch?v=jqCxrmqzg_8

 2. Det blev ett bra möte arrangerat med mycket kort varsel. Ungefär 200 deltagare. Bra tal av Eva Jonson, Mia Stubbendorf, Agneta Norberg, Eva Myrdal, Andrea Zimmerman och Christer Lundgren. Sång och musk av Jan Hammarlund och Peo Österholm. Flygbladet delas ut till de närvarande och till en del förbipasserande. Upprepade talkörer ”Nej till Nato.” Tyvärr ingen filminspelning. Min kamera fungerade inte.

  Just innan ägde ett möte rum till stöd för Ukraina med uppskattningsvis 600-800 deltagare.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here