Natos ”blinda fläck”! Finns den?

1
564

Ja det finns en blind fläck hos Nato menar pensionerade översten Dou´glas McGregor, USA. Han talar till och med om strategisk kollaps!

Ligger det något i det?

Föregående artikelHar USA:s krig mot TikTok något att göra med Israel? (Reviderad artikel).
Nästa artikelVarför Human Rights Watch medvetet bara skrapade på ytan när de undersökte Ukrainas användning av förbjudna ”kronblads”-minor
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

1 KOMMENTAR

 1. ”Ukrainafiaskot början på EU:s upplösning – västs maktelit har helt ”spårat ur”

  EU kommer förlora all trovärdighet i och med sin krigiska och misslyckade hantering av proxykriget i Ukraina. Slutet på kriget blir därmed också början på slutet för EU, förklarar Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys.

  Upplösningen av Ukrainakriget kan även innebära upplösningen av EU. Det säger Lars Bern i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys.

  Kriget har blivit ett fullständigt fiasko för väst.”

  ETT EXTRA BONUS av det hela är att sannolikheten att kollapsen av ukrozionaziregimen tar med sig även EU är överhängande.

  ”Samtidigt fortsätter EU:s överstatliga försök att förstöra för vanliga människor. I ett nytt lagförslag vill man tvinga människor att skrota sina gamla bilar. Detta med det påstådda syftet att göra fordonsindustrin ”mer hållbar”.

  Det handlar om att ”få makt över allting i våra liv, vi ska inte kunna bestämma nånting själva”, säger Lars Bern i Swebbtv.

  – Vi ser ju de här revolterna i Europa. Bonderevolterna, fortsätter han. Jag tror att vi kommer se ett växande folkligt motstånd mot det här.

  – Jag skulle tro att upplösningen av Ukrainakriget blir också början till upplösningen av EU. EU och Nato har gått ”all in” i det här kriget. Och man undviker till varje pris att prata om att försöka uppnå en fredlig överenskommelse med ryssarna.

  Ryssland kommer vinna en överlägsen seger, enligt Bern.

  – Till slut blir ju situationen den att EU förlorar all trovärdighet. Och EU är splittrat inbördes. Orbán fronderar, Fico fronderar. Det är flera ledare som ifrågasätter.

  Enligt Lars Bern kommer motståndare till EU:s politik vinna allt större framgångar.

  – Hela det västliga ledarskiktet har spårat ur, påpekar han i Swebbtv. Västvärlden håller på att isolera sig från resten av världen.”

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here