Scott Ritter om kriget i Ukraina

5
1965

Vi har tidigare publicerat flera artiklar av Scott Ritter, före detta marinkårssoldat och före detta vapeninspektör i Irak. Artiklar av Scott Ritter. Här kommer en ny. Här på Ron Paul Institute. Vad tycks?

Föregående artikelNATO-Sveriges verklighet sätter nu politikens och medias bedrägeri av svenskarna i relief
Nästa artikelVapen för seger över Ryssland? Nej, mycket säljs vidare!
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

5 KOMMENTARER

 1. Tack för detta inslag! Vilken fantastisk man. Humor och politisk klarhet utöver det vanliga. Han får med det mesta av vikt. Jag känner att något litet av det Ritter sa måste jag skriva ner. Biden is a joke, bara det och Nato är ett problem. Ritter är så säker på Rysslands och mot slutet också Kinas styrka att han utan tvekan kan säga att jänkarna och Europa will lose the war mot ryssarna. Det känns mycket bra. Intressant var hans beröm till det professionella ryska försvaret/styrkorna. De har avtal, sa han. Det har inte jänkarna. När nu USA-imperialisterna åker runt och lovar även stöd till Taiwan vs Kina blir det riktigt allvarligt. Det kan framgent innebära – om jänkarna håller det de lovat – att 60-80 000 soldater dödas i månaden. Om det blir krig. Då blir det stora problem. Detta fattar inte jänkarna men inte heller Nato-folket inklusive den svenska borgarregeringen. De är på mycket hal is.

  Tack snälla Global Politic för detta!

 2. Fyfan vilken skön snubbe 👍 Mera av detta.Jo helt sant håller med. Usa är sjunkande skepp som ALDRIG har chans mot vare sej Ryssland eller Kina men fortsätter lägga näsan i blött och förvärra ALLT till de farligaste. Detta va så bra. Kina, Ryssland, dom vidriga medierna som hjärntvättar folket (Usa) inräknat.Dom KORKADE ledarna med Biden i spetsen.Går jänkarna till krig mot Ryssland eller Kina vilket börjar se ut så,när man ser ALLA KORKADE beslut som tas på löpande band. Då talar vi ALDRIG om att de blir (Afghanistan förluster för Usa)De blir katastrofalt utan dess like,och direkten enkelt med höga 5siffriga dödsfall för Usa soldaterna. Så dom ångrar sej för INGET och HELT onödan.Trots de finns inga vinnare,bara död,elände och katastrofalt för oss alla

 3. Det är inte ofta man får se en f d högt uppsatt militär, som så tydligt pekar på att krig är det mest idiotiska vi människor överhuvudtaget kan syssla med. Inte minst i en tid då naturresurser börjar tryta och medvetenheten om miljö och klimat ökar för var dag. Det är naturligtvis rent vansinne med den slags förödelse som krig frambringar. Inte bara för infrastruktur, människor, djur och natur, utan lika mycket för vårt själsliga välbefinnande.

 4. Ritter Scott är en duktig militär analytiker. Han är ärlig och säger vad han tycker utan att ta hänsyn till något lands politiska agenda.Nedan hans tal i en kort video, den finns dubbat på ryska på youtube. Han talar klarspråk om Azov, och hur idiotiskt att sända avancerade vapen till ett av Europas mest korrupta länder.

  ”Ukraina är ett av de mest korrupta länderna i Europa, deras armé består inte bara av professionella soldater, reservister utan även av kriminella element som Azov regementet och andra nationella band som mer liknar radikala gäng än aktiva soldater.

  Inte förvånande att en del av dessa vapen försvinner till den svarta marknaden.
  Plötsligt har USA ett problem, ett politiskt problem, för man beväpnar inte bara Ukraina utan varje terroristorganisation i världen. Alla som vill begå ett politiskt mord, eller enbart leka mördare. Alla som vill ha ett vapen.

  Nu har USA och Nato börjat kontrollera vapnen, men det är försent, de är redan ute på marknaden.

  USA och Europa kommer att få betala priset för att ha skickat de mest avancerade vapnen i världen, till det mest korrupta landet i Europa.

  https://www.youtube.com/watch?v=WRDrIqtdUlY

 5. Scott Ritter är en desinformatör, precis som Dr David Martin och knäppjöken Benjamin Fulford m fl. Ingenting av allt Scott R förutspått har förverkligats, kriget skulle ju vara slut i somras hette det bl a.! Putin styrs av Rothschild och precis som i alla tidigare krig, konflikter och kriser kontrollerar Rothschilds bägge sidor för att uppnå önskat slutresultat. Hade Putin varit emot WEF och globalisterna skulle kriget varit slut redan i mars, men vill man säkerställa Europa och USA hamnar i totalt ekonomiskt förfall utan vare sig energi och livsmedel så håller man ”kriget” igång så länge som möjligt.
  Trump och FBIs raid på Mar-a-lago visar tydligt han också är del av WEF , tyvärr. Raiden har ökat hans popularitet enormt, tillfällighet? Knappast. Varför anser Trump ”vaccinet” fortfarande är enda rätta vägen ? Hur stor är sannolikheten hans förra fru Ivanka dog en naturlig död? Vem besökte Epsteins paradise island om inte Trump. Varför är inte Hunter Biden i fängelse och varför har ingen på Ghislaine Maxwells lista dragits inför rätta och varför är inte Trump drivande i frågan?

  https://winepressnews.com/2021/06/19/remember-when-trump-spoke-at-the-world-economic-forum-with-his-good-friend-klaus-schwab/

  Kommer globalisterna eller KM Khazarian Mafia lyckas knäcka dollarn och världsekonomierna för att införa digital valuta samt socialt kreditsystem är vår frihet ett minne blott.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here