Max Blumenthal talar i FN:s säkerhetsråd om hjälpen till Ukraina. Något nytt?

2
1122

https://www.youtube.com/watch?v=Ddc1ix_9MII

Föregående artikelBiden erbjöd Erdogan IMF-pengar för att godkänna Sveriges NATO-ansökan
Nästa artikelToppmötet visar på växande spänningar inom Nato och med Ukraina
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

 1. 15 juli 2023, 13:05
  Alltfler fredsapostlar känner sig kallade och dyker upp på olika världsscener.
  Media rapporterade om en ny fredsplan för Ukraina.
  Den franska publikationen Le Monde rapporterade att Frankrike och Indien förbereder ett nytt fredsinitiativ för Ukraina .
  Artikeln publicerades efter Indiens premiärminister Narendra Modis besök i Frankrike på 25-årsdagen av upprättandet av ett strategiskt partnerskap mellan de två länderna, under vilket ett avtal tillkännagavs om att köpa New Delhi från Paris 26 Rafale Marine och tre ubåtar av Scorpene-klass. .

  Förslaget från Indien och Frankrike rapporteras skilja sig från fredsplanerna för länder i Afrika, Kina och Brasilien . Det noteras att Frankrikes president Emmanuel Macron uttryckte särskilt intresse för att utveckla en fredsplan och bryta det diplomatiska dödläget i Ukraina mitt i svårigheterna med motoffensiven från Ukrainas väpnade styrkor.
  Tidigare skrev Bloomberg att G7 berättade för länderna i ”Global South”, som inkluderar Indien, att tillbakadragandet av de ryska väpnade styrkorna från Ukraina är nödvändigt för fred.

 2. Wow vilken Herre👍👍👍 Måste säga att är djupt imponerad av talet han höll. ALLT fanns där på mycket mindre än 15min. Denne intelligenta man kan prata och förklara så otroligt bra. Detta bara måste höras ses. Såg att talet hölls för2veckor sedan. Hade faktiskt inte sett detta förrän nyss. Är mycket imponerad av detta ärliga, sanningsenliga, mästerliga tal måste jag säga

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here