Informationsmöte om DCA med Ingela Mårtensson och Tomas Magnusson.

4
483

Tid : Måndagen den 15/4 kl 18

        Soppa och kaffe from kl 17

Plats: Bio Cafe Tellus

           Vattenledningsvägen 46

           T bana MIDSOMMARKRANSEN

Ingela Mårtensson var riksdagsledamot för Folkpartiet 1985-1994. Hon har senare varit ordförande för Folkrörelsen Nej till EU.  Mårtensson är en av nyckelpersonerna i organisationen Kvinnor för fred. 

Tomas Magnusson är ordförande i Svenska Freds- och skiljedomsföreningens avdelning i Göteborg.

Arrangörer: Kvinnor för Fred, Kulturföreningen Bio Cafe Tellus och Riksföreningen Nej till Nato.

 

 

Föregående artikelTal vid möte för Julian Assange – om hyckleriet!
Nästa artikelAfrika ”all out”, 54-0, mot att gå med i Bidens proxykrig mot Ryssland
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Samma viktiga möte kommer att hållas i Falun dagen därpå.
  Informera era bekanta ifall vi glömde någon.

  Gamla Elverket, Ölandsgatan, tisdag 16 april, Kl 18
  Arrangör: Falu FN förening.

 2. Noterar att Jimmy Dore besökt Stockholm men ingen av spaltens kommentatorer verkar ha närvarit. Och Jimmy gillade Stockholm liksom han gillade alla ställen i Europa utom London. Det är så rent och fint och lungt i Europa, även i centrala Stockholm. Vi i Europa verkar inte ha fattat hur innerstäderna ser ut i USA där råttorna grasserar och knarket regerar.

  Jimmy företräder folkets USA, inte elitens USA som Sverige nu inbjudit för att kunna bli brohuvud för deras angrepp mot Ryssland. Ajöss, rena och fina Sverige !

 3. I USA är all organiserad opposition mot Deep State och dessa hantlangare närmast omöjlig med tanke på hur militariserat USA är med Nationalgardet som effektivt slår ner minsta tecken på organiserat motstånd mot tvåpartidiktaturen som egentligen är delar av samma parti som spelar teater. Vi ska ha klart för oss att USA är en superövervakad fascist-stat där närmare 1 miljon människor sysslar med övervakning och spioneri inte bara mot folket i USA utan också resten av världen. Det finns otaliga organisationer som sysslar med denna övervakning och vi känner bara till ett fåtal av dessa mer ökända som NSA, CIA, FBI, Homeland security, det finns många fler. Gamla DDR-ledare hade varit gröna av avundsjuka om det sett hur denna enorma cancersvulst opererar och håller koll på allt och alla. Tror någon att drevet mot Trump hade varit möjligt ens utan dessa organisationers medverkan eller att John Barnett som skulle vittna mot banditerna som styr Boeing kunde fimpas på väg till domstol?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here