Världsomfattande demonstrationer för Venezuela på lördag! Stockholm – Sergels torg kl 13 samling

1
1174

Solidaritetsmanifestationer för Venezuela planeras på många håll i Europa, USA och säkert också i andra världsdelar. Som i en del länder i Latinamerika.

I uppropet anges namn på drygt 110 städer, varav en stor andel i USA. I Stockholm planeras en manifestation kl 13 med start vid trappan ned till Sergels torg.

February 23 Actions

Orter med kända stöddemonstrationer för Venezuela.

Kartan

Föregående artikelVisste Du detta?
Nästa artikelStöd Venezuela, dialog och fred mot statskuppsplaner från USA & Co. Sergels torg lördag kl 13.
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

1 KOMMENTAR

  1. Fantastisk att se nästan hela globen stödja Venezuela. Bankirvampyrer, neokonservativa, krigsindustrin samt sionister och deras anhang av skumfolk kan inte längre trampa på folkviljan hur som helst.Folket genomsyrar lögnerna snabbare än vad västs falskmyntare till media kan spinna. Kolla på denna video ”An Ocean of Lies” om falskmyntare medier och psykopaterna Bolton, Pompeo och Abrams. Dagen då rättvisans ängel gör besök hos dessa blodtörstiga mördare är inte långt borta …

    https://www.globalresearch.ca/video-an-ocean-of-lies-on-venezuela/5669354

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here