Kommer vi att få kärnvapenkrig?

2
1021

Professor Jeffrey Sachs 15/2 2023. En världskänd ledare inom hållbar utveckling. Sachs leder Center for Sustainable Development vid Columbia University, där han är professor. Han har varit rådgivare åt tre av FN:s generalsekreterare: Kofi Annan, Ban Ki-moon och Antonio Guterres.

”WE NEED EUROPE TO BE EUROPE AND TO DEFEND ITS OWN INTERESTS” (7 minuter in på videon).

Föregående artikelManifestation i Berlin för fredsavtal och mot vapenstöd till Ukraina
Nästa artikelIrak & Ukraina: ”Ett vackert raseriutbrott” – Medias svek.
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Måste säga att Sachs hållit massor med intelligenta tal genom hela krisen faktiskt. Det varit många bra analyser och fakta information. Han har även haft många seriösa varningar. Jag har ALDRIG fått känslan av att man från Usa ledda Nato vill ha Fred MINSTA lilla under hela krisen. Det är HELT tvärtom sedan dag1. Det är ju HELT uppenbart vad man sysslat med och direkt blivit det förande motståndet. Tycker att man från speciellt EUs sida verkligen klantat sej rejält från början till slut. Sedan har man verkligen kämpat hårt med att EJ tillåta avvikande agerande/analyser och andra som helst ståndpunkter i sitt iver att visa sej ”eniga” Det är vi mot Putin,annars är man ondskan,eller Putinvän otroligt jagade av västliga propaganda massmedierna. Har något land velat fundera/analysera eller bara vänta LITE och kolla själva läget så har dessa omedelbart på ALLA punkter och fronter blivit attackerade och hetsade av massmedia på sjukt sätt. Men tycker Sachs hållit många seriösa och högst intelligenta tal genom hela krisen. Med så seriösa bra argumentation och fakta till också. Han vore en tipp topp grym diplomat om han bestämde sej för det jobbet

  2. Mellon stormad av en klimataktivist?

    Ja, fattades bara det.
    Det känns som cirkeln är sluten på något vis.
    För att uppfylla regeringens Public Service uppdrag.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here