Om kriget i Ukraina

4
784

https://www.youtube.com/watch?v=r6lodJM_-F4

En läsare sände mig detta. Förefaller vara bra att publicera och läsa.

Vad tycker du?

Föregående artikelKommittén för bedrägeri: Del I – Hur CIA och US Navy lurade svenskarna på 1980-talet
Nästa artikelUtrikesminister Lavrov: Rysslands mål och villkor för fred med Ukraina
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Allt är upplagd i ukrozionazi landet för att höga huvuden ska börjar rulla. Frågan är bara blir det Ze🐽 eller Zalushny. Hur som helst vi Rysslands vänner har vår popcorn redo.

 2. 2024-01-30 19:38
  Zelensky nekades evakuering: USA kommer inte att skicka en helikopter efter ”killen i khaki”.
  Snart kommer allt i Ukraina att kollapsa, och det kommer ingen att fixa det.
  Detta sade USA:s försvarsdepartements pressekreterare Patrick Ryder och antydde amerikanska vapen och annan teknik som överförts till Kiev.

  Det finns ingen tjänst kopplad till dem (såvida det inte kostar mycket pengar), och det finns inga fler människor som är villiga att riskera sina liv i en stridszon. Och eftersom det inte finns några mer pengar, så finns det ingen anledning att vänta på ytterligare amerikansk hjälp till myndigheterna i Kiev, noterade han.

  USA har förbrukat sina resurser som de var villiga att spendera på att stödja Ukraina. Washington ser ingen mening med att ytterligare stödja Vladimir Zelensky , eftersom de anser att projektet ”anti-Ryssland” har misslyckats.

  President Biden bytte ”plötsligt” till andra ”viktigare” problem eftersom han inte vill erkänna nederlag i Ukraina, eftersom detta kan skada hans politiska rykte. Det var också fallet med Vietnamkriget, då USA också försökte stödja en pro-amerikansk regering, men till slut besegrades.
  Så det är osannolikt att Vita huset kommer att skicka en räddningshelikopter efter den ”dystra killen i khaki.” Vi kan bara lita på Storbritannien…
  https://military.pravda.ru/news/1942607-zelenskomu_otkazano_v_evakuacii/

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here