Åh, vilket galet krig i Irak!

1
1125

Denna video av Franz Smidek återger en presentation av den utmärkta boken ”IRAK Åh, vilket galet krig!

En studie i krigets vanvett och en viktig sammanfattning av vad som skett”.

Skriven av Peo Österholm, författare och journalist.

Föregående artikelMicrosoft integrerar NewsGuard i sin webläsare i kampen mot falska nyheter och yttrandefrihet
Nästa artikelVenezuelas olja livsviktig för USA
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Peo Österholm nämner i den inledande delen av föredraget hur rader av nyckelpersoner systematiskt mördades på uppdrag av USA. Vissa andra personer gavs en vink om att de måste fly landet. Här skulle det finnas ämne för en ambitiös forskare att utreda i vilka alla länder samma metod att förlama samhället varit i bruk. Frågan är om denna metod inte övertagits av USA direkt från det nazistiska Tyskland.

    I Vietnam hade operationen kodnamnet Phoenix. Mörda nyckelpersoner allt med början från skollärare skulle leda till att samhället skulle kollapsa och kvar skulle bli ett kaos som kunde om inte kontrolleras så åtminstone slussas än hit än dit. Korea, Vietnam, Indonesien, Mellanamerika, Chile, Argentina m.fl. Vem som håller i geväret är sekundärt, det kan vara en mellanhand som rekryterats. Om jag inte missminner mig fick Saddam själv i tiderna tillgång till listor över kommunister i Irak som USA ville att han skulle röja undan.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here