Rättvisa för Víctor Jara! Skriv under!

2
1196
Tacksam om ni skriver under och sprider på sociala medier!
 
Inom ramen för 50-årsdagen av statskuppen i Chile 1973, har en kampanj i Europa startat för att begära utlämningen av Víctor Jaras mördare från USA till Chile. Kampanjen är ett initiativ från Europeiska Nätverket av chilenare för medborgerliga och politiska rättigheter och Nationella Kommissionen för Mänskliga Rättigheter Chile-Sverige.

Underskrifter samlas in för petitionen som är riktad till Chiles president, Gabriel Boric Font, där man ber honom att göra allt som står i hans makt för att få en snabb utlämning från USA av mördaren av Víctor Jara, Pedro Barrientos Nuñez, så att han ställs inför rätta i Chile. Gör er röst hörd, underteckna online-petitionen från var som helst i världen och sprid så fler skriver på!

Gå in på:
eller skanna QR-koden på bilderna med mobilen för att komma till petitionen och underteckna.
Sprid bilderna på sociala medier!
Föregående artikelEn hemlig amerikansk armé – tio gånger större än CIA
Nästa artikelVärlden har många fler skäl att frukta USA än Kina 
Global Politics
Globalpolitics.se är en partipolitiskt obunden, vänsterorienterad och oberoende analyserande debatt- och nyhetstidning med inslag av undersökande journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Vi maktlösa, om vi enar oss och kräver fred och frihet och ansvar från de ansvariga först då kan vi få en rättvisare värld. Vi kräver upprättelse för Victor Jara!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here