En konspirationsteori. ”Eftersom okunnighet är styrka”.

12
1284

 

Jag har fått många ”tips” om 911. Här ännu ett, en artikel av James Corbett. Upphittad och översatt av Rolf Nilsson. Källa: https://www.globalresearch.ca/911-conspiracy-theory/5793357

För tjugotvå år sedan: 9/11 var ett kriminellt företag baserat på otaliga lögner och fabriceringar. Den 11 september 2023 högtidlighåller vi minnet av 9/11.

Under de kommande veckorna kommer Global Research att publicera flera viktiga artiklar om 9/11 och dess omedelbara efterdyningar, som ledde till USA:s och NATO:s olagliga bombning och ockupation av Afghanistan.

Nedan följer den noggrant dokumenterade och skarpa videon av James Corbett, som ursprungligen släpptes 2011.

***

På morgonen den 11 september 2001 genomförde 19 män, beväpnade med brytblads-knivar, under ledning av en man [Usama bin Ladin] på dialys på ett sjukhus halvvägs runt jorden, med hjälp av en satellittelefon och en laptop den mest sofistikerade penetrationen av det hårdast försvarade luftrummet i världen, övermannade passagerarna och de militära stridstränade piloterna på 4 kommersiella flygplan innan de flög dessa plan vilt ur kurs i över en timme utan att bli störda av ett enda jaktplan som genskjutit dem.

Dessa 19 kapare, hängivna religiösa fundamentalister som gillade att dricka alkohol, snorta kokain och leva med strippor med rosa hår, lyckades bringa ned 3 byggnader med 2 plan i New York, medan en pilot i Washington, som inte kunde hantera en enmotorig Cessna kunde flyga en Boeing 757 i en 8 000 fot nedåtgående 270 graders korkskruvs-sväng för att komma exakt i nivå med marken och träffa Pentagon i budgetanalys-kontoret där Försvarsdepartementets personal arbetade på mysteriet med de 2,3 biljoner dollar som försvarsminister Donald Rumsfeld vid en presskonferens dagen innan, den 10 september 2001, hade meddelat att de ”saknades” i Pentagons kassakista.

Video

Lyckligtvis visste nyhetsankarna inom några minuter vem som gjort det, experterna visste det inom några timmar, administrationen visste det inom en dag och bevisen föll bokstavligen i FBI:s knä. Men av någon anledning krävde ett gäng galna konspirationsteoretiker en utredning av den största attacken på amerikansk mark i historien.

Utredningen var fördröjd, underfinansierad, riggad för att misslyckas, en intressekonflikt och en mörkläggning från början till slut. Den baserades på vittnesmål som framtvingats genom tortyr och vars dokumentation förstördes.

Läs mer: 9/11: En konspirationsteori

Den nämnde inte förekomsten av WTC7, Able Danger, Ptech, Sibel Edmonds, OBL och CIA, och övningarna där kapade flygplan flögs in i byggnader som simulerades vid exakt samma tidpunkt som dessa händelser faktiskt inträffade.

Pentagon, CIA, Bushadministrationen ljög för den och när det gäller Bush och Cheney… ja, ingen vet vad de berättade för den eftersom de vittnade i hemlighet, off the record, inte under ed och bakom stängda dörrar. Kommissionen brydde sig inte om att titta på vem som finansierade attackerna eftersom den frågan är av ”liten praktisk betydelse”. Ändå gjorde 9/11-kommissionen ett lysande jobb, svarade på alla frågor som allmänheten hade (förutom de flesta av offrens familjemedlemmars frågor) och lade skulden på alla ansvariga (även om ingen så mycket som förlorade sitt jobb), och fastställde att attackerna var ”ett misslyckande av fantasin” eftersom ”jag tror inte att någon kunde tänka sig att någon skulle kunna flyga flygplan in i byggnader” förutom Pentagon och FEMA och NORAD och NRO.

DIA (Defence Intelligence Authority, ö.a.) förstörde 2,5 TB data om Able Danger, men det är OK eftersom det förmodligen inte var viktigt.

SEC (U.S. Securities and Exchange Commission, se här, ö,a.) förstörde sina register över utredningen av insiderhandeln före attackerna, men det är OK eftersom förstörandet av registren över den största utredningen i SEC:s historia bara är en del av den rutinmässiga registerföringen.

NIST (National Institute of Standards and Technology, ö.a.) har hemligstämplat de uppgifter som de använde för sin modell av WTC7:s kollaps, men det är OK eftersom det skulle ”äventyra den allmänna säkerheten” att få veta hur de skapade sin modell av kollapsen.

FBI har hävdat att allt material som rör deras utredning av 9/11 bör hållas hemligt för allmänheten, men det är OK eftersom FBI förmodligen inte har något att dölja.

Den här mannen har aldrig existerat, och inget av det han hade att säga är värt din uppmärksamhet, och om du säger något annat är du en paranoid konspirationsteoretiker och förtjänar att bli utfryst av hela mänskligheten. Likaså han, han, han och hon (och hon och hon och han).

Usama bin Ladin bodde i en grottfästning i Afghanistans kullar, men kom på något sätt undan.

Sedan gömde han sig i Tora Bora men kom undan på något sätt.

Sedan bodde han i Abottabad [Pakistan] i åratal och gäckade det mest omfattande underrättelsenätverket med den mest sofistikerade teknologin i världens historia i tio år, släppte video efter video helt ostraffat (och blev yngre och yngre när han gjorde det) , innan han slutligen hittades i en vågad SEAL-teamräd som inte spelades in på video, där han inte gjorde motstånd och inte använde sin fru som en mänsklig sköld, och där dessa crack-specialstyrkor fick panik och dödade den här obeväpnade mannen, förmodligen den bästa källan till underrättelser om dessa elaka terrorister på planeten.

Sedan dumpade de hans kropp i havet innan de berättade för någon om det. Sedan dog ett par dussin av teamets medlemmar [SEAL] i en helikopterkrasch i Afghanistan.

Det här är historien om 9/11, tillhandahållen av media som berättade de hårda sanningarna om JFK och kuvös-bebisar och mobila produktionsanläggningar (av massförstörelsevapen i Irak, ö.a) och räddningen av Jessica Lynch (en påhittad historia, också från Irak-kriget, ö.a.).

Om du har några frågor om den här berättelsen … då är du en skitsnackande, paranoid, foliehatt, hundmisshandlande babyhatare och kommer att hånas av alla. Om du älskar ditt land och/eller frihet, lycka, regnbågar, rock and roll, hundvalpar, äppelpaj och din mormor, kommer du aldrig någonsin att uttrycka tvivel om någon del av den här historien till någon. Någonsin.

Detta har varit ett public service-meddelande av: FBI:s vänner, CIA, NSA, DIA, SEC, MSM, Vita huset, NIST och 9/11-kommissionen. Eftersom okunnighet är styrka.

 

 

Föregående artikelBlack Mountain Analysis:: Ukrainas attacker på Ryssland kan förstås
Nästa artikelCharles III och hans ”Global Reset”-imperium
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

12 KOMMENTARER

 1. Haha, kanonartikel. Cynisk, sarkastisk, ironisk, hånfull och rejält nedlåtande. Precis så som förövarna ska behandlas. Precis så som förövarna betraktar allmänheten, som ’okunniga deplorables och värdelösa ätare, oförmögna till kritiskt tänkande’, som ’stupids’ (sammanfattande citat av; kissinger, soros, clintons, gates, rockefellers, rothchilds)

 2. Ja, en bra artikel! Man kan inte annat än tycka synd om de stackare som inte kan se det komiska och inse att de blivit totalt förda bakom ljuset av propagandamaskinen med sitt säte i USA, världens värsta lögnimperium genom tiderna.

 3. ”Den nämnde inte förekomsten av WTC7, Able Danger, Ptech, Sibel Edmonds, OBL och CIA, och övningarna där kapade flygplan flögs in i byggnader som simulerades vid exakt samma tidpunkt som dessa händelser faktiskt inträffade.”

  Hur ska man tolka att det pågick övningar där kapade flygplan flögs in i byggnader som simulerades vid exakt samma tidpunkt som dessa händelser faktiskt inträffade.

  Gick övningarna ut på att ta kontroll över kapade plan, förvandla planen till drönare och välja destination och landningsplats? Varför diskuterades inte detta märkliga sammanträffande?
  Beror det kanske på att ingen normal människa skulle våga välja flyget som transportmedel med vetskap om att piloterna efter start kan fråntas uppgiften att flyga till rätt destination?

  Min egen uppfattning är att WTC7 och Pentagon var huvudmålen för terroristerna. Tornen var det bländverk som fångade all uppmärksamhet och som gör det än i dag. Kaparna befann sig möjligen i WCT7 som förvandlades till en grushög genom kontrollerad rivning efter fullbordat verk.

  Metoden att skylla terrorattacker på muslimer är en gammal och inarbetad strategi vilket framgår av bifogad länk.
  https://www.unz.com/runz/remembering-the-9-11-truth-movement/

  • Frågan om övningar som inträffade samtidigt som verkliga händelser är en intressant aspekt som ibland har gett upphov till konspirationsteorier och spekulationer. Det är viktigt att komma ihåg att militär och säkerhetspersonal ofta genomför övningar och träningsövningar för att förbereda sig för olika scenarier, inklusive krissituationer.

   Övningar som involverar kapade flygplan eller andra liknande händelser kan ha genomförts av säkerhetstjänster för att förbättra sin beredskap. Ibland kan det vara en slumpmässig sammanträffande att sådana övningar ägde rum samtidigt som verkliga händelser inträffade. Det är viktigt att vara försiktig med att dra förhastade slutsatser om orsakssamband baserat på sådana sammanträffanden.

   När det gäller händelserna den 11 september 2001 har de utretts noggrant av flera myndigheter och experter. Den officiella förklaringen till händelserna inkluderar inte kontrollerad rivning av WTC7 eller något liknande. Konspirationsteorier som föreslår sådana händelser har inte fått stöd från oberoende utredningar och saknar vetenskapliga bevis.

   Det är viktigt att ha en sund skepsis mot konspirationsteorier och att förlita sig på pålitliga källor och bevis när man diskuterar komplexa händelser som 9/11-attackerna. Desinformation och spekulationer kan ibland förhindra en korrekt förståelse av vad som verkligen hände.

   • Det är också ”viktigt att ha en sund skepsis mot ” uppgifter från etablissemanget.

    Kan ge massor av exempel på felaktiga uppgifter.
    Att Libyens och Syriens ledare bekämpade sin egen befolkning
    Att Irak hade massförstörelsevapen 2001
    Att Afghanistan var inblandat i 911 2001.
    Att Nato är en fredsbevarande organisation
    Att Rysslands angrepp på Ukraina var oprovocerat
    Att invasionen var fullskalig.
    Att Julian Assange röjt sådan information som kan skada enskilda, oskyldiga.
    I all hast

   • Det är bättre att ha en sund skepsis mot inlägg av den typ ”Pelle” svänger sig med som bara är en massa påståenden styrda av NIST framförallt.

  • Då kan ju ”Erik Andersson” svara på varför regimen i Washington är så rädda för en ny kommission och varför man inte tar bort hemligstämpeln? Men ni godtrogna viftar alltid bort kritik för annars rasar er lilla rosa bild av maffian som styr USA samman.

 4. Ja men varför skulle de behövas en ny ”kommission” om orsaken varför det som hände efter attacken mot WCT? (tekniskt bevisat) Det behövs antagligen inte. Allt är ju redan klarlagt av NIST . Det är ju bara ett overifierat påstående ang ”Samtidigt pågående övningar” var kommer det ifrån?
  Tuben? Vilken källa?
  Mycket av det som levereras på nätet är rena konspirationsteorier och efterhandskonstruktioner och en del verkar ha svårt att fatta det Sensationella uttalanden och påståenden väcker starka känslor och intressen. Därvid många ”klick” som genererar pengar till upphovsmakarna.
  Varför duger inte fakta?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here