Mer om USA-utspel om sabotaget av Nord Stream!

4
1409

En läsare (född och uppvuxen i USA) mailade:

”Hej Anders!

Jag råkade titta på The Duran Live precis när en av deltagarna Alex Christoforou upptäckte artikeln i NYT. Deras reaktioner är snabba och roliga, speciellt Gonzalo Liras.

1:39:22 Alex frågar om han får avbryta diskussionen för att tala om NYT ”nyheten”.”

I The Durans påpekas bl.a. att det behövs en mycket kunnig och kvalificerad grupp för sabotaget, liksom Seymour Hersh och andra.

https://theduran.locals.com/upost/3632554/bakhmut-heats-up-w-brian-berletic-and-gonzalo-lira-live

Moonof Alabama skriver bland annat

Moon of Alabama. Han har använt de största sökmotorerna för att ta reda på vad pressen skrev, och han hittade ett avsnitt i den europeiska pressen:

”Men det som är mest slående med sida efter sida med resultat från Google, Bing och DuckDuckGo under veckorna efter inlägget den 8 februari av Hershs berättelse är inte vad som finns där, utan vad som inte kan hittas:

  • The Times of London ( 2/8/23 , 2/9/23 , 2/12/2 , 2/15/23 ) rapporterade om Hershs historia timmar efter att han lagt upp den på sitt Substack-konto, men ingenting i New York Times .
  • Den brittiska nyhetsbyrån Reuters publicerade minst tio artiklar ( 2/8/23 , 2/9/23 , 2/12/2 , 2/15/23 , bland annat), Associated Press inte en.
  • Inte ett ord som sänds av de stora amerikanska medianätverken – NBC, ABC, CBS – eller de offentligt finansierade TV-bolagen PBS och NPR.
  • Inga nyheter om landets stora mediabolag, CNN, MSNBC och Fox News.”
  • https://www.moonofalabama.org/

Föregående artikelFredsuppropet | För fredsamtal istället för mer vapen till kriget i Ukraina! Skriv på!
Nästa artikelÄnnu en vit-tvättning av USA-lett sabotage av Nord Stream?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

4 KOMMENTARER

  1. Hmm, märkligt vad gäller nyhetsbyråerna då bägge ägs av rotschildarna o rockefellers. Då ska de alltså få det att verka som att det är konkurrens/skillnad mll dom, så folk inte
    ’ska kunna’ räkna ut att det är samma sk ägare. Störtlöjligt. På samma sätt med övr lamestreammedia i det stackars förstörda landet, all taskmedia ägs av några få gangsters

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here