Jimmy Dore: CIA:s planer på att förgifta Julian Assange

2
1957
Föregående artikelKinesiskt perspektiv på fallet Gui Minhai
Nästa artikelMissar inte SÄPO det stora hotet mot Sverige?
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Inget direkt märkligt med tanke på den evidenta sanningen om deras verksamhet, d.v.s. att försöka dölja krigsförbrytelser och korruption, eller påskina med spelad seriositet att Putin är skyldig för Novichok i redan hårt belastade politikers kalsonger, ignorera evidens om vilka Oscars-prisade psykopatiska terrorister som med all sannolikhet iscensatte gasattacker, etc. Mer intressant var väl kanske informationen om Wikipedia och andra kopplingar, anser jag.

    • Det är så det fungerar. Man försökte avliva Castro 634 gånger, fallet Udo Ulfkotte och Jeffry Epstein är välkända. Förmodade mördade av orsaker. Det finns all anledning till att hålla låg profil. Sök på ”Clinton bodycount”. Hundratals personer kopplade till makteliten i USA bara försvinner, oförklarligt avlider, eller begår ”självmord”. Jag är själv mycket vaksam och lämnar aldrig ut något om mitt privatliv. Inte ens mitt fotografi. Jag bor ju i Kina och berättar första hand vad som verkligen pågår, och man är väl knappast lyckliga över att den till höga kostnader noggrant skapade propagandabilden av Kina störs av en obehörig som jag. Jag vill verkligen inte ha en torped utanför dörren en vacker dag. Ett stort antal vittned till 9/11 har mystiskt och oförklarligt dött.
      https://wearechange.org/mysterious-911-witness-deaths/

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here