Vad händer i Syrien? Möte 25/11 kl 14. Två färska resor och möte med president al-Assad

2
1010

“Vad händer i Syrien – rapport från två färska resor och möte med president al-Assad”. Vad tycker folk? Hur har dom det?

Datum: Söndag 25 november kl.14:00-16:00.
Adress: Pontonjärsgatan 36 B, Stockholm. T-bana: Fridhemsplan.
Agneta Norberg: Sveriges fredsråd och Föreningen Syriensolidaritets styrelse. Berättar om sin resa till Världsfredsrådets möte i Damaskus i oktober.
Talal Imam: Ledamot i styrelsen för Föreningen Syriensolidaritet och för Folket i Bild Kulturfront. Berättar och visar bilder från sin resa och besök hos släktingar.

Arrangör: Föreningen Syriensolidaritet.

Välkomna till detta offentliga möte om Syrien!

Fri entré.

Föregående artikelSvenska militära insatsen i Afghanistan, Irak och Syrien. ABF 24/11 kl 16
Nästa artikelÄr den röda vågen en trend i stil med pushup-behån?
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

2 KOMMENTARER

 1. Robert F. Kennedy Jr. skrev en mycket intressant artikel, i http://www.politico.eu som beskriver hans historiska åsiktbakgrunden, varför västvärlden så ivrigt arbetade för en regim change in Syrien. Man gjorde allt men misslyckades, p.g.a. att Ryssland hjälpte syrianerna att bekämpa rebellerna. Det hela var inget inbördeskrig utan ett proxi krig, där Saudi Arabien, Quatar, USA, UK och Frankrike stod bakom.
  Hela websidan kan du få med nedanstående länk
  https://www.politico.eu/article/why-the-arabs-dont-want-us-in-syria-mideast-conflict-oil-intervention/

 2. Vilka de egentliga terrorister är avslöjas här av Eva Bartlett – en mycket respekterat och äkta journalist till skillnad från de festa västerländska dito.
  https://21stcenturywire.com/2018/11/23/war-on-syria-a-manufactured-revolution-and-fake-media-narratives/

  Ryssland har skickat några halshugga-terrorister till helvetet för ett träff med deras skapare. Kemattacken mot Aleppo som skulle uppföljts av flera sådana. Nu har Ryssland jämkas dessa jihadister-för-israel med marken. Det bli flaggan på halvstång i Hell Aviv i morgon.

  https://www.rt.com/news/444830-russian-airstrike-militants-idlib/
  https://sputniknews.com/middleeast/201811251070115109-intelligence-idlib-attack-aleppo/

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here