Hur kommer kriget att sluta? Aktuella tankar i Washington?

1
978

OBS att detta är från slutet av maj. Motoffensiven kan ha medfört ändrad bedömning.

Föregående artikelPutin: Rysslands mål i Ukrainakonflikten
Nästa artikelUSA:s militäre ÖB Mark Milley förutspår lång, ”mycket våldsam” ukrainsk motoffensiv
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Hur ”kriget” kommer att sluta är inte den viktigaste frågan, utan hur ”krigen” kommer att sluta. Krigen som USA driver på andra folks territorium.

    Värt att igen påminna om att USA har under hela sin existens visat sig vara en aggressiv och totalt hänsynslös angripare över hela världen. USA har varit i krig 93% efter sin tillblivelse, eller 228 år av sin 244-åriga existens. Enligt ofullständig statistik, cirka 81 procent av de 248 väpnade konflikter som äger rum i 153 regioner mellan slutet av andra världskriget 1945 och 2001, initierades av USA. Det betyder över 201 krigsangrepp av USA mellan 1945 och 2001. Flera miljoner oskyldiga har slaktats av USA.

    Vad det gäller för världen är att krossa diktaturen USA, men vi kan inte bruka samma metod som när diktaturen Nazityskland krossades. Det kostade 27 miljoner ryska liv.

    Den framkomliga vägen är att följa Kinas väg, med många nationer som Ryssland och Iran i följt, att i små steg demontera krigsnationen USA.

    Det är de små stegen som räknas. Just nu, köp Marabou. Bojkotta företag som vägrar sälja märket.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here