Nygamla uppgifter: USA finansierar nynazistiska Azovbataljonen i Ukraina

3
1368

R

Föregående artikelSverige och Finland går med i Nato och struntar i verkliga orsaker och konsekvenser
Nästa artikelDet europeiska misslyckandet och kriget i Ukraina
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

3 KOMMENTARER

 1. ”Nygamla uppgifter” är naturligtvis helt rätt uttryckt. Det är ju välkänt att USA finansierar och stöder åtskilliga nazistiska och fascistiska terrororganisationer. Några exempel.
  East Turkistan Islamic Movement (ETIM) (Xinjiang)
  Islamiska Staten IS (Syrien)
  Azovbataljonen (Ukraina)

  USA har även varit mycket aktive i att skapa och bygga upp sådana grupper som fungerar som legotrupper till USA. USA ”säljer” sedan dessa rörelser och frihetskämpar, men avsikten är att skapa för USA gynnsamma regimbyten.

  I min åsikt bör vi även räkna NATO till en sådan.

  Exempel på andra amerikanska försök att skapa terroristorganisationer och legotrupper är USAs försök till regimbyte i Tibet, Xinjiang, Hong Kong, Kazakstan, Afghanistan, Myanmar, Syrien, Libyen, och många andra platser. USA har initierat över 250 krig med sådana avsikter efter WW2, för att inte nämna Korea, Vietnam och Taiwan.

  Glöm heller inte vad Erdogan har sagt.

  – ”Sverige har blivit ett hem för PKK och andra terrorgrupper.”

  Detta är ett stort problem för den fria världen. Sverige har tagit emot en stor mängd terrorister som tillåts gömma sig i landet och skyddas som ”flyktingar” av den svenska regimen, bland annat från Kina. I Sverige kan dom under skydd av den svenska regimen fortsatta att rekrytera terrorister, planera och finansiera terrorism. Det gäller till exempel i Syrien USA utbildad Xinjiang terrorister på flykt undan rättsväsendet. Kina har naturligtvis stor anledning att övervaka deras aktiviteter, men då kallar Sverige det spioneri.

  Sverige sponsrar alltså terrorism.

 2. Översättning. Detta är det verkliga Ukraina, utan USAs propagandafilter i svenska media som främst DN,
  Expressen och Aftonbladet. Detta är Azov trupperna i Ukraina
  =================================
  Den före detta marinsoldaten Adrien Bocquet pratar med Sud Radios programledare André Bercoff.

  Skärmdump från YouTube Fransk före detta marinsoldat återvänder chockad från Ukraina

  https://freewestmedia.com/2022/05/14/french-former-marine-returns-from-ukraine-shocked/

  Den franske ex-soldaten Adrien Bocquet tillbringade tre veckor i Ukraina och det han såg där kommer att etsas in i hans sinne för alltid, sa han. Väl hemma igen blev han bestört över att höra att media fortsätter att bjuda in ”experter” som inte har varit i Ukraina och inte har någon aning om vad som pågår där.

  Publicerad: 14 maj 2022, 12:55 Courbevoie Adrien Bocquet talade med den franska radiostationen Sud Radio och sa att han hade sett ”många krigsförbrytelser”.

  Alla dessa krigsförbrytelser begicks av ukrainska soldater och inte av ryska soldater, påpekade han. Bocquet är därför enormt oroad över att Europa skickar vapen till ukrainska nynazister. De bär alla typer av nazistiska symboler på sina uniformer. De döljer inte dessa symboler. Vad mer är, de skryter om dem, sa han.

  ”Jag arbetade med dem och gav dem medicin. Vet du vad de sa? Att de skulle flå judar eller svarta om de hade chansen.” Detta stämmer verkligen inte överens med den vanliga berättelsen om att rädda ”demokrati” och ”våra värderingar” i Ukraina.

  ”Folk kan säga vad de vill. Jag var där. Jag såg vad som hände där”, betonade Bocquet, som säger att han har gjort många dussintals videor av krigsförbrytelser. Han såg i en lada ryska krigsfångar som hade blivit misshandlade och bundna. ”Krigare från Azovbataljonen frågade dem vilka officerarna var. Varje rysk soldat sköts i knäna med en kalasjnikov. Jag har videor som bevisar det, annars skulle jag inte våga säga något sådant.”

  Officerare sköts omedelbart i huvudet. ”Så går det till, åtminstone i Azov-bataljonen”, sa den franske ex-marinen. Han fortsatte med att berätta att han hade sett en amerikansk kameraman uppenbart iscensätta bilder och den ukrainska armén gömma ammunition i hem på natten utan att informera civila.

 3. Usa är renodlade blodtörstiga parasiter och mördare,på så många olika sätt. Men vad håller EU på med alla dessa månader. Detta kommer så småningom straffa sej mot EU länder själva. Det finns nu flera högerextrema grupper som helt opererar,bestämmer och styr själva nu ju. Även dom kända azov tillhör dessa, MEN det finns fler grupper. Sett flertalet videos från Ukraina hela veckan nu,där man klart och tydligt ser hundratals högerextremister och nynazister som är tungt beväpnade till tänderna. Dessa gillar inte EU heller,men tackar självklart för stödet och alla dessa tunga vapen som dom nu äger och styr över. Vapen bara fortsätter flöda in alla dessa månader. Dessa högerextrema grupper har ju fan många containers helt fulla med tunga vapen och skryter mycket stolt om detta. Man leker med elden när Ukraina nu blivit en stor vapenfabrik utan kontroll.Hur kan man inte vara oroliga över detta. Dessa korkade livsfarliga grupper äger nu fullt med tunga vapen,och har nu automatiskt tillgång till flera miljoner i ekonomisk vinning också

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here