Sanders skämmer skamlöst sig som stridslysten supporterspekulant – sågas sällsynt skickligt snabbt

6
1378
Bernie Sanders. By AFGE – https://www.flickr.com/photos/afge/33220517298/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=76676740

Lars Drake skriver ”Kan någon förklara varför ledare i oljerika länder utmålas som hitlerliknande hemska förtryckare – utom de som sitter i t.ex. Saudiarabien som är samarbetsvilliga och handlar i dollar – just innan respektive land angrips militärt?”

Synapze: Sällsynt Skicklig Sågning Sprids Skamlöst Snabbt.

Föregående artikelVenezuela: Om matleveranser och om USA:s och Guadiós plan för utländsk intervention.
Nästa artikelKonsekvenser av ett kärnvapenkrig mellan Indien och Pakistan
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

6 KOMMENTARER

  1. Inget att förvånas över att Bernie har sålt sig själv till bankirvampyrernas agenda – i slut ändan it’s all about the Benjamins.

  2. Den första och viktigaste frågan man ska ställa till alla i USA som aspirera blir president, kongressledamot, stadsfullmäktige, mm. blir: ”Är du till salu eller ej?” Bernie har svarat ”ja” på den frågan…

  3. Och fler faller in på samma ruttna spår, Amnesty går ärenden igen ! ”NGO’s” liksom ’filantroper’ i klump har blivit symboler för en ny typ av ’ombudsman’ – så var det med det ! 5 vita hjälmar av 5 på att psykopater sitter i ledningen och räknar slantarna.

    How Amnesty International is reinforcing Trump’s regime-change propaganda against Venezuela.
    https://twitter.com/TheCanaryUK/status/1100447906509803520

  4. Sanningar från rt, varje dag påminner de. Bernie Sanders har redan fått sitt inhemska nickname; ”BS” Antagligen inte påhittat hos agitprop, utan på tusen gator i USA samtidigt.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here