SD vill hissa den israeliska apartheid- och mördarregeringens flagga på Rosenbad.

8
1829

För första gången publicerar jag nu en artikel från ”Fria Tider”, efter tips från en läsare. SD-kravet: Hissa Israels flagga över Rosenbad.. Att SD accepterar Israels apartheid och rasism är kanske inte så överraskande. Man accepterar även Israels brutalitet och dess bosättningar på ockuperad mark.

Väntar Du en markering från M, KD eller L? Vänta på!

Utdrag ur artikeln.

Sverigedemokraterna vill att den svenska regeringens högkvarter på Rosenbad ska hissa Israels flagga. Nu anklagas partiet för att bryta mot sin egen politik om främmande staters flaggor.

På sociala medier har utländska regeringar hyllats av svenska liberaler efter att ha hissat Israels flagga på sina regeringsbyggnader under den pågående konflikten med Palestina.

Hittills har 145 personer på den palestinska sidan rapporterats dödade, varav 41 barn. Israel har rapporterat tio döda, varav två barn.

SD-toppen Mattias Karlsson skriver att ”SD:s Björn Söder har skickat in en begäran om detta till regeringen. Håll inte andan i väntan på att det skall ske dock…”

Förra SD-toppen Patrik Ehn hänvisar till Sverigedemokraternas egen policytext om flaggor där det står att ”myndigheter endast ska föra den svenska flaggan, eventuella gästflaggor och myndighetsspecifika flaggor”.

Föregående artikelIsraels illusion av normalitet kollapsar: Maj 2021
Nästa artikelHur behandlas egentligen en ukrainare på stan i Moskva?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

8 KOMMENTARER

 1. Absolut ingen markering från L
  Folkpartiet Liberalerna har alltid stått på Israels sida.
  Varför får nutidshistoriker berätta.
  Liberalerna är dessutom internationella så främmande nations flaggor i våra flaggstänger lär inte vara något problematiskt.
  Bara de själva får välja vilka flaggor förstås.
  Alla nationalsymboler lär inte var lika värda i en liberals ögon.

  Israel lär inte vara något problem för kristna demokrater. Så ingen markering därifrån.
  Moderaterna vet jag inte men troligtvis ingen markering där heller.

  Markering att vänta från maktpartiet Socialdemokraterna absolut.
  Därför de flesta vet nog vilken väg deras kristna broderskapsrörelse tagit.

  https://www.youtube.com/watch?v=skV-dfR5W34

 2. Logiken blir lite konstig om man ser till SD:s politik. Å ena sidan skulle man kunna peka på Palestina och säga ”se vad som händer om mängder av våldsamma invandrare översvämmar lokalbefolkningen, sånt vill vi undvika i Sverige!”.

  Men det finns en annan logik: Nu har SD låt oss säga lite ’problematiska’ rötter, och måste till varje pris (eller nästan varje pris i alla fall) undvika anklagelser om fientlighet mot judar. Därför är det i det här fallet politiskt bekvämast att ta de våldsamma invandrarnas parti och koncentrera sig på att deras offer ofta är muslimer och därmed skyldiga (kristna palestinier försvinner ur alla resonemang naturligtvis). Det där med israeliska flaggan är egentligen en godhetssignal som inte kostar något. – Fast jag är lite tveksam till att den här logiska akrobatiken i längden kommer att fungera för SD.

  • Kristna överlag har en besvärlig situation i den här delen av världen.
   Jag tror vi har svårt att föreställa oss det.
   Nu har jag inte träffat så många flyktingar och migranter men några av dem har faktiskt varit kristna personer som flytt sitt hemland när det blivit för hårt ansatta av religiöst förtryck.
   Alltför lite handlar om kristnas situation i Mellanöstern men jag vet bara inte varför när idag minoriteters förutsättningar överlag blivit så viktiga. I varje fall i vårt land Sverige.
   Men man kan fråga sig vart denna trend egentligen börjat.
   Får man gissa på USA?
   Det är mycket som kommer därifrån. Mer än man tror.

 3. Jag kräver att Palestinas flagga hissas på Rosenbad. För att markera stödet till kampen mot apartheid och rasismen.

  • Palestinas flagga hissas på det nu rödgröna regeringskansliet Rosenbad?

   Mycket bra förslag!
   Du har mitt fullaste stöd.
   Men dessvärre tror jag inte det kommer bli så 🙁

 4. Det är väl klart att rasisternas ansamling SD ger sitt fulla stöd till apartheid- och barnmördare regimen israel!
  Vi vet att bland SDs toppar finns sionister. Vi vet att SD:s toppar signerade Jerusalem deklarationen (2009) tillsammans med andra Europeiska rasistiska och nynazistiska partier där de lovar att försvara israel (inte Sverige utan israel!). För SD har apartheid- och barnamördare regimen israels flagga mer betydelse än den svenska dito.

 5. 60 barn, 34 kvinnor och mer än 130 män har slaktats av apartheid- och barna mördarregimen israel under veckan som gick.

  3 av de dödade kvinnor var dessutom gravida!

  Att världen önskar apartheid israels förintelse är inte ett dugg konstigt utan det är resultatet av sionisternas otaliga krigsbrott, grymheter och utstuderat brutaliteter. Världen har också insett att så länge apartheid israel finns så lär MÖ aldrig få varaktig fred. Ska världen få freed eller ska ”utvalda” skit hålla på hota vår existens ? Svaret är givet! På dessa satans mördar sionister!

  https://electronicintifada.net/blogs/tamara-nassar/israel-kills-children-doctors-horrific-nighttime-massacre

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here