Att störa UNRWA:s arbete är folkmord. Goebbels skulle bli stolt

3
485
UNRWAs symbol

 

Julian MacFarlane har synpunkter. Förståeliga? Källa: https://julianmacfarlane.substack.com/p/the-west-guilty-of-genocide?utm_source=post-email-title&publication_id=837411&post_id=141302579&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=103ae5&utm_medium=email

_____________________

Den moraliska tomheten i det kollektiva väst. 

Den enda last som inte kan förlåtas är hyckleri. En hycklares omvändelse är hyckleri

En framgångsrik politiker i en liberal demokrati behöver vissa egenskaper. Avsaknad av samvete är en, lättvindigt bedrägeri en annan, hyckleri en tredje.

Politisk politik är till nytta för den politiker som utformar den – inte för de människor som tror att han företräder dem. En politiker har en enda valkrets – sig själv.

Lyckligtvis för politikerna finns det många själsfränder i medierna vars intresse inte är sanningen, utan deras egen utveckling. Västerländska politiker och medier har ett symbiotiskt förhållande, precis som hajar med den symbiotiska sugfisken, Remora, som fäster sig vid hajen för att rensa upp efter rester. (se här:https://sv.wikipedia.org/wiki/Sugfisk.)

Kanske kommer Kanada också att försvinna. Ett land som stöder Israels existens och möjliggör folkmord förtjänar inte att existera självt.

Och vanliga människor? De är ett byte.

Vissa ser motsägelserna mellan vad lärarna lärde dem om den politiska processen i deras land i gymnasiet – och vad den verkligen är. Men det är svårt för dem att röra sig ur sin trygghetszon. Och om de verkligen ville förändra saker och ting – då skulle det krävas en revolution – vilket skulle innebära att deras värld skulle bli sämre innan den blev bättre.

Vanliga människor rycker bara på axlarna. De saknar inte helt samvete som politikerna gör. Men deras samvete har förtvinat på grund av brist på motion. De stannar kvar inom den smala cirkeln av medvetenhet.

Som ett resultat av detta finns det inga verkliga demokratier i det kollektiva väst. Inte en enda.

Det är detta som verkligen ligger bakom den nuvarande nedgången för det kollektiva väst – en moralisk blindhet som förvränger verkligheten – och ett häpnadsväckande hyckleri.

Avstängningen av UNRWA innebär folkmord

De hycklande attackerna mot UNRWA är ett bra exempel.

ICJ fastslog att: Israel måste vidta omedelbara och effektiva åtgärder för att möjliggöra tillhandahållandet av akut nödvändiga grundläggande tjänster och humanitärt bistånd till palestinier i Gazaremsan.

UNRWA är det enda organ som för närvarande kan tillhandahålla de ”grundläggande tjänster och det humanitära bistånd” till Gaza och palestinierna som de behöver – omedelbart. I och med att det utlovade biståndet skjuts upp kan UNRWA dock bli tvunget att upphöra med sin verksamhet i Gaza i slutet av februari.

När andra FN-organ äntligen blir inblandade kommer en stor del av befolkningen i Gaza att vara död. UNRWA tillhandahåller en rad olika tjänster i samarbete med den lokala valda regeringen, som naturligtvis är Hamas. Det innebär skolor, sjukvård och livsmedelsbistånd.

Så att göra sig av med UNRWA innebär att man förstör Gazas samhälle och de medel med vilka det överlever – ”gruppens livsvillkor”. Det innebär folkmord enligt de vanliga definitionerna av begreppet.

Folkmord är ett internationellt erkänt brott där handlingar begås i avsikt att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk, rasmässig eller religiös grupp. Dessa handlingar kan delas in i fem kategorier: https://www.ushmm.org/genocide-prevention/learn-about-genocide-and-other-mass-atrocities/what-is-genocide

1. Döda medlemmar av gruppen.

2. Tillfoga medlemmar av gruppen allvarlig kroppslig eller mental skada.

3. Uppsåtligen tillfoga gruppen livsvillkor som är avsedda att leda till dess fysiska undergång helt eller delvis.

4. Att vidta åtgärder för att förhindra födslar inom gruppen.

5. Tvångsförflyttning av gruppens barn till en annan grupp.

Det finns ett antal andra allvarliga våldsbrott som inte faller under den specifika definitionen av folkmord. De inkluderar brott mot mänskligheten, krigsförbrytelser, etnisk rensning och massmord.

Att störa UNRWA:s arbete är helt klart nr 3 av folkmord.

Ipso facto gör detta stater som avbryter det överenskomna stödet till UNRWA lika skyldiga till folkmord som israelerna själva

Att avfinansiera UNRWA är ytterligare en avskyvärd handling av folkmord.

Judisk röst för fred Låt oss komma ihåg att en avfinansiering av UNRWA skadar FN:s legitimitet och kommer att göra det till en blek skugga av Nationernas Förbund (https://www.jewishvoiceforpeace.org/2024/01/31/defunding-unrwa-is-genocide/).

Joseph Goebbels, propagandaminister för nazismen.

Anklagelse i en spegel: Anklaga den andre för det du själv är skyldig till. Joseph Goebbels. https://en.wikipedia.org/wiki/Accusation_in_a_mirror

Goebbels måste betrakta sionisterna med beundran, glad över att han snart kommer att ha mycket sällskap i helvetet.

Israels anklagelser är just anklagelser – obevisade.

Trots detta reagerade UNRWA omedelbart på dessa anklagelser och avskedade nio av sina lokala palestinska anställda som kanske eller kanske inte också var medlemmar i Hamas – men som förmodligen var lika positivt inställda som resten av befolkningen i Gaza.

Dessa nio anställda utgör 0,0003 procent av byråns totala personalstyrka eller 0,00075 i Gaza.

Låt oss också komma ihåg att israelerna nu har en etablerad historia av vilda påståenden och anklagelser som senare visat sig vara falska – Hamas massakrer på civila – som faktiskt begicks av IDF – våldtäkter och lemlästningar som inte ägde rum – barnamord och liknande.

Åh, och ”hets mot folkgrupp” i skolorna – helt olikt den fred och kärlek som Netanyahu förespråkar – och utformat för att rättfärdiga dödandet av barn.

Trots de unika utmaningar som Israel står inför i sitt krig mot Hamas har landet genomfört fler åtgärder för att förhindra civila dödsfall än någon annan militär i historien. Newsweek

Enligt parasitära medier som Newsweek kan vi bortse från folkmordsbombningar och de många dokumenterade krigsförbrytelserna, inklusive avrättningar av civila och alla möjliga grymheter.

Hyckleri genererar ett slags sjuk logik.

Israels imperativ är att förinta Gazas folk – de nya amalekiterna. Netanyahu använder Bibelns berättelse om folkmord på amalektikerna för att försöka rättfärdiga folkmord

Det finns inga oskyldiga människor i Gazaremsan eftersom ”alla har en koppling till Hamas”. Avigdor Lieberman, försvarsminister, 2018.
https://truthout.org/articles/israeli-politician-says-children-of-gaza-have-brought-this-upon-themselves/

Det är inte bara Newsweek som försöker stödja trovärdigheten i det otroliga – och rättfärdiga nedmonteringen av UNRWA tills ”anklagelserna är klarlagda” – vilket aldrig kommer att ske.

Som sagt, MSM som helhet är symbioter i gapet på hajen – som är hela anglosfären och även Europa. Både hajen och dess hjäpredor tillhör ett ekosystem som förtjänar att försvinna.

Som kanadensare skäms jag över mitt land.

Red: Som svensk skäms jag över mitt land.

Kanske kommer Kanada också att försvinna. Ett land som stöder Israels existens och möjliggör folkmord förtjänar inte att existera självt.

 

Föregående artikelNato är ett steg i fel riktning men avtalet med USA är så mycket värre
Nästa artikelÄr Sveriges Radios Maria Persson Löfgren ett sanningsvittne?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Två folkmördare som kramar varann. Den eller de som skickar dessa två till Lucifer skulle gör mänskligheten en jätte, jätte stor förtjänst.

  2. Den senaste massakern i Gaza kopplat till lastbilskonvojen med matleveranser som angreps av Israel har uppmärksammats i världen. Många statschefer tar avstånd och förfasas. Åtskilliga döda (kanske mer än 100) och skadade också inom ett område besatt av Israel och därmed också med ett särskilt Israeliskt ansvar. Detta blir i svenska media omvandlat till något om att uppgifterna går isär och att det inte går att styrka vad som skett och annan oklarhetsadvokatyr.
    Låt oss föra samma revisionistiska resonemang kring den nazistiska massakern av judar i Ukraina – Babi Jar – 29-30 sept 1941 då man uppskattar att mer än 33 000 judar avrättades i ravinen. Det är svårt att så här långt efteråt uppskatta vad som verkligen skedde eller exakt hur många som dog. Kanske var det inte tyska nazister utan ukrainare som stod för dödandet. Ett tecken på att det inte var så allvarligt är kanske att dagens Ukraina har döpt om paradgatan som mynnar mot Babi Jar som en hyllning till Ukrainas ärkenazist Bandera. Kanske dog en del av annan anledning än av skott i huvudet osv.
    Så här kan man lägga revisionistiska och propagandistiska dimridåer över skeendet idag och i historien. Nazister försöker skriva om sin vidriga historia och Israel sprider lögner och propaganda över världen som att det som sker i själva verket inte sker alls eller på annat sätt. Detta skulle inte vara möjligt om inte svensk media ikläder sig rollen som lögnare och medbrottslingar. Vem fan vill leva i ett samhälle där lögn och propaganda härskar över och förnekar verkligheten – där folkmördarna, barnamördarna lyfts fram i helig glans som sanningsbärare?

  3. Goebbles var en ynka amatör i jämförelse med sionisterna och deras politiker och journalist lakejer

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here