Fråga som hänger i luften ”Varför tiger utrikesministern om Amnestys starka kritik mot Israel?”

12
1599
Netanyahu och Ganz. Bild i Israel Times.

Rolf Nilsson skriver i mail till SvT:

Jag har hittat fel i artikeln ”Amnesty: Israels politik gentemot palestinierna är ett brott mot mänskligheten ”
(https://www.svt.se/nyheter/utrikes/amnesty-israels-apartheidpolitik-gentemot-palestinierna-ar-ett-brott-mot-manskligheten)

Kommentar:

Fortfarande har ni inte bett vår utrikesminister kommentar att ett land som vi har både handels- och militärt samarbete med anklagas för brott mot mänskligheten. Hur länge skall vi medborgare och skattebetalare behöva vänta på den?
Mvh
Rolf Nilsson

Amnesty: ISRAELS APARTHEID MOT PALESTINIER: ETT GRYMT SYSTEM AV DOMINANS OCH ETT BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

Latuffe Cartoons
Föregående artikel”Den offentlig propagandan – gränsen till indoktrinering”. Folk & Freds fantastiskt fina fredsfrämjande framtidskonferens 2022 Del 6
Nästa artikelRyanair-plan som landade i Minsk tvingades INTE ned – Internationella civila luftfartsorganisationen (ICAO)

12 KOMMENTARER

 1. Ja, SVT och UD vill väl inte bli klassade som ny- och omklassade ”antisemiter” enligt den nya definitionen. Goda semiter är alltid tysta, numera.

  • Palestinier är äkta semiterna. Sionisterna som ockuperat Palestina är falska semiter. Palestina problemet handlar om just detta: falska semiter som gör anspråk till ett land som inte tillhör de i namna av semitism. Enligt svenska lag är falsk identitet straffbart. Vet inte om det är det enligt internationell rätt. Klart är att vi har ett fall av stor lurendrejeri här genom vilket ett helt folk (Palestinier fråntas hus/hem egendom och mark/land. Inte att undra på att världen anser att israel är den anti-semitiska enheten i vår tid.

   DS: Anne Linde måste första rådgöra med apartheid israels ambassadör innan hon uttalar sig om apartheid israels förehavanden. Detta just för inte uppfattas som som antitermit eller vad det nu hette

   https://www.unz.com/jfreud/the-only-way-to-understand-the-ukrainian-crisis-is-by-placing-jewish-supremacist-power-at-the-front-and-center-of-the-discussion/

 2. Israel har spelat”antisemiter” kortet när man försökt kritisera dom jämt. Men att köra och förstärka ryssofobiska är inga som helst MINSTA lilla problem,som man gör med glädje. Hon och övriga som Hultkvist är rena nollor därför. Finns inget utrymme för detta,det finns bara utrymme för det ryssofobiska på ALLA sätt och ALLA fronter. Man är så sjukt desperata att hela tiden följa det Washington vill och tycker också ständigt. Oavsett hur KORKAT och fel det är. Man har bara Ryssland och Putin i huvudet. Annars är det den där nollan och rasisten Navalny och hans sällskap som gäller. Man älskar att vara ryssofobiska och har INGET som helst emot att förstärka detta ännu mera! Så som man gjort dessa åren nu,till Washington största glädje

 3. Världens i särklass största fredsproblemet, apartheid israel, måste avskaffas med alla medel till buds. Från Ukraina till Syrien, från Iran till Palestina, från USA till Yemen apartheid israels intriger, krig och mord plus Psy-Ops för att inte tala om dess vidriga behandling av barn och kvinnor. Avskaffa denna cancersvulst nu!
  https://electronicintifada.net/blogs/michael-f-brown/israels-smears-against-amnesty-fail-hide-apartheid

 4. Vilken bra fråga! Svar kommer att utebli. Om ändå SVT gör något kommer den elake palestiniern att vara i fokus.

 5. Man undrar ju, Var är sanktionerna mot Israel som USA alltid hotar med annars? Men i USA:s unkna ”regelbaserade” värld så gäller sanktioner inte mot skurkstater som Israel, Saudiarabien, Ukraina och andra mer eller mindre kriminella vasaller. Parasitstaten USA:s förlängda armar i världen får inte störas!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here