Morgontopp på blogg

5
1307

Sannolikt tillfälligtvis ligger bloggen Globalpolitics.se på plats 1 bland drygt 800 besöksrankade politiska bloggar på Blogtoplist.se: Politik, medan bloggen vanligen ligger på plats 2-3. Förra bloggen Jinge.se ligger också bra till.

Bland närmare 34 000 bloggar på Blogtoplist.se ligger den på plats 8, mot vanligen plats 20.

Jag tackar alla kommentatorer och förstås alla gästbloggare.Politik

Föregående artikelGoda Nyheter: Norge går inte med i NATOs missilförsvar
Nästa artikelFel att ett kinesiskt bolag bygger en ny tunnelbana i Stockholm? Bättre med ett dyrare bolag från annat land?
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

5 KOMMENTARER

  1. ”Det är du värd Anders!”
    Det kan jag hålla med om. Det gick också bra i gårdagens val för det socialkonservativa regeringspartiet PiS i vårt stora sydöstra grannland Polen. De fick nästan hälften av rösterna. Det liknar de svenska Socialdemokraternas valresultat under 1960-talets vänstervåg.
    Men jag utgår ifrån att det polska konservativa partiet inte är värd sitt resultat och att folket röstade totalt fel? Människorna där vet inte sitt eget bästa?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here