Läs Larm nr 2! Pris 0 kr.

3
907

Se även tidigare artikel: Larm!?

Ny utskällning från Tecknarupproret – EN TIGER TIGER INTE

Nu har vår nya utställning ”EN TIGER TIGER INTE” öppnat på Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek!

Går att ses till 1/2 2024. Inträde: Grratis.

https://tecknaruppropet.bigcartel.com/
https://www.catch2022.net/
https://www.arbark.se/sv/2023/12/ny-utskallning-fran-tecknarupproret-en-tiger-tiger-inte/


Det finns en tid att hålla tyst, och en tid att höja sin röst. När Sverige är på väg in i en kärnvapenpakt och våra unga kan komma att skickas till Natos krig är det definitivt inte en tid att tiga.Så för vår säkerhet: Höj din röst! EN TIGER TIGER INTE.Tecknaruppropet mot kärnvapen och Nato har tecknat mängder av tigrar som vägrar att tiga. Bildsamlingen av tigrar ställs ut på Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek från den 12/12 2023, till 1/2 2024.Tecknaruppropet har tagit saken i egna händer och startat en tidning. Det första numret sprids redan i stor upplaga, nära 20 000 exemplar. Tidningen LARM är ett direkt svar på hur regeringen och stora delar av media har behandlat Natofrågan.

Tidningen och utställningen finns på plats på Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek.


I webshopen på webbsidan går det också att beställa senaste numret av LARM.
Tidningarna kommer i buntar om 5 ex att sprida själv. Du betalar bara självkostnadspris (tryckkostnad 2 kr/st) och porto.

Tecknaruppropet är ett oberoende tecknarinitiativ som fått stort genomslag och hittills skrivits under av över 180 tecknare.

 

 

Föregående artikelDetta innebär militäravtalet med USA – Lars Drake i tal och text.
Nästa artikelChris Hedges: Israel och den judiska fascismens uppkomst
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

3 KOMMENTARER

  1. Oj, så bra gjort av tecknare, tidningen Larm måste man beställa och sprida till alla som man känner. Framförallt till alla unga!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here