Valfusk i USA? Vad visar röstmaskinerna?

21
4232
Valmaskiner USA. Dominion har orange färg och ES och S har blå färg Källa: Penn Warton.

Denna artikel från 17/11 har letats upp och översatts av Rolf Nilsson. Notera också länkarna under ”Artiklar om valmaskinerna” längst ned.

Den har publicerats på UNZ: The “Dominion” of Election Fraud?
…Exposing the Dominion Voting Machines.
och är skriven av Brett Redmayne-Titley. Denne har författat och publicerat över 180 fördjupande artiklar under de senaste tolv åren. Många har översatts och publicerats över hela världen. Han kan nås på: live-on-scene ((at)) gmx.com. Tidigare artiklar kan ses i hans arkiv: här.

Att diskussionen inte är avgjord nu drygt 3 dagar efter artikelns publicering framgår av senare artiklar i bl.a. svensk press:
Aftonbladet: När blir valet i USA egentligen klart?
SvT: Trump sparkar Krebs, chef för Homeland Security, som tillbakavisat påståenden om valfusk.
Yle: Trump begär omräkningar i Wisconsin – kampanjen får stå för fiolerna.
Euronews: US presidential election: Georgia hand tally of votes complete, Biden wins state.

19/11 skarp kritik: ”Genom att ljuga systematiskt och utmåla medierna som folkets fiende har Donald Trump vilselett och ökat den djupa splittring som redan fanns i det amerikanska samhället. När nu självaste presidenten, och hans partikamrater, på falska grunder dessutom hävdar att valförlusten beror på fusk, är syftet att allvarligt skada USA:s demokrati.”

DN skriver 20/11 kl 15.40 ”Donald Trump vägrar erkänna Joe Biden som tillträdande president och saboterar därmed en ritual i den amerikanska demokratin: den fredliga överlämningen av regeringsmakten. För 12 år sedan, när George W Bush överlämnade Vita huset till Barack Obama, betedde sig den republikanska presidenten mer ansvarsfullt.”

 

 


Valfusk i USA? Vad visar röstmaskinerna?

”Upprätthållandet av amerikanernas konstitutionella rättigheter borde inte bero på godtycke och en ytlig etik hos en handfull företag med goda förbindelser … som har undanhållit information från kongressen, ljugit för kongressen och har ett tveksamt omdöme när det gäller säkerhet …”

-Sen. Ron Wyden (D-Ore)

För knappt två veckor sedan möttes anklagelserna om att USA: s presidentval 2020 hade riggats på uppdrag av DNC: s presidentkandidat Joe Biden med nästan total skepsis. Den senaste veckan kan ha förändrat det.

I en artikel måndagen den 9 november undersökte författaren problemen med sammanräkningen av poströsterna i de fem viktigaste nyckelstaterna (swing states) och de juridiska och lagstiftande utmaningarna för dem inklusive omräkning och SCOTUS-ingripande (The Supreme Court of the United States) från Högsta domstolen i Pennsylvania.

Ämnet för påstådda DNC-valbedrägerier (Democratic National Committé) har nu flyttats till en undersökning av de maskiner som räknar varje röst och ger valresultaten.

Väljaren ska förmås att tro att Joe Biden besegrade Trump men samtidigt förlorade platser i USA: s kongress och statliga lagstiftande församlingar. Detta är möjligt men mycket osannolikt.

Den 17 november, som förberedelse för ett åtal mot flera stater på grund av valresultat som skapats av dessa röstmaskiner, sade Trumps advokat och före detta assisterande amerikanska advokat Sidney Powell så här:

”De måste undersöka sannolikheten för att 3% av röstetalet har ändrats i de röster som avgavs före valet och som samlades in digitalt med hjälp av ’Hammer’-programmet och programvaran ’Scorecard’. Det skulle ha inneburit en massiv förändring av omröstningen. ”

Här börjar den undersökningen. Som visas finns det verkligen anledning till oro.

Siffror ljuger inte. Bevis som hittills lagt fram tyder på att röstmaskiner gör det, särskilt de som sålts av Dominion Voting Systems Inc. När den tredje delen av denna kronologi börjar har det nu blivit uppenbart att Trumps kampanjstab förväntade sig valfusk. De har sedan dess väldigt snabbt väckt åtal i Arizona (AZ), Georgia (GA), Michigan (MI), Pennsylvania (PA), Wisconsin (WI) och Nevada (NV). De flesta av de här nyheterna handlade emellertid först bara om poströsterna.

Ur Trumps perspektiv behövs 87.804 röster (WI-20.540; GA-14.045; PA-53.219) för att vända valet. MI är den tuffaste och där leder Biden med rapporterade 146,123 röster.

Intressant är att beträffande siffrorna i varje delstat och Arizona – är resultaten från Dominion röstmaskinerna som är omtvistade. Medan förfarandena angående poströstningarna kan ge en omkastning av kanske tusentals röster, kan problem med Dominion-maskinerna, om det bevisas, handla om hundratusentals röster. Eller mer.
I veckan som gått dyker bevis upp.

I dagarna före valet 2020 begravdes viktiga nyheter.

Före 2020: Varningsskyltar.

I dagarna före valet 2020 begravdes viktiga nyheter. Den 30 september redogjorde en rapport i Philadelphia Inquirer [https://www.inquirer.com/politics/election/philadelphia-election-trump-equipment-stolen-usb-laptop-20200930.html] för att ”en bärbar dator och flera minnesstickor” som användes för att programmera Dominion-röstmaskiner i Philadelphia på ett mystiskt vis försvann.

Men dubier beträffande Dominion hade börjat långt tidigare.

Den amerikanska konstitutionen lämnar valhanteringen till statliga och lokala tjänstemän, så röstningssystem och protokoll varierar mellan tusentals olika jurisdiktioner. Delvis av denna anledning inleddes under 2019 en utredning av senatorerna Amy Klobuchar (D-Minn.), Elizabeth Warren (D-Mass.), Ron Wyden (D-Ore.) och andra demokratiska kongressledamöter omkring de tre största leverantörerna i USA för digitala röstmaskiner, Dominion Voting Systems, Election Systems & Software, and Hart InterCivic. Tillsammans har de över 92% av den amerikanska marknaden för röstmaskiner.

I granskningen skrev senatskommittén till alla tre företagen [https://www.warren.senate.gov/oversight/letters/warren-klobuchar-wyden-and-pocan-investigate-vulnerabilities-and-shortcomings-of-election-technology-industry-with-ties-to-private-equity ] och sa bland annat:

”(Vi) är oroliga över omfattningen och effekten av privata aktiebolags investeringar … inklusive inom industrin för valteknologi – en integrerad del av vår nations demokratiska process … Dessa problem hotar integriteten i våra val och visar vikten av valsystem, som är starka, hållbara och inte sårbara för attacker. ”

Kommittén avslöjade att Dominion-maskinerna var sårbara för intern hackning och internet-hackning. Eftersom alla dessa maskiner kommunicerar röstantalet via trådlöst digitalt modem, blir en extern inblandning bara alltför möjlig. Ytterligare oro framfördes i NBC-nyheterna [https://www.nbcnews.com/news/all/chinese-parts-hidden-ownership-growing-scrutiny-inside-america-s-biggest-n1104516] mycket tidigt under 2020.

I delstaten Texas [https://www.sos.texas.gov/elections/forms/sysexam/dominion-d-suite-5.5-a.pdf ] avvisades, långt före valet 2020, Dominion Voting Systems och deras egen programvara ”Dominion Democracy Suite 5.5” tre gånger. Från sammanfattningen:

”Rapporterna identifierade flera hårdvaru- och mjukvaruproblem som hindrar Texas State State Secretary från att fastställa att Democracy Suite 5.5-A-systemet uppfyller vart och ett av röstsystemets krav … Specifikt, [om] systemet är lämpligt för avsett ändamål; fungerar effektivt och exakt; och är säkert från bedräglig eller obehörig manipulation. ”
En rapport från Brennan Center for Justice från 2019 [https://apnews.com/article/4fe79d4ef9ff487f97f0bc3981cf7fd0] framhöll en brist på leverantörsansvar, vilket gav upphov till denna oro från kongressen om röstmaskiner i allmänhet, enligt Associated Press [https://apnews.com/article/3e453e6ed960a64e7d5d7a89081e96c6].

Tidigare federala försök under 2018 att reglera användandet av röstningsmaskiner var fruktlösa, eftersom vissa delstatliga valtjänstemän och Vita huset motsatte sig detta på grund av att det skulle inkräkta på delstaternas rättigheter.

En försiktig åtgärd som hade ett visst stöd från båda partierna (S. 2593 i 115: e kongressen [https://www.bgov.com/us_legislation/6538357383405240361] ) kom ingenvart. Detta lagförslag, som presenterades av senator James Lankford (R-Okla.) skulle ha krävt att röstmaskinerna skulle göra en utskrift där valtjänstemännen kunde bekräfta elektroniska röster. Lankford och Wyden hade sagt att de avsåg att föreslå återinförandet av spårbara dokument. Det gjordes inte.

Penn Wharton Public Policy Initiative publicerade en rapport [https://trustthevote.org/wp-content/uploads/2017/03/2017-whartonoset_industryreport.pdf ] som klargjorde deras försök att undersöka Dominion och andra tillverkare av röstmaskiner:

”En del av utmaningen … är att det är svårt att sammanställa ens grundläggande fakta om det. Industrin tjänar uppskattningsvis 300 miljoner dollar i intäkter årligen … domineras av tre företag … [och] begränsar mängden information som är offentligt tillgänglig om deras verksamhet och ekonomiska resultat. ”

Icke desto mindre kom republikaner och demokrater överens om i ett lagförslag 2018 (offentlig lag 115-141 [https://www.bgov.com/us_legislation/6399898878290952199]) att fördela 380 miljoner dollar mellan staterna  för uppgraderingar av röstningssystemet. Georgias lagstiftare godkände också en plan för att spendera så mycket som 150 miljoner dollar på utrustning som fortfarande är möjlig att hacka enligt cybersäkerhetsforskare [https://www.politico.com/story/2019/03/28/georgia-voting-machines-safe-1241033] . Det mesta av den utrustningen levererades av Dominion.

Enligt Business Insider [https://www.businessinsider.com/georgia-behind-the-scenes-look-ballot-counting-in-gwinnett-county-2020-11 ] blev Georgia ”den enda staten i landet förra året som gick igenom hela sitt valsystem och betalade Denver-baserade Dominion Voting Systems 106 miljoner dollar för nya röstmaskiner, skrivare och skannrar. ”

NY Times rapporterade att vissa demokrater i Georgias lagstiftande församling motsatte sig att köpa Dominion-systemet och det finns ”en del bevis för att tung lobbying och försäljningstaktik har spelat en roll i att man valt att använda dem i Georgia och på andra håll.”

I det livligt ifrågasatta Georgia-valet, redogjorde, under testkörningen 2019, en nu borttagen artikel i Atlanta Journal Constitution [https://web.archive.org/web/20200616111812/https:/www.ajc.com/news/state–regional-govt–politics/problem-with-new-election-equipment-delays-voting-georgia-counties/vxltEshk0grck0uJiWA5RM/] för ”ett problem” som dykt upp när sex län testade Dominion-systemet. Problemet uppstod i minst fyra av de sex länen där det nya röstningssystemet [https://web.archive.org/web/20200616111812/https:/www.ajc.com/news/state–regional-govt–politics/georgia-bets-new-voting-system-amid-high-stakes-election/XVR7Jw5i1J7MiZ11O8xUZK/] testades [https://web.archive.org/web/20200616111812/https:/www.ajc.com/news/state–regional-govt–politics/voters-finish-first-test-new-georgia-voting-machines/cbt6ywPxQibHFFcwMqBWLM/] innan det användes i hela delstaten under primärvalet den 24 mars. Problemen var inte åtgärdade inför datumet för primärvalet, vilket flyttades till juni på grund av koronaviruspandemin. Enligt New York Times [https://www.nytimes.com/2020/06/09/us/politics/atlanta-voting-georgia-primary.html] :

”Georgias delstatliga primärval på tisdagen blev överväldigat av en fullskalig härdsmälta i det nya röstningssystemet … Mängder av nya, av delstaten beställda röstningsmaskiner, rapporterades saknade eller fungera felaktigt, och timslånga köer uppstod vid vallokaler över hela Georgia. En del människor gav upp och lämnade innan de hade röstat… Övervägande svarta områden upplevde några av de värsta problemen.”

Vad är Dominion?

Dominion Voting Systems är ett företag från Toronto, Kanada [https://heavy.com/tag/canada/] , som har sitt huvudkontor i Denver, Colorado, och är ett av de tre stora företagen som tillhandahåller röstmaskiner vid amerikanska val. De andra är Election Systems & Software och Hart InterCivic med ES&C i topp och Dominion som nummer två.

I en ansökan från 2014 [https://votingsystems.cdn.sos.ca.gov/dominion-voting/part-2.pdf] , som lämnats in till delstaten Kalifornien, sägs att Dominion grundades 2003 i Kanada och 2009 flyttade till USA. Dess huvudansvariga listades som John Poulos, VD; Ian MacVicar, ekonomichef; och James Hoover, vice vd för produktionen. Dominion Voting Systems [https://www.dominionvoting.com/] , säger sig arbeta med 1300 röstningsområden inklusive nio av de 20 största länen i landet.

Dominion producerade programvaran som används i MI, GA och alla återstående stater i fråga.

Liksom många andra företag köpte Dominion sig inflytande i kongressen. Bloomberg rapporterade i april förra året att Dominion anlitade lobbyföretaget Brownstein Farber Hyatt & Schreck. Talman Nancy Pelosis tidigare stabschef, Nadeam Elshami, är en av lobbyisterna för det företaget.

På delstatsnivå sysselsätter Dominion åtta registrerade lobbyister bara i GA. De inkluderar Lewis Abit Massey [https://en.wikipedia.org/wiki/Lewis_A._Massey], en före detta demokratisk utrikesminister i Georgia, och Jared Thomas, tidigare stabschef för republikanska guvernören Brian Kemp.

ES&S har också en egen lobbyinsats där man nyligen lade till Peck Madigan Jones till tidigare anlitade lobbyföretaget Vectre Corp.
ES&S betalade Vectre 80 000 dollar enbart under de senaste tre månaderna 2018. Enligt Washington Post rapporterade Dominion också att man donerade mellan $ 25,001- $ 50,000 till Clinton Foundation. Varför till Clinton Foundation?

https://www.unz.com/wp-content/uploads/2020/11/DominionFraud.png

Nyhetssidan Truthout rapporterade [https://truthout.org/articles/mcconnell-blocks-election-security-takes-checks-from-voting-machine-lobbyists/] att Dominion ”nyligen förvärvades av New York-baserade hedgefonden Staple Street Capital.” En styrelseledamot i Staple Street Capital, William Earl Kennard [http://staplestreetcapital.com/Team/Board] , är en tidigare ambassadör i EU som utnämndes till den positionen av Barack Obama [https://www.yale.edu/board-trustees/current-trustees/william-kennard] . År 2018 tillkännagav Dominion offentligt [https://www.prnewswire.com/news-releases/dominion-voting-systems-acquired-by-its-management-team-and-staple-street-capital-300681752.html] att det hade förvärvats av dess ledningsgrupp och Staple Street Capital.

Intressant nog rapporterade Deadline den 6 november att Kennard utsågs [https://deadline.com/2020/11/warnermedia-parent-att-names-william-kennard-former-fcc-chief-chairman-1234610589/] till styrelsen för WarnerMedia, moderbolaget till AT&T, som äger CNN [https://commercial.cnn.com/warnermedia-campaign].

Under 2012 tjänade Dominion 44 miljoner dollar. De listade sina adresser för tillverkning och utveckling som Toronto; Belgrad, Serbien; Denver; Plano, Texas; och Baldwin Park, Kalifornien. En förteckning 2020 [http://search.sunbiz.org/Inquiry/CorporationSearch/GetDocument?aggregateId=forp-f10000002526-eb521528-41e2-4029-a7f9-3de35a7bc981&transactionId=f10000002526-acd58b31-2ee9-4953-a1b6-6bfdae3db711&formatType=PDF ] uppger som registrerad agent Cogency Global [https://www.cogencyglobal.com/?utm_term=cogencyglobal&utm_campaign=COGENCY+GLOBAL&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=7126412357&hsa_cam=1359557271&hsa_grp=56058114644&hsa_ad=398184002368&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-442015030966&hsa_kw=cogencyglobal&hsa_mt=b&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gclid=Cj0KCQiAy579BRCPARIsAB6QoIZwI2XDg1pNk4BHpMT0lo99uLvevVLghunnRscCTL7pkYKQz7IQJG8aAixxEALw_wcB ] i Florida. Som styrelsemedlemmar uppgavs Hootan Yaghoobzadeh [https://www.linkedin.com/in/hootanyaghoobzadeh/] från Staple Street Capital, Stephen Owens [http://staplestreetcapital.com/Team] , även från Staple Street och Benjamin Humphreys.
Yaghoobzadeh och Owens har båda tidigare band till Carlyle Group-värdepappersföretaget. 2015 var Carlyle världens största private equity-företag.

”Problem (Glitch)”
Utöver rapporterna om problem med poströstningarna, i efterdyningarna av valet för två veckor sedan, har de oberoende rapporterna om oegentligheter med röstmaskiner i kombination utvecklat allvarliga dubier över Dominion och deras programvara ”Democracy Suite 5.5.” Alla dessa problem gynnade Biden, aldrig Trump.
Först under tisdagen, tidigt på morgonen, gav Dominion-maskiner felaktigt den demokratiska kandidaten Joe Biden 3000 plusröster i Antrim County, MI [https://noqreport.com/2020/11/06/michigan-is-back-in-play-after-software-glitch-correction-returns-votes-to-president-trump/] . Efter en manuell omräkning av rösterna publicerade tjänstemän uppdaterade resultat som visade att president Trump vann länet med 9 783 röster, vilket utgör 56,46% av de avgivna rösterna. Joe Biden fick 7289 röster eller 42,07%. CNN ”went blue” för Biden innan felet upptäcktes.

Eftersom maskinresultatet, som är fullständigt matematiskt frikopplat från den manuella räkningen, har Antrim County-tjänstemän lagt skulden på länets valprogramvara för att det totala antalet räknade röster inte matchade räkneremsan.

I Oakland County, Michigan överförde, enligt Royal Oak Tribune, ytterligare en ’glitch’ i ett helt annat omröstningssystem, Hart Intercivic, 1 200 republikanska röster till demokraterna. Omföringen gjorde från början att landskommissionär Adam Kochenderfer förlorade. När problemet hittades och rösterna tilldelades korrekt gick Kochenderfer från att förlora med 100 röster till att vinna med över 1100. Hart använder sitt eget system som heter Verity. Elva Michigan-län använder Harts system

I GA uppgav statliga tjänstemän att väljarna under ett par timmar inte kunde rösta maskinellt i Morgan och Spalding län efter att de elektroniska enheterna kraschat. Som svar på förseningarna förlängde överdomstolens domare W. Fletcher Sams omröstningen till 23:00.

Företagen ”laddade upp något igår kväll, vilket inte är normalt, och det orsakade ett problem (glitch)”, säger Marcia Ridley, valhandledare vid valet i Spalding County. Ridley sa att en representant från Dominion ringde henne efter att valarbetare börjat få problem med utrustningen tisdag morgon och sa att problemet berodde på en överföring till maskinerna över natten av en av deras tekniker. Enligt Ridley,

”Det är något som de aldrig gör. Jag har aldrig sett dem överföra något dagen före valet. ”

Det finns en anledning till Ridleys iakttagelse. Enligt GA-lag ska maskinerna vara certifierade för korrekt användning av delstaten före valdagen. Hur var det möjligt när Dominion laddade upp okända data under den natten?

Denna fråga kan vara långt ifrån klar i GA. Trump har redan ansökt om ett föreläggande, utifrån en statlig regel, som säger att, ”Dessa rösttabulatorfel är ett mekaniskt fel som enligt MCL 168.831-168.839 kräver ett” specialval ”i de drabbade valdistrikten.” Nyckelordet här är valdistrikten. Flertal.

I Oakland County Michigan resulterade Dominion-maskinfel i att en demokrat felaktigt förklarades som vinnare i ett kommissionärsval med 104 röster – bara för att platsen återgick till till den rättmätiga republikanska kandidaten efter att felet upptäcktes.

Ännu viktigare, Wisconsin-rapporter kom in som visade att röstetalen för Rock County tycktes bytas mellan president Trump och Joe Biden. 9 516 röster togs bort från president Trump och flyttades till Joe Biden. Om det här stämmer, skulle bytet av 19 032 röster nästan av sig självt utplåna Bidens 20 540 inrapporterade ledning i röstantal i Wisconsin och därmed hans elektorsröster.

Pennsylvania och dess tjugo elektorsröster är också starkt ifrågasatta. Dominion-maskiner används i Armstrong, Carbon, Clarion, Crawford, Dauphin, Delaware, Erie, Fayette, Fulton, Luzerne, Montgomery, Pike, Warren, och York län.

Senator Kristin Phillips-Hill, R-York, säger att hon började få samtal strax efter att vallokalerna öppnade tisdag morgon om att maskinerna hängde upp sig och orsakade förseningar.

Phillips lyfte också fram ett annat problem. ”Om den valsedeln/rösten till exempel avvisas, om det avgavs för många röster (ogiltiga) för länskommissionären, och den omröstningen avvisades, har den personen inget sätt att få reda på att deras röst har ogiltigförklarats. Det är inte acceptabelt”, sade hon.

På grund av förseningar i Dominion-maskinerna erkände PA: s valtjänstemän att om valsedlarna inte omedelbart kunde skannas av maskinerna, lagrades dessa valsedlar i stället så att de kunde räknas senare i ”nödlådor som kommer att skannas i vallokalerna.”

Dessa ”lagrade” röster blev inte alltid skannades. Republikanska partiet (GOP) i Pennsylvania var tvunget att väcka åtal [https://www.fox43.com/article/news/pa-gop-files-request-for-injunctive-relief-regarding-voting-and-ballot-concerns-in-york-county/521-9c41ed46-2139-4357-8ee3-224ea20381ac] för att säkerställa att alla omröstningar i York County blev räknade. Dessa valsedlar hade placerats i resväskor som snabbt togs omhand av Dominion och ingen skannades.

AZ rapporterar också problem. Dominions webbplats skryter: ”Arizona:” Betjänar 2,2 miljoner Maricopa County-väljare med Democracy Suite 5.5 … ”

Japp. Maricopa County. Det omtvistade länet där Arizona GOP-ordförande Rae Chorenky den här veckan tvingades avgå efter att ha misslyckats med att underteckna det nödvändiga ’Certificate of Accuracy’ för Dominion röstmaskiner.

Bekymren växer.

Den viktigaste svårigheten i att undersöka eventuella valbedrägerier från Dominion och eventuellt deras konkurrenter, är att gå längre än till enstaka incidenter och söka efter ett systematiskt valfusk. En säkerhetsmekanism som Dominion och andra leverantörer framhåller är, att även om väljarna kan göra sina val på en pekskärmsmaskin, skrivs en pappersröst med streckkod ut, där väljaren kan bekräfta sina val innan denna valsedel sedan matas in i en maskin. Här är problemet, enligt en artikel i US News [https://www.usnews.com/news/politics/articles/2020-02-23/reliability-of-pricey-new-voting-machines-questioned]:

”[Maskinerna] registrerar röster med streckkoder som det mänskliga ögat inte kan dechiffrera. Det är ett problem, säger forskare: Väljarna kan bli stående med utskrifter som exakt stavar namnen på de kandidater de valde, men på grund av ett hack speglar streckkoderna inte dessa val. Eftersom streckkoderna är vad som anges i tabellen skulle väljarna aldrig få veta att deras röst gynnade en annan kandidat. ”
Dessa streckkoder är mycket viktiga för ämnet valfusk. De är också av stort intresse för Ray Lutz från Kalifornien-baserade Citizen’s Oversight.

För de som inte känner till Lutz och Citizen’s har hans organisation fått stor respekt i hela delstaten för bland annat att ha åstadkommit den framgångsrika stängningen av San Onofre Nuclear Generation Station (SONGS) och därefter avslöjandet av uppenbart valfusk i Kalifornien 2016 som fick det att väga över för Hillary Clinton snarare än Bernie Sanders. Lutz är inte främmande för att använda domstolarna effektivt för allmänhetens bästa.

För detta ändamål tillkännagav Lutz bara en månad före valet lanseringen av Citizens nya programvara för valkontroll som heter AuditEngine [https://copswiki.org/Common/AuditEngine] . Som svar på en förfrågan om data sa Lutz,

”Vi samlar fortfarande in information just nu. Vi kan ha en rättegång i North Carolina (NC) för att få tillgång till data från omröstningsbanden. Vi kommer också att seriöst titta på PA. ”
I ett pressmeddelande den här veckan varnade Lutz:

”Foton av valsedlarna kan förhindra ändringar av pappersröstningar, där man på ett magiskt sätt kan förlora eller hitta nya röster i omräkningen. Citizens ’Oversight … skickade idag en begäran om att behålla bilderna … Genom att bevara fotona av valsedlarna kan vi se till att pappersrösterna som räknas om i Georgia matchar omröstningsbilder som gjordes på valnatten och inte modifieras av några skrupelfria kampanjarbetare. ”

När Citizen’s tar en närmare titt på GA och eventuellt PA medan andra undersöker svängstaterna, är sannolikheten för att detta kommer att visa en massiv förändring mot Trump i varje delstat en svår uppgift. Men i tider av medborgarutredare kan en anonym källas uppgifter väcka intresse, så mycket att många alternativa mediekällor citerar det, liksom Trump-kampanjen.

Metoden för denna undersökning är grundlig men behöver bekräftas av experter. Men den person som släppte denna analys fick samma uppgifter som fångades upp av New York Times [https://static01.nyt.com/elections-assets/2020/data/api/2020-11-03/race-page/pennsylvania/president.json] på valnatten från Edison Research. Det är samma uppgifter som användes för valbevakning av ABC News, CBS News, CNN och NBC News. Rapporten ger en noggrann och trolig metodik och en stat-för-stat-lista över röster som byts från Trump till Biden [https://www.zerohedge.com/political/it-defies-logic-scientist-finds-telltale-signs-election-fraud-after-analyzing-mail-ballot] och av röster som helt enkelt raderas av Dominion-maskiner. Hans resultat visar avvikelser – vissa mycket stora – i varje stat och särskilt i GA och PA där dessa stater, om bevisat, skulle vända för Trump.

Följ ’punkterna’ ner i kaninhålet?

Översättarens anmärkning: (Down the rabbit hole is a metaphor for adventure into the unknown, from its use in Alice’s Adventures in Wonderland.
Binder man samman olika punkter kan ett mönster uppstå. )

För den läsare som bryr sig om att se bortom ”Plausibel förnekbarhet” och väljer att förbinda ’punkterna’ av möjligheter (till valfusk), lade generallöjtnant Thomas McInerney (ret.) dagar före valet den 3 november, fram sina egna misstankar, som stämde överens med de anklagelser som idag läggs fram av Sidney Powell.

McInerney uppgav att han varnades 2018 av amiral James Aloysius ”Ace” Lyons Jr., strax före hans död, att en plan för att fixa valet 2020 var på gång. Lyons fungerade som befälhavare för den amerikanska Stillahavsflottan från 1985 till 1987. Han skrev också en kolumn om att Seth Rich var den som läckte ut delar av DNC:s -e-posttrafik 2016, vilket blåste Hillary Clinton av banan och som The Washington Times raderade.

Även om McInerney tidigare hamnade i vanrykte för sitt stöd för påståenden om Iraks ”massförstörelsevapen” 2002, beskrev han alltså de två dolda operationerna i USA / CIA som heter ”Hammer” och ”Scorecard.” Båda togs fram för CIA i efterdyningarna av 11 september.

Författaren har verifierat förekomsten av båda programmen.

”The Hammer” är ett övervakningsprogram i kontraspionaget som används för att spionera på aktiviteter i skyddade nätverk (som t.ex. röstningsmaskiner) utan upptäckt. “Scorecard” är en applikation för valmanipulation som ändrar rösterna under dataöverföring.
Något som ökar tilltron till de båda männens anklagelser är en tidigare rapport från Alan Jones och Mary Fanning på American Report, vilken publicerades den 17 mars 2017 [https://theamericanreport.org/2017/03/17/whistleblower-tapes-trump-wiretapped-zillion-times-hammer-brennans-clappers-secret-computer-system/]. Påståendena i den rapporten speglar dem från Lyons och McInerney och hänvisar till information från den man som designade både Hammer och Scorecard, Dennis Montgomery, som sedan blivit visselblåsare.

Hammer och Scorecard skapades av honom under överinseende av the Director of National Intelligence (DNI) James Clapper och dåvarande CIA-chefen John Brennan. I en efterföljande artikel kopplar The American Report samman ’punkterna’ [https://theamericanreport.org/2020/11/13/dhs-cyber-director-chris-krebs-and-deputy-director-matt-travis-tied-to-clapper-who-commandeered-hammer-scorecard/ ] från Brennan och Clapper till Christopher Krebs, för närvarande chef för (Department of Homeland Security) DHS: s Cyber Security and Infrastructure Agency (CISA). Det bör noteras att det är Krebs som de senaste dagarna har varit DHS ledande person för att förneka alla anklagelser om valbedrägerier som MSM-talesperson i frågan.

James Clapper

John Brennan, James Clapper och Krebs är alla DNC-lärjungar och har varit högljudda i sitt offentliga förakt för Trump under de senaste fyra åren. Med detta och veckans ovannämnda nationella nyheter i åtanke kom nästa nyhet igår, att Sidney Powell ansåg rapporterna om Hammer och Scorecard trovärdiga och sa på Fox News att,

”… det förklarar mycket av det vi ser … Alla dessa distrikt måste kontrolleras för mjukvaruproblem som skulle kunna förändra Michigans valresultat dramatiskt. Samma sak händer i andra stater. Vi har haft hundratusentals röster för enbart Mr Biden, vilket är statistiskt omöjligt med hänsyn till matematik. Allt kan dokumenteras, det läggs i filer som vi kommer att lämna in vid federal domstol. ”
Som om allt detta inte räckte för att skapa oro inom båda partierna för valet 2020, avslöjades för några ögonblick sedan att ett minneskort hittades under revisionen i Fayette County GA med 2 755 röster, de flesta för Trump. Nyheten kommer en dag efter att 2 600 oräknade röster [https://www.theepochtimes.com/georgia-recount-uncovers-2600-uncounted-ballots-in-one-county-most-for-trump_3581660.html] hittades på ett annat minneskort i Floyd County, GA – som också till största delen var för president Trump.

Den nya marginalen totalt i hela GA är nu 12 929 rösters övervikt för Biden.
Observatörer kanske märker att det inte verkar finnas någon känsla av panik inom Trump-kampanjen, inte heller hos deras advokater, och att alla hittills har gått metodiskt till väga via domstolarna och i att meddela den stadiga strömmen av rapporterade överträdelser.
Visst har Trump hittills förlorat i vissa domstolsförfaranden, men de stora målen, som SCOTUS-ingripandet med beslut från den lägre högsta domstolen i PA, hanteras fortfarande, liksom delstatens slutliga omröstningscertifiering, vars resultat utesluter ytterligare laglig hantering.

[Breaking News: Tjänstemän i Wayne County, Michigan – hemlän till staden Detroit, har vägrat att intyga resultatet av valet den 3 november.]

Som föreslagits i den första artikeln i denna serie, ”Trump (64Day) Election End Game [https://www.unz.com/article/trumps-64-day-post-election-endgame-or/]”, fortsätter Trump med ’det långa spelet’ (golfterm) åtminstone tills mötet den 6 januari i ’Elektorskollegiet’ i Wash. DC. Sedan tidpunkten för den artikeln har ämnet för ’Elektorskollegiet’ granskats av landets nyhetsmedier, där man övergått från skepsis till sannolikhet.

Det som borde bli viktigast, om dessa många anklagelser faller samman till en substantiell sanning, är att frågan om 2020 års valfusk måste bli en fråga för båda partierna och det snabbt.

Som föreslogs i föregående artikel, ”Of Color Revolutions, Foreign … and Domestic [https://www.unz.com/article/of-color-revolutions-foreign-and-domestic-the-first-72-hours/] ”, kan USA:s egen färgrevolution vara nära och bli det viktigaste hotet mot Förenta staterna sedan inbördeskriget. Att bara se detta som en anklagelse från en part tillåter dem som är lojala mot den parten att inte ta hänsyn till fakta. Detta kommer bara att ytterligare splittra landet.

För att förhindra en amerikansk färgrevolution, den som Demokraterna redan kallar ”Purple”, måste det göras en utredning av båda partierna, där man bortser från partilojalitet för att prioritera att rädda landet. Inte Joe Biden. Inte Donald Trump. Brottmål och åtal måste väckas mot en och alla som visar sig vara inblandade i försök att kringgå den amerikanska valprocessen.

Grund för detta åtal: Förräderi.

Artiklar om valmaskinerna.

https://www.scientificamerican.com/article/an-expert-on-voting-machines-explains-how-they-work/
https://rumble.com/vb5ve9-princeton-professor-hacks-voting-machine-in-seven-minutes.html
https://www.engadget.com/2019-09-27-us-voting-machines-hackers-2020-election.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAEZRCaRE4nTk74i_cZwHXyrVDzNH6KCc4pS6uZTkEFDGoQOoQG50-bolQFtvdOO2XRZBNGT8fv2FLcn-E6u16L95qRBkmbbgMVPI5v_3AE3OzRLYaFwdY-4Y0d142kH-8nzIr4aj_7khk6IeGQpxzcL9UMk2MlsZ2a7sYalIMxcJ

Föregående artikelSoldater från Australien och Storbritannien begår krigsbrott i Afghanistan
Nästa artikelSverige i krig! Avslå regeringens proposition om fortsatt svenskt deltagande i den USA-ledda krigsinsatsen i Irak!
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

21 KOMMENTARER

 1. Jag tror inte att det är genom valfusk med rösträkningar som USA:s industriella komplex med vapenindustrin i spetsen får den dom vill ha som president, utan det sker genom enorma påverkanskampanjer. Som i det här valet lyckades man få högskolestudenter att tro att det var Trump som sagt en massa rasistiska uttalanden, men alla dessa uttalanden var det Biden som sagt, de blev väldigt förvånade och sa att det skulle ändrat deras sätt att rösta om de vetat detta. Trump är ju en plump och osmart person och har inte förstånd att dölja det, vilket gör att människor ger honom mer dåliga egenskaper än de som han redan har. Medan smilande och lismande typer som Obama och Biden ljuger utan att skämmas och låtsas att de har en annan agenda än vad de egentligen har, vilket människor går i den fällan. CNN som är på deras sida har tydligt visat hur det går till när man skall få personer att sätta sig upp mot sin regering och demonstrera mot den, och sedan när missnöjet är tillräckligt stort då tänker man ordna med val om man tror att det ger det förväntade utslaget, eller ett maktövertagande med militär som blivit köpta.
  Nedanstående video är ett utmärkt exempel hur det går till när CNN, som hela EU litar på som nyhetsankare, försöker få världen att förstå vilken ond person Manduro i Venezuela är och att han måste bort, så man kan tillsätta Guido istället. Medan reportern från CNN upprört talar om för tittarna att elaka Maduro låter inte ens människor få tandkräm för att borsta sina tänder, så står samtidigt Max Blumenthal på en marknad i Caracas bredvid högar av tandkräm.
  Det är så påverkanskampanjer sker från USA:s militära komplex.
  https://www.youtube.com/watch?v=qlX3yfXNX_g

 2. Det ser ut att vara flera företag och program inblandade i ”rösträkningen”
  How did a bankrupt Spanish company count American votes?
  According to unconfirmed reports, the server of a Spanish company, which was used for large parts of the US election count, was in Frankfurt am Main. According to the US Member of Congress Louie Gohmert, the server is said to have been confiscated after the election in a raid.
  https://freewestmedia.com/2020/11/16/how-did-a-bankrupt-spanish-company-count-american-votes/

  Suspect AI Software Verified Mail-In Ballots With Little Human Oversight in Key Battleground States
  Untested AI software was used to verify mail-in ballot signatures in highly contested localities like Clark County, Nevada. The company that produces it has close ties to Lockheed Martin and Microsoft and its founder has a bone to pick with Donald Trump.
  Though accusations of election fraud in the 2020 US presidential election have been swirling across social media and some news outlets for much of the past week, few have examined the role of a little known Silicon Valley company whose artificial intelligence (AI) algorithm was used to accept or reject ballots in highly contested states such as Nevada.
  That company, Parascript, has long-standing cozy ties to defense contractors such as Lockheed Martin and tech giants including Microsoft, in addition to being a contractor to the US Postal Service. In addition, its founder, Stepan Pachikov, better known for cofounding the app Evernote in 2007, is a long-standing and 2020 donor to Democratic presidential candidates.
  Parascript’s AI software was used during this election in at least eight states for matching signatures on ballot envelopes with those in government databases in order to “ease the workload of staff enforcing voter signature rules” resulting from the influx of mail-in ballots. Reuters, which reported on the use of the technology, asked the company to provide a list of counties and states using its software for the 2020 election. Parascript, however, declined to supply the list, replying, instead, that their clients “included 20 of the top 100 counties by registered voters.”
  https://www.blacklistednews.com/article/78534/suspect-ai-software-verified-mailin-ballots-with-little-human-oversight-in-key-battleground.html

  National Election Fraud During the 2020 Presidential Race
  https://www.blacklistednews.com/article/78561/national-election-fraud-during-the-2020-presidential.html

 3. Jag tror vare sig på E-röstande eller på några rösträkningsmaskiner.
  Sådant uppmuntrar till manipulation genom att mänsklig kontroll försvåras.

  Elektronisk röstning och rösträkningsmaskiner är absolut progressiva idéer och kan de gynna de förändringsbenägna så kanske vi i framtiden kan se fram emot E-röstning även i vårt land Sverige?

  Jag vill tvärt om i röstförfarandet gå den konservativa vägen.
  Räknandet av röster ska vara manuellt och i små grupper utspridda för varje valdistrikt.
  Vad som av tradition saknats i Sverige är övervakning av rösträknandet.
  Många länder har internationella valobservatörer men aldrig Sverige.
  Men kanske den försämrade tilltron till staten kan ändra på det?
  Jag har på eget initiativ en gång övervakat en rösträkning och det var i kyrkovalet för några år sedan.
  Jag kan inte påstå jag var direkt välkomnad och som ensam fick jag en mindre grupp mot mig.
  Jag försökte uppföra mig så korrekt som möjligt utan att låta mig kränkas.
  Jag väntade mig inte se några fel men ville ändå vara med.
  Vill den lilla rösträkningsgruppen gemensamt något så är det inte omöjligt i en lokal utan insyn.
  Tar man då ett sådant ur akademi- kultur- samt myndighets-attityd mindre accepterat parti som Sverigedemokraterna så är det enkelt att inse utsattheten.
  Det behövs inte så särdeles många så fler borde uppsluta till frivillig valkontroll.
  Tyvärr svårt att få vanliga arbetare att göra det.
  (Samhälls)administrativa uppgifter ligger utanför deras intresse. Åtminstone som jag upplever det.
  Det ska ”någon annan” göra liksom.
  En borgerlighet, som sedan så lång tid tillbaka haft den administrativa makten.

 4. Giuliani’s Legal Team Presents Overview of Election Fraud Evidence

  I was stunned that even some of my readers kept asking why Trump hadn’t presented the evidence to back up his claim of election fraud. I have to keep reminding myself of how poor the education system and the media are in the US and how insouciant Americans tend to be.

  Evidence takes time to collect. You have to establish a legal team. You have to interview the people who come forward. Witnesses have to sign affidavits under penalty of perjury. You have to organize the evidence and turn it into court cases. This is what the legal team has been doing in the days since the election.
  https://www.unz.com/proberts/giulianis-legal-team-presents-overview-of-election-fraud-evidence/

 5. Om jag minns rätt, till en tidigare inlägg hävdas kopplingar mellan ”dominion” och Venezuela.
  Det handlar om ”Smartmatic”

  Paul Craig Roberts förklarar:
  Classified US Embassy Cable Proves Smartmatic’s Connection to Venezuela
  In my report on the Giuliani Legal Team’s press conference ( https://www.paulcraigroberts.org/2020/11/19/giulianas-legal-team-presents-overview-of-election-fraud-evidence/ ), I expressed doubts about the connection the team drew between Dominion voting machines, Smartmatic software and Venezela where the technology is suspected of being used for electoral fraud.

  I withdraw that doubt. Among Wikileaks’ releases of US Government data there is a classified cable that establishes the essential truth of the legal team’s charges.
  On July 10, 2006, the US Embassy’s political counselor in Caracas Venezuela , Robert Downes, sent a classified able to Washington. You can read the entire cabel here: https://wikileaks.org/plusd/cables/06CARACAS2063_a.html

  The cable reports that “Smartmatic was founded by three Venezuelans, Antonio Mugica, Alberto Anzola, and Roger Pinate.”
  https://www.unz.com/proberts/classified-us-embassy-cable-proves-smartmatics-connection-to-venezuela/

 6. Sidokommentar om elektroniska val.

  Frankrike organiserade ett förfarande för elektronisk röstande för utlandsmedborgare vid senaste konsulärt val. Sånt hade förekommit en gång förut. Anledningen är att inte så få har mer än hundra mil till närmaste vallokal.

  Kort före valet drogs möjligheten att rösta elektroniskt in och folk uppmanades att rösta antingen per post eller per ombud, vilket i sig inte är lätt att ordna på kort varsel när man bor avsides. På så sätt fick jag en gång rösta åt en vilt främmande dam.

  Anledningen till att möjligheten till att rösta elektronisk drogs in denna gång är att specialister hade kommit fram att det inte gick att garantera vare sig valhemligheten eller valintegriteten. Notera att vem som helst har rätt att närvara vid franska rösträkningar, och att svårigheten för en oinvigd att kontrollera ett datorförfarande kan ha spelat in. Det är mycket populärt att närvara vid rösträkningen (det var i alla fall det hemma i byn när jag var ung).

  Jag vet inte om det var det aktuella systemet som var osäkert (efter presidentskifte bytes Linux-Firefox till Windows-?? i de franska regeringssystemen), eller om det är elektroniska val i allmänhet som är omöjliga att skydda.

  • Jag var inne på samma tanke när jag gick för mig själv och funderade idag.
   Jag tänker och funderar ofta. Det gör en upptagen.
   Och blir liksom inte så mycket tid över till att känna någon ensamhet.
   Kanske ett råd till ensamma i Coronatider?
   Tänk mer och känn mindre.

   • Aldous Huxley
    Du sköna nya värld
    Handling
    Boken utspelar sig i en avlägsen framtid, där tideräkningen utgår från Henry Ford. Barnen skapas på mer eller mindre artificiell väg och anpassas under fosterstadiet på kemisk väg till sin plats i kastsamhället. Persontyperna Alfa och Beta har till uppgift att sköta de höga och mellanhöga positionerna i samhället, medan Gamma, Delta och Epsilon ska vara arbetare utan förmåga att tänka själva. Denna uppdelning förstärks genom den indoktrinering och propaganda som genomsyrar hela samhället, även medborgarnas sömn. Huvudpersonerna är Bernard Marx, Helmholtz Watson och vilden som är modersfödd till skillnad från de två förstnämnda. Vilden och hans mor Linda tas in i civilisationen av Bernard.
    För att hålla människorna på plats och medgörliga tilldelas de dagligen en ranson av den ultimata drogen soma, uppkallad efter den rituella drycken soma.

    Soma?
    Den ultimata drogen är konsumtion.
    De allra flesta som får del av den drogen blir medgörliga.
    Det fungerar så länge det finns något att dela ut.

    Därför kan vår statsminister Stefan Löfven nu brösta sig (med näringslivet bakom sig) och med den ”svenska modellen”
    som egentligen är ett samarbetsavtal mellan arbetsgivare och löntagare som instiftades 1938 efter oroligheter på arbetsmarknaden som störde hela samhällsordningen.
    Det är därför jag menar (företagarpartiet) Moderaterna egentligen är ett vänsterparti.
    Eller plan B för maktpartiet Socialdemokraterna som numera bygger sin existens på samarbeten.
    Därför efter varje borgerlig regeringsperiod (som närtid aldrig blivit så värst långlivad) så har ju alltid Socialdemokraterna kommit tillbaka till makten.
    Visst är det väl så?

    • Ett parti som är för EU:s frihandel, som leder till ett välfärsdrace till bottnen, är ett marknadsliberalt extremkapitalistiskt parti och i min värld betyder det ett ”högerparti”. Följaktligen är majoriteten av riksdagspolitikerna överbetalda högerpartister som sänker sina egna skatter, höjer sina egna löner och gynnar sina kriminella polare på börsen, ex. genom att höja arbetslösheten på olika vis, ex. genom höjd pensionsålder. (Detta är den skatte-/social-politiska aspekten.)

     För att förvilla folket har SD-högern nu börjat beteckna massinvandring av icke-flyktingar som ”vänster”, men den beteckningen förvirrar mer än vad den klargör, eftersom Reinfeldt och Löfven med hela högeranhanget och kaviarvänstern drev på det hela i strid med Ingvar Carlssons och Olof Palmes rekommendationer. Källa: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/om-invandrarpolitiken_G3021030

     Det finns visserligen en Sverigevänlig kapitalistisk höger också, men dit räknas inte SD, eftersom de inte har ett utträdeskrav ur EU, eftersom att få sitta vid regeringsmakten med M och KD, samt karriär med feta EU-arvoden tycks locka mer än att ha karaktär.

     Så mitt svar är: – Nej det tycks inte vara så som du beskriver saken. Du verkar vara vilseledd av olika högermedier. Sannolikt både vanliga fulmedier, men även högervridna nya nätmedier som ljuger för dig på olika vis.

 7. F. William Engdahl om valfusket:
  The Murky Foreign Actors Behind US Election Fraud
  Amid documented stories of “ordinary” US election fraud for the November 3 Presidential voting, including false ID, dead voters voting and suspicious one-sided mail in votes in key Democrat-run states, more evidence points to the role of highly sophisticated foreign actors, in concert with elements of the US deep state bad actors, making a brazen highly-illegal effort to topple President Trump and replace him with a more compliant, compromised Joe Biden, who will follow the Great Reset Agenda of the World Economic Forum and Bill Gates. At the center of this seems to be a group of murky private companies which since 2002 have come to dominate elections in not only the USA but also many other countries. If allowed to go unchallenged it will have catastrophic consequences not only inside the United States.
  https://journal-neo.org/2020/11/23/the-murky-foreign-actors-behind-us-election-fraud/

 8. Pennsylvania: Explosive testimonies heard on 2020 US election fraud

  President Donald Trump’s campaign lawyer Rudy Giuliani testified before the Pennsylvania state legislature to address the allegations of voter fraud in the 2020 election in the state on Wednesday. The Republican-held legislature heard testimonies from several election workers who had witnessed irregularities of fraud during vote counting.

  The sixth most populated state in the US, Pennsylvania, had initially seen its district court dismiss the Trump campaign’s federal lawsuit, but the president’s supporters scored a big legal win on Wednesday, when a Pennsylvania Commonwealth Court judge ordered a halt to the certification of the state’s election results as result of the bombshell hearing.

  The president denounced the fraudulent voting process: “What happened here, this is not the United States of America. We got 74 million votes, and if you would have said 74 million votes the day before the election, every professional would have said there’s no way.”

  The Republican incumbent told participants at the hearing held by the Senate Majority Policy Committee in Gettysburg: “They cheated, it was a fraudulent election. This is a very important moment in the history of our country.” The difference in the vote in Pennsylvania is just over 80 000 votes.

  But perhaps one of the most striking testimonies at the hearing in Pennsylvania, was from Gregory Stenstrom, who described himself as a “former Commanding Officer in the Navy, veteran of foreign wars, CEO of my own private company, a data scientist; forensic computer scientist and an expert in security and fraud.” Stenstrom had been an observer.

  He described how USB drives went missing and that the chain of custody for drives and ballots was broken and not followed in accordance with the rules.

  PENNSYLVANIA🚨
  ”I want to see where the data is coming in & I want to know the ’Universe of Votes’. There were supposed to be 120k mail in ballots with 6k ballots remaining. So the ’Universe’ should be 126k votes. When I get back there, we don’t have 126k, we have 200k votes.”🔻 pic.twitter.com/ZpZhLNz0Wl
  — Kanekoa (@KanekoaTheGreat) November 25, 2020

  PENNSYLVANIA🚨
  ”We just learned 2 days ago that virtually all chain of custody logs, records, yellow sheets, everything was gone. All forensic evidence, all custody sheets in Delaware county are gone.”🔻 pic.twitter.com/7lH8ZzjvT9
  — Kanekoa (@KanekoaTheGreat) November 25, 2020

  https://freewestmedia.com/2020/11/26/pennsylvania-explosive-testimonies-heard-on-2020-us-election-fraud/

 9. På the Sakers hemsida hittas detta daterat 25 nov. 2020, Pennsylvania State Legislature Holds Public Hearing on 2020 election http://thesaker.is/50912-2/

  Mycket rappt, tydligt och intressant. Också en del vittnesmål.

  Om detta har hänt, vilket tycks troligt, så bevittnat vi en mjuk statskupp i en bananrepublik.

  Om länken inte fungerar så sök på http://www.thesaker.is

 10. Group files emergency petition in Wisconsin after finding 150,000 potentially fraudulent ballots
  The national conservative group Amistad Project filed an emergency petition Tuesday with the Wisconsin Supreme Court challenging the state’s unofficial results in the 2020 presidential election, saying it has identified over 150,000 potentially fraudulent ballots.
  Results from the Nov. 3 balloting in the state show Democratic candidate Joe Biden defeated President Trump by a roughly 20,000-vote margin.
  Phill Kline, director of the Amistad Project of the Thomas More Society, said the number of potentially fraudulent ballots identified are “more than enough to call into question the validity of the state’s reported election results.”
  “Moreover, these discrepancies were a direct result of Wisconsin election officials’ willful violation of state law,” he also said.
  https://justthenews.com/politics-policy/elections/group-files-emergency-petition-wisconsin-after-finding-potentially-150000

  In Michigan lawsuit, Sidney Powell alleges poll workers altered large numbers of ballots
  https://justthenews.com/politics-policy/elections/michigan-lawsuit-sidney-powell-alleges-poll-workers-altered-large-numbers

  Sidney Powell sues Georgia officials, alleging massive scheme to rig election for Joe Biden
  https://justthenews.com/politics-policy/elections/sidney-powell-sues-georgia-officials-alleging-massive-scheme-rig-election

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here