President Biden ber om ursäkt, inbjuder presidenterna Putin, Xi Jin Ping och al-Assad till galamiddag i Vita huset

18
2682
Joe Biden 2020. Av Gage Skidmore from Peoria, Arizona – Joe Biden, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=87737887

Jag kan här exklusivt (via hemliga mina kontakter med CIA, Atlantic Council, SÄPO och Patrik Oksanen) informera om att president Joe Biden efter några ganska sömnlösa nätter har samlat sig och tänker att inför folket i USA och världen be om ursäkt för några saker:

-Det fortsatta krigen i Irak och Afghanistan som lett till att över 2 miljoner människor dödats. Han stöddje ju krigen redan innan han blev vice-president och är så ledsen för det. USA har besegrats och dragit sig ur. Nu ska USA genast sända tillbaka de miljarder man stulit från Afghanistan.

* USA ska betala för uppbyggnaden av länderna genom att kraftigt minska skattekostnaderna för militären och kraftigt öka beskattningen med en progressiv skatt för de 5 % rikaste.

* En grupp hökar i kongressen kommer att som volontärer, under ledning av Lindsey Graham, delta i uppbyggnaden under Kongressens kommande sommarferier efter en snabbkurs i ånger och byggnation vid West Point som ombildas för dylik utbildningsverksamhet. Om Coronaepidemin inte gått tillbaka tillräckligt genomförs detta längre fram under året. (Biden har förankrat sitt tal hos demokraterna och hos tre tidigare presidenter).

* Några miljoner arbetslösa som nu lever på matkuponger i USA kommer att efter utbildning anställas för uppbyggnaden.

* Interventionen i Syrien via ombud upphör genast. Även här ska USA betala sin enorma del av kostnaden och via CIA:s välutvecklade kanaler försöka förmå buddies i al-Qaida och IS att ta sitt ansvar. USA ska betala för all olja man stulit i norra Syrien, avbryta stödet till SDF, och försöka föra över SDF till samarbete med Syriens regering. USA ska avveckla sina baser i Syrien och ”normalisera” relationen till kurderna och till Assad,

* Stödet till Israels krig och dess apartheidpolitik ska helt upphöra och i ett särskilt tal vid AIPAC:s kongress ska Israels politik starkt kritiseras och staten Palestina erkännas. Biden och vicepresident Harris förklarar nu att Golanhöjderna genast ska tillfalla Syrien och att Tell Aviv är den huvudstad som USA erkänner från och med idag (Biden kommer dock att bära den judiska huvudbonaden, dels av taktiska skäl och dels för att det brukar vara så kallt på AIPAC:s möten. Man brukar snåla med värmen för att kunna skicka ned mer pengar till stackar Bibi N.)

-En särskild ursäkt ska framföras för stödet till statskuppen i Ukraina, till att man hindrat Ukrainas regering att följa Minsk 2-avtalet och stött Kievs inbördeskrig. Stödet till Ukrainas regering för dess krigspolitik upphör.

* En alldeles särskild ursäkt riktas till president Putin, för att USA genom sin politik lagt en grund för Rysslands angrepp på Ukraina. Rysslands rätt till Krim garanteras. Sanktionerna mot Ryssland upphör under villkor att Rysslands sanktioner upphör vilket är OK. Biden inbjuder till diskussion om att lägga ned Nato och använda pengarna för att motverka en klimatkatastrof-

 • Vissa beslut ska tas direkt:
  * Hunter Biden återbetalar de medel som han berikat sig på från Ukraina under tvivelaktiga former.
  * Sanktionerna mot Venezuela ersätts av ekonomiskt stöd
  * USA ber Ryssland om ursäkt för Russiagate.
  * Huawei och Tiktok välkomnas till USA.
  * Familjen Biden ska tillbringa 2 semesterveckor i Xinjiang, men Joe är försiktig med att själv dansa, rädd att tappa balansen.
Nu kan kvinnorna dansa på gatorna i sina vackra färgglada nationaldräkter utan att riskera att en islamist hotar dom om dom inte täcker sig i ett svart tält.

* Alla illegala sanktioner även Iran, Syrien, Nordkorea och Kina ska genast upphöra och ersättas med sanktioner mot Israel om detta godtas av FN:s säkerhetsråd. Såvida inte Israel genast överger bosättningar och upphör med sin apartheidpolitik.
* Guantanamo stängs, fångarna får skadestånd. De kommer att inbjudas till festmåltid hemma hos förre presidenten GW Bush på dennes ranch i Texas. Den som genomgått flest waterboardningar får hedersplats bredvid förre vicepresidenten Cheney, som lovat be för fångarnas familjer.


* Dollarn ska ersättas med ett rättvist betalningssystem och en annan världsvaluta (fast Trump ser gärna som amerikansk patriot att någon USA-person finns på en av sedlarna, kanske G Washington, eller en kulturperson som Kalle Anka eller Batman).

Biden och Putin. shutterstock_1876506697

* Presidenterna Assad, Putin och Xin Jin Ping ska bjudas in till Vita huset och sitta mellan presidenten, vicepresidenten och presidentfrun. De ska få tala i kongressen, dock högst 2 timmar per person, inte för stora eftergifter här inte.

President al-Assad 20/11 2017. By Kremlin.ru, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=64231891

* Senator Bernie Sanders blir ny finansminister, Reagens förre minister PC Roberts blir utrikesminister och förra kongressledamoten Tulsi Gabbard blir försvarsminister.
* Alla handelstullar tas bort, och utvecklingsländer får köpa varor från USA med rabatt.

* President Trump har gett order om att regering och kongress ska studera nya upplagan av skriften ”USA som världspolis” av Anders Romelsjö och Ulf Karlström, som snabbt ska översättas till engelska av Romel Andersjö.
* Biden vill också finansiera en översättning av denna Youtube, som ska visas i alla skolor i USA, efter sannolikt godkännade i Kongressen. Vi accepterar detta. Eftersom USA har sådana statsskulder sänks priset till 40 kr/ex.

Anders Romelsjö och Ulf Karlström med ”USA som världspolis.”

Talet hålls på kvällen lokal Washington-tid i Ovala rummet. Det var tänkt att presidenten skulle bära tagelskjorta, men sådan saknades bland de 1461 presidentiella tjänsteskjortorna (en per dag under 4 år).

Kamala Harris. Av United States Senate – Denna fil har blivit extraherad från en annan fil: Kamala Harris official photo.jpg, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=64332043

PS. Joe har via Kamala bett att få återge talet som ett gästblogginlägg här efter talet, och jag OK:at det under villkoret att jag får det översatt till svenska också. Jag är annars så less på att översätta alla dessa skumma vänsterartiklar från engelska.(Joe Biden påstår till och med att bloggen påverkat hans beslut, men det är nog bara hans överdrivna artighet, då det passar. Eller vad tror Du?) DS.

Föregående artikelRyssland avslutar kriget i Donbass! Påstår journalist som varit där sedan 2014. Kan det stämma? Strunprat?
Nästa artikelFred var aldrig planen – dokument visar att stora mängder vapen under flera år har exporterats till Ukraina
Anders Romelsjö (red)
Anders Romelsjö är redaktören för Global Politics. Han drev tidigare under sex år bloggen Jinge.se som nu främst är ett arkiv med tusentals artiklar. Aktivist i den antiimperialistiska rörelsen på 1970-talet. Han har en bakgrund som läkare och professor med inriktning på forskning om alkohol, droger och folkhälsa.

18 KOMMENTARER

 1. Ännu en:
  Från och med idag råder ingen censur, varken här eller någon annanstans.
  Det gamla postverket kommer att återupprättas, där all mänsklig interaktion kommer att befrämjas.
  Alla kommer att från ett eget konto och i eget namn exvis kunna skriva vad fan som helst, sända det privat eller lägga ut det offentligt. Detta blir ett första steg till folkstyre.

 2. Biden ber också hela det kubanska folket om ursäkt för 60 års blockad. Han häver blockaden, stryker Kuba från USA:s lista över terrorstater och lämnar tillbaka hela det ockuperade området med USA:s militärbas vid Guantánamoviken till Kuba. Ett kubanskt läkarteam är nu på väg till Miami för att hjälpa till att bekämpa covid-19, och flera andra team väntas till New York, Chicago med flera städer i USA. Kubavänner i USA hälsar läkarna välkomna med hurrarop och applåder när de anländer!

  • Tack för viktig information! Mina rapportörer nämnde inte detta. Här en bild av läkarna, kanske på gräsmattan utanför Vita Huset. [caption id="attachment_118317" align="aligncentr" width="298"] Läkare från Kuba[/caption]

 3. Enligt AFP meddelar Ursula von der Leyen nu att EU utfärdar sanktioner mot AstraZeneca för de många dödsfallen efter vaccinering. Hon meddelar också att EMA fått i uppdrag att omedelbart godkänna SputnikV och Sinopharm samt två kubanska vacciner. Alla skall licenstillverkas i en nyöppnad fabrik i Sollefteå och medborgarna i EU får därefter fritt välja vaccin.

 4. Kamrat Kim ber om ursäkt och bjuder alla till sin privata slalombacke. Slang med mos och en stor stark till hela sällskapet på after ski.

 5. ”Oh, East is East and West is West, and never the twain shall meet” Kipling (1889)
  Oh, det är 1 april idag. Så Kipling har fel nu när Biden slår på stort och bjuder in Assad, Putin och Ping på ett fredsmöte där öst och väst möts.

 6. Statsminister Löfven har idag sitt hållit sedvanliga 1:a april tal. I talet medger Löfven att nyliberala medier fått regeringen att tro att CV-19 varit en farlig och dödlig pandemi. Eftersom dödligheten nu visat sig var 0,15%, samtidigt som konsekvenserna visat sig vara katastrofala – bla. att missfallsfrekvensen ökat med 366%- upphör från och med idag alla restriktioner. Dock kommer forskningen om ett vaccin som gör oss odödliga att får 10-dubblat stöd. (TIT)

 7. Skysst april skämt. Men inte illa måste jag säga. Hela världen hade mått så mycket bättre om detta vore fallet, OCH skulle denna förändring imorgon komma av denna klantskallen Biden,så skulle Sverige och övriga EU direkt säga OKEJ OKEJ. Nu börjar mitt jobbpass kl8 vi hörs på kvällen kamrater

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here