Nu startar nyhögern sin egen tankesmedia

3
1057
Jimmie Åkesson letar virke till tankesmedia?

Knut Lindelöf skriver att borgerligheten splittras, att en riktigt konservativ höger håller på att formera sig. Bland annat förbereds en ny tankesmedja, som eventuellt kan få namnet Hereditas, på initiativ av SD:s ideologiske komet Mattias Karlsson.

”Det som händer i samhället idag är samma sak som jag genomlevde under stor vånda i skolan mellan 1975–2000 (fast i mycket större skala). Jag minns hur jag i slutkapitlet i min första bok Grundskola på grund varnade för att om utvecklingen inte kan vändas kommer grundskolan att upplösas. Så skedde också mitt framför våra ögon. Något liknande sker nu också på en övergripande samhällsnivå.”

Läs vidare! Knut Lindelöfs blogg.

Föregående artikelBehandlar Ukraina en journalist lika illa som Sverige/Storbritannien/USA behandlar Assange? Brev till FN.
Nästa artikelRyssland tillbakavisar EU:s anklagelser om MH17. Döljer JIT och EU viktiga fakta?

3 KOMMENTARER

  1. Ökänt barn har många namn! När ska ordet ’nyhögern’ komma på den svarta listan över ord som man inte kan använda om fascister?

  2. ”Knut Lindelöf skriver att borgerligheten splittras, att en riktigt konservativ höger håller på att formera sig.”

    Det är minst ett år sedan jag fick det fullständigt klart för mig. Men vänsterfolk och kommunister verkar ha svårt att ta det till sig. Det är precis som de står där med båda händerna för ögonen och vill inte se, vill inte se, vill inte se, vill inte… Som om det inte stämde med deras lärobok. Det är lätt att göra jämförelsen med militären och kartan. När terrängen inte stämmer överens med kartan är det kartan som gäller. Läran och traditionen säger fascister och då är det fascister som gäller.
    Jag har valt att kalla fenomenet arbetarhögern. Bara därför många av dem är den sortens folk.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here