Jimmy Dore: Brittisk spion inflitrerar hos Bernie Sanders

2
1033
By Michael Vadon – US Senator of Vermont Bernie Sanders in Conway NH on August 24th 2015 by Michael Vadon, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43093772

Den här videon talar väl för sig själv.

Föregående artikelBlir Vänsterpartiet dörrmatta åt högerpolitiken?
Nästa artikelKajsa Ekis Ekman om Rosa Luxemburg som mördades för 100 år sedan
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

2 KOMMENTARER

  1. Man undrar onekligen vilka idioter som trillar in i de politiska partierna och vad de egentligen pysslar med där. Nu blir det tydligare. De uppbär statligt stöd för att spionera och för att krossa vänsterpolitik.

    I Sverige har de absolut lyckats. Resultatet blev …trumvirvel… extremt högervriden budget som Vänsterpartiet ska rösta för… OCH INGEN gapskarattar åt ordet ”demokrati”?

  2. Två ståndpunkter är obligatoriska; klimatet är viktigast, och invandringen är oproblematisk och bra. Den som försöker rösta bort det obligatoriska kan få precis vilken koalition som helst mot sig, den kommer att höja skatterna på låginkomsttagare och importera mer uzbeker/somalier/irakier/nordafrikaner.

    Samt få löneförhöjning förstås. Det är centralt.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here