Vad händer i Syrien? Möte 25/11 kl 14. Två färska resor och möte med president al-Assad

2
408

“Vad händer i Syrien – rapport från två färska resor och möte med president al-Assad”. Vad tycker folk? Hur har dom det?

Datum: Söndag 25 november kl.14:00-16:00.
Adress: Pontonjärsgatan 36 B, Stockholm. T-bana: Fridhemsplan.
Agneta Norberg: Sveriges fredsråd och Föreningen Syriensolidaritets styrelse. Berättar om sin resa till Världsfredsrådets möte i Damaskus i oktober.
Talal Imam: Ledamot i styrelsen för Föreningen Syriensolidaritet och för Folket i Bild Kulturfront. Berättar och visar bilder från sin resa och besök hos släktingar.

Arrangör: Föreningen Syriensolidaritet.

Välkomna till detta offentliga möte om Syrien!

Fri entré.

2 COMMENTS

 1. Robert F. Kennedy Jr. skrev en mycket intressant artikel, i http://www.politico.eu som beskriver hans historiska åsiktbakgrunden, varför västvärlden så ivrigt arbetade för en regim change in Syrien. Man gjorde allt men misslyckades, p.g.a. att Ryssland hjälpte syrianerna att bekämpa rebellerna. Det hela var inget inbördeskrig utan ett proxi krig, där Saudi Arabien, Quatar, USA, UK och Frankrike stod bakom.
  Hela websidan kan du få med nedanstående länk
  https://www.politico.eu/article/why-the-arabs-dont-want-us-in-syria-mideast-conflict-oil-intervention/

 2. Vilka de egentliga terrorister är avslöjas här av Eva Bartlett – en mycket respekterat och äkta journalist till skillnad från de festa västerländska dito.
  https://21stcenturywire.com/2018/11/23/war-on-syria-a-manufactured-revolution-and-fake-media-narratives/

  Ryssland har skickat några halshugga-terrorister till helvetet för ett träff med deras skapare. Kemattacken mot Aleppo som skulle uppföljts av flera sådana. Nu har Ryssland jämkas dessa jihadister-för-israel med marken. Det bli flaggan på halvstång i Hell Aviv i morgon.

  https://www.rt.com/news/444830-russian-airstrike-militants-idlib/
  https://sputniknews.com/middleeast/201811251070115109-intelligence-idlib-attack-aleppo/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here